Įkraunama...
Įkraunama...

vestuviniai ziedai (5dalis)

QUOTE(Susapnuota @ 2008 03 01, 23:13)
Merginos, kaip manot jei sau vestuvini zieduka pasidaryciau is mamos vestuvinio ziedo  ax.gif  g.gif Ji jau vistiek ji nenesioja jau kiek metu, nes buvo pamazinus, o poto jis jai tapo permazas. O dabar ishvis atsisake ziedu kasdieniniam gyvenime. Pati pasiule perdayti is jos. Kai paklausiau jos, ar turi lauzo ziedukui man. Tai pasiule savo "lauza"  lotuliukas.gif
Ar nieko barbarisko jei taip pasielgtume?  g.gif

na nzn...jei tavo tevai kartu gyvena, tai kazkaip gal nelabai grazu butu. nebent jei issiskyre ar ka...
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 02, 00:26)
na nzn...jei tavo tevai kartu gyvena, tai kazkaip gal nelabai grazu butu. nebent jei issiskyre ar ka...

Mano tevai issiskyre, bet tokiu minciu, kad imti mamos zieda tai tikrai nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 03 01, 23:31)
Mano tevai issiskyre, bet tokiu minciu, kad imti mamos zieda tai tikrai nebuvo...

na bet sako mergaite, kad mama ziedo nenesioja ir pati pasiule smile.gif
nors as tai neimciau vien del savo sugalvotu prietaru, kad per tokius daiktus man to zmogaus likimas persiduoda... blush2.gif
nieko asmenisko, tikiuosi niekas neisizeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 02, 01:55)
na bet sako mergaite, kad mama ziedo nenesioja ir pati pasiule  smile.gif
nors as tai neimciau vien del savo sugalvotu prietaru, kad per tokius daiktus man to zmogaus likimas persiduoda... blush2.gif
nieko asmenisko, tikiuosi niekas neisizeis  4u.gif

Aš taip pat nenorėčiau imti žiedo, kurį tėvai nešiojo. Nors pati esu tikrai neprietaringa ir netikiu visokiausiais zababonais, bet ... Tokį dalyką kiekvienas turi turėti savo.

Na bet visokių situacijų būna...
Atsakyti
juvelyre rekomendavo paziuret neblogas puslapis gal kam pades http://www.fischer-t...;was=kollektion
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 03 03, 22:01)
juvelyre rekomendavo paziuret neblogas puslapis gal kam pades http://www.fischer-t...;was=kollektion

Neblogu zieduku yra. Dabar jus man nemoksai paaiskinkit sitie ziedukai cia skaitosi matinti ar taip vadinamo grubaus slifavimo? blush2.gif 4u.gif
http://www.fischer-t...p...e=gb&Nr=596
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 03, 22:17)
Neblogu zieduku yra. Dabar jus man nemoksai paaiskinkit sitie ziedukai cia skaitosi matinti ar taip vadinamo grubaus slifavimo?  blush2.gif  4u.gif
http://www.fischer-t...p...e=gb&Nr=596

o dar ir taip buna? rolleyes.gif nu tikrai nzn... as, kaip blondine, pasakyciau, kad grubaus slifavimo, nes matinti truputi kitaip atrodo... bet gal as klystu.... g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 04, 01:02)
o dar ir taip buna?  rolleyes.gif  nu tikrai nzn... as, kaip blondine, pasakyciau, kad grubaus slifavimo, nes matinti truputi kitaip atrodo... bet gal as klystu.... g.gif  blink.gif

Bandyciau tau protarti, bet as irgi blondine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 03, 23:02)
o dar ir taip buna?  rolleyes.gif  nu tikrai nzn... as, kaip blondine, pasakyciau, kad grubaus slifavimo, nes matinti truputi kitaip atrodo... bet gal as klystu.... g.gif  blink.gif

Na kiek girdejau yra toks budas blush2.gif Man ir atrodo, kad matinti ziedai siek tiek kitaip atrodo g.gif
QUOTE(paliulaite @ 2008 03 04, 07:16)
Bandyciau tau protarti, bet as irgi blondine  ax.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mes darysimes ziedelius is Mb tecio vestuvinio. jie neisikyre bet jis nuo pirmos vestuviu dienos jo nenesiojo, jis jam per didelis ir siaip prie ukio netiko. pavyzdziui man tai labai didele garbe, kad is uosvio ziedo sau ziedus darysimes. kam jam guleti nenesiojamam, jeigu ji kazkas gali perdaryti ir brnaginti? zodziu as manau kad abi puses patenkintos. mes gavom aukso, o ir jam nebedula ziedas kazkur sekcijoj;) ir siaip man kazkaip dar brangesnis tas ziedas atrodo tapo (taps) smile.gif wub.gif

beje mano tetis ir nenesioja savo vestuvinio, kai mama uzsimine gal atiduoti, tai tete baisiai uzpyko:) mazdaug cia jo, ir nesvarbu kad ne ant rankos bet niekam neatiduos;) jo poziuri irgi suprantu rolleyes.gif
Atsakyti
PArodysiu kokius mes ziedelius nuneseme darytis... Dabar laukiu rezultato...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 03 05, 18:23)
PArodysiu kokius mes ziedelius nuneseme darytis... Dabar laukiu rezultato...smile.gif

kiek kainuos juvelyro darbas gal zinai? tongue.gif
Atsakyti