Įkraunama...
Įkraunama...

vestuviniai ziedai (5dalis)

QUOTE(zilee @ 2008 03 18, 19:06)
Auksiniam velniuke praso 70 lt.... siaip kiek suprantu vidutine kaina dabar apie 50 lt +/- keli litai ....
beje, nezaidziu, mes irgi tokius ziedelius darysimes, kaip tu nupasakojai... bus platesni ir storesni, nei tradiciniai dazniausiai buna, bei siek tiek gaubti... na tikiuosi padarys juvelyre, musu fantazijas  ax.gif

nu va, musu irgi tokios fantazijos drinks_cheers.gif
o apie auksini velniuka tai is viso tyliu... doh.gif jie ten nieko nedaro, pagal juos ziedai jei ne vienos rusies aukso, tai ju nei didint nei mazint, jei storesni, tai nepatogus... norejau sakyt "pasiziurekit i tuos savo autorinius darbus, gal tie ir nepatogus" biggrin.gif
o kur jus gaminates savo?
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 18, 19:03)
siandien aplankiau tris juvelyrus. nesuprantu as ju: pasakiau, kad noriu truputi storesniu ziedu nei iprasti klasikiniai (ne platesniu, bet storesniu), tai pradejo  man aiskint, kad nepatogu bla bla bla... nu sakau, kaip gali but nepatogu, jei as jau kelis metus kasdien nesioju storoka zieda ir jo net nejauciu? jei butu nepatogu, tai tokiu ir negamintu.... na bet cia nesvarbu. tada paklausiau del aukso kainu: vienoj vietoj 1 g. kaina 70 Lt, kitoj 60 Lt, trecioj 45 Lt  blink.gif  nu paaiskinkit jus man kvailai, kaip gali buti tokie skirtumai??? suprasciau, jei viena vieta butu koks prabangus salonas, o kita visiska skyle, bet kad visi trys dirba uzsislaptine savo "kamurkese"....

susidaro vaizdas, kad paprastus lygius auksinius ziedus pasigaminti yra didziule problema...  blink.gif
pabandysiu dar uzsukti i "Ametista", aciu tai, kuri man paaiskino, kur jis yra  4u.gif

uzsuk uzsuk. mes tai turėjom savo aukso, bet mums pritruks gal 1.5 g tai ametiste pasakė tipo kaina 41 lt, tačiau 6dienį draugai važiavo užsakinėti savo žiedus, tai jiems pasakė kainą 1 g berods 46 lt. tai nežinau ar galėjo per pusė mėnesio pabrangti ax.gif mes savo žiedus turėsim 03.29. tada ir galėsiu parašyt atsiliepimą apie Ametistą
Papildyta:
QUOTE(Lanka @ 2008 03 18, 15:56)
o as nenoriu mergvakario  schmoll.gif  Noreciau siaip su draugemis nuvaryt i kokia kavine, prisimint gerus laikus  wub.gif  Bet nenoriu tu cirku su striptizo sokejais  doh.gif
Ziedus jau turiu, gavau per Valentino diena  wub.gif  O jus?

o aš buvau mergvakaryje ir buvo striptizo šokėjas, tai man laaaabai patiko thumbup.gif nes buvo gražus vaikinas ir judėjo gerai. bet būna tokių kad vemti norisi, tai tokio nenorėčiau. o žiedus kaip jau rašiau užsakėm, pasakė, kad bus gatavi 03.29. laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 18, 23:06)
nu va, musu irgi tokios fantazijos  drinks_cheers.gif
o apie auksini velniuka tai is viso tyliu...  doh.gif  jie ten nieko nedaro, pagal juos ziedai jei ne vienos rusies aukso, tai ju nei didint nei mazint, jei storesni, tai nepatogus... norejau sakyt "pasiziurekit i tuos savo autorinius darbus, gal tie ir nepatogus"  biggrin.gif

NEIKIT Į AUKSINĮ VELNIUKA NEI DARYTIS NEI GRAVIRUOTIS, NES TIK BLOGI ATSILIEPIMAI!!!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 03 19, 10:57)
uzsuk uzsuk. mes tai turėjom savo aukso, bet mums pritruks gal 1.5 g tai ametiste pasakė tipo kaina 41 lt, tačiau 6dienį draugai važiavo užsakinėti savo žiedus, tai jiems pasakė kainą 1 g berods 46 lt. tai nežinau ar galėjo per pusė mėnesio pabrangti  ax.gif  mes savo žiedus turėsim 03.29. tada ir galėsiu parašyt atsiliepimą apie Ametistą
Papildyta:
o aš buvau mergvakaryje ir buvo striptizo šokėjas, tai man laaaabai patiko  thumbup.gif  nes buvo gražus vaikinas ir judėjo gerai. bet būna tokių kad vemti norisi, tai tokio nenorėčiau. o žiedus kaip jau rašiau užsakėm, pasakė, kad bus gatavi 03.29. laukiam  biggrin.gif

Na man pati ideja mergvakario nepatinka. Na gal siuo atzvilgiu atrodysiu senamadiskai ax.gif bet nepatinka man tokie tusai striptizo klube pries vestuves. rolleyes.gif Bet kiekvienas daro taip, kaip jam patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 03 19, 12:23)
Na man pati ideja mergvakario nepatinka. Na gal siuo atzvilgiu atrodysiu senamadiskai  ax.gif bet nepatinka man tokie tusai striptizo klube pries vestuves.  rolleyes.gif  Bet kiekvienas daro taip, kaip jam patinka  mirksiukas.gif

