Įkraunama...
Įkraunama...

vestuviniai ziedai (5dalis)

QUOTE(Ivona24 @ 2008 03 07, 13:36)
Sveikos mergaites 4u.gif noreciau patarimo,ka graviruoti ziedeliu vidineje puseje?pvz.,data ir vardas,ar kokius pora zodeliu? smile.gif

Laba 4u.gif
kazkaip anksciau nesusimastydavau, kad galima kitaip nei vardas ir data. Po to pradejau dvejoti. O po mano anytos istorijos tai vel grizau prie vardo ir datos smile.gif
Atsakyti
O kokia ta istorija? g.gif smile.gif

Kazkur jau cia forumuose skaiciau, kad graviruoja varda ir data; abieju vardus ir data; kazka panasaus kaip: su meile, vardas; visada tavo, vardas; Vardui-Vardas.
smile.gif Ir kad data kai graviruoja, tai menesi raso romeniskai, ne arabiskai. Kaip seniau. ax.gif
Atsakyti
Jau cia kazkur pasakojau ax.gif kaip usvis pamete savo vestuvini zieda pries 20 metu (veiksmas vyksta beveik kaime), o praejusia vasara viena bobute darzelius ravedama atrado zieda. Pasiziuri: data ir vardas isgraviruoti. Tuoj atseke, kas ir kaip ir ziedukas jau vel savininkui ant rankos. Tai man toookia romantiska istorija rolleyes.gif
Atsakyti
Aciukas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 03 07, 15:11)
Jau cia kazkur pasakojau  ax.gif  kaip usvis pamete savo vestuvini zieda pries 20 metu (veiksmas vyksta beveik kaime), o praejusia vasara viena bobute darzelius ravedama atrado zieda. Pasiziuri: data ir vardas isgraviruoti. Tuoj atseke, kas ir kaip ir ziedukas jau vel savininkui ant rankos. Tai man toookia romantiska istorija  rolleyes.gif

kaip faina, thumbup.gif geras lotuliukas.gif bet turbut tik kaime taip ir buna... (na ta prasme kad grazina savininkui rolleyes.gif )
Atsakyti
na va jau nusipirkom mes ziedelius ikeliu savo ziedeli.
Papildyta:
sorry, nemoku sumazinti.
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2008 03 07, 19:54)
kaip faina,  thumbup.gif  geras lotuliukas.gif  bet turbut tik kaime taip ir buna... (na ta prasme kad grazina savininkui rolleyes.gif )

Na turbut ax.gif bet vis tiek skamba kaip is filmu rolleyes.gif
Atsakyti
Nors jau savo ziedelius ir turime, bet tikrai suzavejo sie rolleyes.gif
Atsakyti
Geda ir sakyti,vestuves uz dvieju men.,o mes dar zieduku neturim. doh.gif Cia anglijoje ziurejome kelis variantus,bet man kazko jie schmoll.gif Tai kai grysim i lietuvele pries vestuves,griebsim jei rasim sitokius,nes man jie labai grazus
Atsakyti
Parodysiu ir as savo svajoniu ziedukus.. Dar nenusprendeme, ar tikrai sitie, bet man jie labai wub.gif Reikes paieskoti gero juvelyro, kad tokius padarytu.. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Mes su MB iek ziurinejomes ziedelius tai labiausiai patiko Aukso gijoj. Ten jau yra is ko rinktis smile.gif Bet kainos nepigios, tai sakem issirinksim kokio norim ir ieskosim juvelyro, kad padarytu.
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2008 03 11, 11:58)
Mes su MB iek ziurinejomes ziedelius tai labiausiai patiko Aukso gijoj. Ten jau yra is ko rinktis  smile.gif Bet kainos nepigios, tai sakem issirinksim kokio norim ir ieskosim juvelyro, kad padarytu.

Mes taip ir padarėm thumbup.gif blush2.gif thumbup.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti