Įkraunama...
Įkraunama...

vestuviniai ziedai (5dalis)

Kaip jums tokie:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 02 24, 20:11)
Kaip jums tokie:
user posted image

Pasaka...Labai grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta28 @ 2008 02 24, 22:48)
Pasaka...Labai grazus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aha, as irgi noriu kazko labai paprasto, bet tuo paciu metu neprasto.....bet MB patinka visokie rastuoti, neiprasti..nezinau, kaip cia dar bus.......
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 02 24, 22:04)
Aha, as irgi noriu kazko labai paprasto, bet tuo paciu metu neprasto.....bet MB patinka visokie rastuoti, neiprasti..nezinau, kaip cia dar bus.......

Va mes norėjo klasikinių, bet MB netiko ant piršto.. ir va tuos pamatėme, patiko ir tiko mirksiukas.gif ir kaina gana normali sakyčiau bigsmile.gif Čia viena puse geltonas, kita baltas auksas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 02 19, 22:59)
Ar galiu paklausti cia kuriame mieste, koks adresiukas tos Auksines dovaneles?
Aciukas

Siaip daro tai tik Vilniaus g., cia prie prospekto Gedo. O filialu yra ir daugiau (Akropoly, Europoj, Gedimino 9...). Gal jums atitiktu dydziai ir pigiau nusipirksit, nes mums tai niekaip. g.gif
Papildyta:
QUOTE(odeta28 @ 2008 02 24, 22:48)
Pasaka...Labai grazus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O man atrodo nepraktiski tokia ziedai g.gif Na, su jais darzu gal neravesi, bet indus plausi, valgyt darysi, tai prilys i tuos tarpus visko. blink.gif Yra daug kur tokiu panasiu, tik be skyrimo.
Papildyta:
QUOTE(nezaidziu @ 2008 02 20, 13:52)
sveikos mergaites,

kilo man toks klausimas: ar LT parduotuvese nelabai yra raudono aukso, ar as tiesiog nepastebejau?  g.gif
situacija buvo tokia, kad mes su busimu vyru visai kitokius ziedus planavom, bet vienus (va tokius http://www.hsamuel.c.....edding rings) pamatem, pasimatavom ir labai patiko... tik cia visa tai Londone buvo, o ten man auksas kazkaip brangokas pasirode ir dauguma ziedu is 9 ct aukso, kas man lyg ir mazoka pasirode... g.gif  zinau, kad tokiu ziedu, kaip sitas esu macius LT su geltonu auksu, bet kaip del to raudono, gal zinote kazka? aciu  4u.gif
ir dar, gal cia kurios labiau patyrusios gali pakonsultuoti del visu tu svoriu, plociu, nes as visai buka  blush2.gif  norisi, kad ziedai butu truputi stambesni, o ne kokie visai miniatiuriniai, bet man pvz svoris 4 gramai arba plotis 4 mm visai nieko nesako.... blush2.gif

Kaip keista, kad nepastebejai is raudono aukso, nes dauguma ir yra is jo ax.gif Jau ir is geltono daug, bet negrazu man is geltono, kazkaip blyskiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Metide @ 2008 02 25, 08:43)
Kaip keista, kad nepastebejai is raudono aukso, nes dauguma ir yra is jo ax.gif Jau ir is geltono daug, bet negrazu man is geltono, kazkaip blyskiai atrodo.

jau dabar kai pradejau butent tokio ieskoti, tai pastebejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metide @ 2008 02 25, 10:43)

O man atrodo nepraktiski tokia ziedai g.gif  Na, su jais darzu gal neravesi, bet indus plausi, valgyt darysi, tai prilys i tuos tarpus visko.  blink.gif Yra daug kur tokiu panasiu, tik be skyrimo.

labai geras pastebėjimas 4u.gif
As ir dabar nešioju tikra vestuvinį žiedą, tai su juo ir gelynus raviu ir kotletus darau bigsmile.gif Ir viskas liuks thumbup.gif Jei reiketu nusiimineti, buciau ishkart pametusi mirksiukas.gif Tikrai labai vykes ziedukas.... net gaila ji keisti i ta kuri nesiosiu po vestuviu biggrin.gif
Atsakyti
na mes irgi ieskom ko nors klasikinio taciau ir modernaus pvz. dedu pavyzdi mazdag ko noretume, taciau tai dar ne tie. man pirmiausia turi matytis kad tai vestuvinis ziedas rolleyes.gif
Papildyta:
dar va kazkas tokio
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 02 26, 02:19)
dar va kazkas tokio

user posted image

user posted image

Iš karto patarimas, neimkite storesnių nei 6mm žiedų, nes nebus patogu nešioti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 02 26, 10:48)
user posted image

user posted image
Iš karto patarimas, neimkite storesnių nei 6mm žiedų, nes nebus patogu nešioti  schmoll.gif

va musu ziedeliai tie paskutiniai-patys paciausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 02 26, 12:48)

as uz situos wub.gif
Atsakyti
siandien uzejau i viena juvelyrine, tai sake jei ziedai su kazkokiais pribumbasais arba is keliu spalvu akso, tai ju nei padidint, nei sumazint neis veliau... g.gif kazin tiesa? g.gif ir is viso idomu ar buna taip, kad tenka ziedus po kazkurio laiko didint? pvz mano tevai su tais paciais jau 25 metai ir nieko....
Atsakyti