žinai as pati prieš tusus klubuose. o mes kur buvom, tai buvo gal kokių 10 panų ir užsakėm kaip čia pasakius į namus biggrin.gif šventėm tokioj salėj, kur buvo pirtelė ir baseiniukas smile.gif draugės tėvas parūpino nemokamai. tai žinai tokiam plote galima ir vestuvesant 50 žmonių atšvesti o mes ten tūsinomes tik mergos ir atvarė tas šokėjas, pašoko valandą, o mes toliau sau baliavojom, tai man buvo thumbup.gif
bet aišku kiekvienam savo smile.gif
o dabar aš išvis nežinau, gal norėčiau kokioj pirtyje su draugėms, bet nežinau ar jos susipras, ir dar sunkumas tame, kad jos nebendrauja tarpusavyje smile.gif t.y. jos yra mano draugės, bet vienos kitų nepažįsta, tik iš pasakojimų smile.gif
bet jaučiu mes biški ne toj temoj apie mergvakarius šnekam lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 18, 23:06)
nu va, musu irgi tokios fantazijos  drinks_cheers.gif
o apie auksini velniuka tai is viso tyliu...  doh.gif  jie ten nieko nedaro, pagal juos ziedai jei ne vienos rusies aukso, tai ju nei didint nei mazint, jei storesni, tai nepatogus... norejau sakyt "pasiziurekit i tuos savo autorinius darbus, gal tie ir nepatogus"  biggrin.gif

turiu aš žieduką iš aukso velniuką, jau gal 5 metus, tai pasakysiu, kad neiko gero, toks nelabai kokybiškai padarytas, bet kadabgi man jį dovanoj MB 4 darugystės metų proga, tai jis man pats meiliausias, bet ten daugiau niekada nesidaryčiau. o turiu sužadetuvių žiedą iš aukso gijos, tai net nėra ko lyginti smile.gif
bet darysti ten vestuvinius žiedus mūsų piniginei kiek per daug unsure.gif nors visai norėčiau
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 03 18, 15:54)
Jau atsiėmėm žiedelius  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  darbas kainavo 315 lt, su deimančiuko įdėjimu. Juvelyras sakė, kad auksas pabrango, dabar gramas apie 50 lt, o mes prieš 2 savaites mokėjom 46 lt/g.  bigsmile.gif

O kur jus daret?
Atsakyti
Odeme mes mokejom 60 Lt/1g, cia buvo vasario pradzia, tai gal jau pabrange, bet as kazkaip nesigailiu, grzus ir kokybiskai, kruopsciai padaryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 17, 17:29)
aciu  smile.gif  gaminomes pagal individualu uzsakyma, taip sakant, "Odeme" modeliuka issirinkom, taip pat Odeme, ten tiesiog gamina ziedus, pagal uzsakyma  smile.gif

O kiek jums kainavo? Kokio dydzio ziedukai?

Mes taip pat vakar uzsisakem Odeme, tai siaubas kaip pabrango doh.gif , pries naujus buvom, bet aj galvojom dar palauksim ir prilaukem kainu kilimo. 1g-60lt, darbas 2 ziedu 600lt (musu dydziai dar nedideli-ekonomiski (15 ir 17), nors tiek ant dydziu sutaupysim)
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 03 19, 13:02)
O kiek jums kainavo? Kokio dydzio ziedukai?

Mes taip pat vakar uzsisakem Odeme, tai siaubas kaip pabrango  doh.gif , pries naujus buvom, bet aj galvojom dar palauksim ir prilaukem kainu kilimo. 1g-60lt, darbas 2 ziedu 600lt (musu dydziai dar nedideli-ekonomiski (15 ir 17), nors tiek ant dydziu sutaupysim)

musu ziedai abu sveria 17 g, mano dydis berots 17 ar 17,5 nepamenu doh.gif MB dydis 21,2, ziedai 5,5 mm plocio ir apie 2 ar tai 2 mm storio, mokejom, uz 1 g - 60 Lt, uz darba 400 Lt, mes cia per juvelyra, tos parduotuves daremes, tai jis mums nuolaida padare 200 Lt uz gamyba, tai mokejom 400 Lt (parduotuvej prase 600 Lt), ir uz prabavima 40 Lt, viso sumokejom 1380 Lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuliaa: 19 kovo 2008 - 12:21
nera ko stebetis,kad auksas brangsta pas juvelyrus,nes jo kaina kyla visoje pasaulineje rinkoje.kaip ir platinos mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar aukso gramas 50 lt., čia juvelyras sakė, tad kas ima daugiau bisky jus apgaudinėja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 19, 14:19)
musu ziedai abu sveria 17 g, mano dydis berots 17 ar 17,5 nepamenu  doh.gif  MB dydis 21,2, ziedai 5,5 mm plocio ir apie 2 ar tai 2 mm storio, mokejom, uz 1 g - 60 Lt, uz darba 400 Lt, mes cia per juvelyra, tos parduotuves daremes, tai jis mums nuolaida padare 200 Lt uz gamyba, tai mokejom 400 Lt  (parduotuvej prase 600 Lt), ir uz prabavima 40 Lt, viso sumokejom 1380 Lt  smile.gif

o velnias nezinojom kad galima nuolaida is juvelyro gauti, prie musu priejo moteriske ir viskas, net nemaciau kur tas juvelyras yra.
Atsakyti