QUOTE(Lanka @ 2008 03 19, 12:23)
Na man pati ideja mergvakario nepatinka. Na gal siuo atzvilgiu atrodysiu senamadiskai

bet nepatinka man tokie tusai striptizo klube pries vestuves.

Bet kiekvienas daro taip, kaip jam patinka
žinai as pati prieš tusus klubuose. o mes kur buvom, tai buvo gal kokių 10 panų ir užsakėm kaip čia pasakius į namus

šventėm tokioj salėj, kur buvo pirtelė ir baseiniukas

draugės tėvas parūpino nemokamai. tai žinai tokiam plote galima ir vestuvesant 50 žmonių atšvesti o mes ten tūsinomes tik mergos ir atvarė tas šokėjas, pašoko valandą, o mes toliau sau baliavojom, tai man buvo
bet aišku kiekvienam savo

o dabar aš išvis nežinau, gal norėčiau kokioj pirtyje su draugėms, bet nežinau ar jos susipras, ir dar sunkumas tame, kad jos nebendrauja tarpusavyje

t.y. jos yra mano draugės, bet vienos kitų nepažįsta, tik iš pasakojimų

bet jaučiu mes biški ne toj temoj apie mergvakarius šnekam
Papildyta:
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 18, 23:06)
nu va, musu irgi tokios fantazijos
o apie auksini velniuka tai is viso tyliu...

jie ten nieko nedaro, pagal juos ziedai jei ne vienos rusies aukso, tai ju nei didint nei mazint, jei storesni, tai nepatogus... norejau sakyt "pasiziurekit i tuos savo autorinius darbus, gal tie ir nepatogus"
o kur jus gaminates savo?
turiu aš žieduką iš aukso velniuką, jau gal 5 metus, tai pasakysiu, kad neiko gero, toks nelabai kokybiškai padarytas, bet kadabgi man jį dovanoj MB 4 darugystės metų proga, tai jis man pats meiliausias, bet ten daugiau niekada nesidaryčiau. o turiu sužadetuvių žiedą iš aukso gijos, tai net nėra ko lyginti

bet darysti ten vestuvinius žiedus mūsų piniginei kiek per daug

nors visai norėčiau