Įkraunama...
Įkraunama...

vestuviniai ziedai (5dalis)

Mes savo auksa daveme tai mokesim tik uz darba... kaip man sake 400 lituku, tai manau kad pigiai smile.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2008 03 05, 17:31)
kiek kainuos juvelyro darbas gal zinai? tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 03 05, 18:23)
PArodysiu kokius mes ziedelius nuneseme darytis... Dabar laukiu rezultato...smile.gif

Labai grazuoliukai thumbup.gif , o kur tokius gamina ir kokiame mieste gyvenat?
Atsakyti
Tikrai ydomu, kiek jūs mokat juvelyrui už darba, mes 300 lt. Mūsų žiedai klasikiniai ir maniškis su brilijančiuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 03 05, 17:56)
Tikrai ydomu, kiek jūs mokat juvelyrui už darba, mes 300 lt. Mūsų žiedai klasikiniai ir maniškis su brilijančiuku  g.gif

cia uz abu ziedus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 01, 01:22)
jo, sitie nerealus, tik neissiaiskinu ju kainos... nes cia gi speciali japonu technika, kazkaip vadinasi mokume gane ar kazkos tokio... internete kai radau amerikiecius gaminancius ir del idomumo uzklausiau kainos, tai buvau apakus - mazdaug nuo 1000 USD prasideda... doh.gif  nu ir praejo noras... o LT kai parasiau emaila i viena juvelyrine (cia jauciu is ten pat nuotraukos smile.gif) tai taip vis dar laukiu atsakymo jau menesi biggrin.gif

na va tie zedeliai pasirodo ne mane viena senai domina mastau.gif stai ka pavyko suzinot, del technikos tai jo.... vadinas ji mokume gane... sulieja du metalus rastas gaunas unikalus ir devint nenusitrina nes eina per visa zieda
kaina.... 6500lt (pora) ohmy.gif blink.gif swoon.gif doh.gif
del eimeilo atsakymo ne nesitikekit . nes abejoju kad sulauksit (as pati rasiau, bet netekus kantrybes paskambinau)
Atsakyti
Dekui uz palaikyma...As gyvenu Kaune ir Kaune darausi:)

QUOTE(Nerciute @ 2008 03 05, 17:48)
Labai grazuoliukai  thumbup.gif , o kur tokius gamina ir kokiame mieste gyvenat?

Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2008 03 05, 16:50)
na va tie zedeliai pasirodo ne mane viena senai domina mastau.gif  stai ka pavyko suzinot, del technikos tai jo....  vadinas ji mokume gane... sulieja du metalus rastas gaunas unikalus ir devint nenusitrina nes eina per visa zieda
kaina....  6500lt (pora)  ohmy.gif  blink.gif  swoon.gif doh.gif
del eimeilo atsakymo ne nesitikekit . nes abejoju kad sulauksit (as pati rasiau, bet netekus kantrybes paskambinau)

nu joooooo.... doh.gif sidabrinem arba auksinem vestuvem gal ir galesim sau tokius pasidovanoti, bet kol kas tai nemanau.... blush2.gif
o as tokiu nerealiu internete prisiziurejau.... wub.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 03 05, 14:04)
O mes darysimes ziedelius is Mb tecio vestuvinio. jie neisikyre bet jis nuo pirmos vestuviu dienos jo nenesiojo, jis jam per didelis ir siaip prie ukio netiko. pavyzdziui man tai labai didele garbe, kad is uosvio ziedo sau ziedus darysimes. kam jam guleti nenesiojamam, jeigu ji kazkas gali perdaryti ir brnaginti? zodziu as manau kad abi puses patenkintos. mes gavom aukso, o ir jam nebedula ziedas kazkur sekcijoj;) ir siaip man kazkaip dar brangesnis tas ziedas atrodo tapo (taps) smile.gif wub.gif

drinks_cheers.gif Gaila, nespejau as parasyti tokio posto mirksiukas.gif O man dar brangesnis bus ziedelis, kai zinosiu kad cia is mamos ziedo wub.gif Nuolat mama ir vyra primins, man brangiausius zmones 4u.gif O del likimo, tai netikiu tokiais dalykais irnesakyk.gif Jau likimai skirtingi... Kiekvienas savo laimes kalvis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dratux @ 2008 03 05, 18:15)
cia uz abu ziedus? unsure.gif

Taip už abu. Kovo 20 d. pasiimsiu žiūrėsim kokia kokybė. Gaila negaliu ykelt pavyzdėlio. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmutute @ 2008 03 05, 19:44)
Dekui uz palaikyma...As gyvenu Kaune ir Kaune darausi:)

Kur daraisi?
Atsakyti
Vilmute labai grazus ir isskirtiniai tavo ziedeliai 4u.gif wub.gif Kai pagamins ar galesi ikelti cia nuotraukyte paziureti? blush2.gif
tuliaa matau skaitineji, kodel nebeuzsuki i nuotaku temute, jau pasigedom ten taves 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gerai, galesiu ikelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2008 03 05, 23:56)
drinks_cheers.gif Gaila, nespejau as parasyti tokio posto  mirksiukas.gif O man dar brangesnis bus ziedelis, kai zinosiu kad cia is mamos ziedo  wub.gif Nuolat mama ir vyra primins, man brangiausius zmones  4u.gif O del likimo, tai netikiu tokiais dalykais irnesakyk.gif Jau likimai skirtingi... Kiekvienas savo laimes kalvis  rolleyes.gif

as irgi nematau nieko blogo darytis zieda is kito aukso, jei tevai pavyzdziui duoda savo ziedelius, mum dave mano mociute senelio zieda, dar truputi truko, reikejo dasipirkti, bet man labai smagu kad tie ziedai yra is mano senelio, net malonu nesioti rolleyes.gif , o tais prietarais tai as irgi netikiu, nesamone cia schmoll.gif
Atsakyti