Įkraunama...
Įkraunama...

vestuviniai ziedai (5dalis)

Musu juvelyras klause ar turim savo aukso, tai MB sako aha turim, o as tuo paciu momentu neturim biggrin.gif po to susizvalgem, o juvelyras sypsosi ir klausia tai is savo darysit ar ne? sakau turime savo aukso, bet darysime is jusu, savo pasiliksime, nes nemanau, kad auksas pigs, bet kada spesime ji parduoti ar kur kittur panaudoti. Juvelyras nusisypsojo ir atsake: teisingai galvojate, as ir tokios pacios nuomones.
O musu ziedukai kaip jau ir sakiau labai panasus i Tuliaa ziedukus. storis apie 2mm o plotis mano zieduko 7.3 o MB 7.1
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 03 19, 13:54)
o velnias nezinojom kad galima nuolaida is juvelyro gauti, prie musu priejo moteriske ir viskas, net nemaciau kur tas juvelyras yra.

pas mus situacija tokia, dave bendradarbe juvelyro tel. nr, as jam paskambinau jis man liepe ait i parduotuve uzpildyt uzsakymo lapeli, ir ji pakviesti, jo tuo metu jau nebebuvo doh.gif as isejus is parduotuves, iskart jam skambinu ir sakau uzsakymas padarytas bet Jusu nebuvo, ar tik klaidos nepadarem biggrin.gif tai rytoj jis pasieme musu uzsakymo lapeli ir gamino ziedus, pagamino, padare nuolaida uz darba ir mums atsiimant, pasieme is musu ta uzsakymo lapelio kopija, jei nebuciau jam paskambinus, nebut jokios nuolaidos doh.gif
Atsakyti
kas gaminotes ziedelius, ar jums pagamino is jusu aukso, ar tiesiog apsimainet auksais?

anksciau man nekilo minties kad gali pagamint ne is mano aukso, bet vakar vienas juvelyras ir pasake kad jis ismaino auksa, pagamina is savo o paima musu. kadangi musu auksas yra MB tetes vestuvinis ziedas kategoriskai noreciau kad butent is jo ir pagamintu ziedelius mums. kur garantijos?;/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anileve: 19 kovo 2008 - 14:29
anileve - garantijos jokios, arba laaabai maza. dazniausiai taip ir buna kad tavo auksa paima o gamina is savo. nu nebent pazystama turi koki juvelyra manau...
Atsakyti
labas,

gal galetumete parekomenduoti juvelyra/firmele Kaune, ziedams pagaminti?

beje, kaip jus juvelyrams nupasakojat kokio ziedo noretumet, jei randat parduotuvej patikusi? prasot leisti parduotuvej nufotografuot? kazi ar leistu smile.gif)
Atsakyti
nia nu daba susibalamutinau doh.gif mano lauzas-didelis ir grazus ziedas. dar atnaujins ir parduos kaip gera;/ ;/ ;/ gal sulauzyt ta zieda ar ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(QQuska @ 2008 03 19, 16:47)
labas,

gal galetumete parekomenduoti juvelyra/firmele Kaune, ziedams pagaminti?

beje, kaip jus juvelyrams nupasakojat kokio ziedo noretumet, jei randat parduotuvej patikusi? prasot leisti parduotuvej nufotografuot? kazi ar leistu smile.gif)

sveika, Kaune šalia rotušės neseniai naujas juvelyras atidarė savo saloniuką, tai pas jį kainos nemažos, bet yra labai originalių darbų rolleyes.gif . Vestuvėms žiedelius galite išsirinkti iš katalogo, o kad kas fotkintų tai niekur nemačiau g.gif
Atsakyti
fotkint tikrai nemanau, kad leistu, netgi negalima fotkint. mes tai siaip internete radom patikusi, bet ne grinai toki pati darem, papasakojom ko norim, jis parode pavyzdzius savo, rastus ir issirinkom. dave pasimatuoti zpecialius ziedus dydziui nustatyti ir pradejo gaminti
Atsakyti
laba,
gal kartais zinot juvelyrus, kuriancius autorinius darbus, ne tiesiog stampuojancius ziedus pagal kataloga? domintu kontaktai-svetaines su darbu pvz.

pora kontaktu turiu, bet noretusi zinoti kas dar lietuvoje dirba.
vieta nesvarbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 20 kovo 2008 - 00:33
Sau pirkau auksa Cekijoje (lambarde) po 42Lt/gr - 14 karatu. Nes labai norejau geltonos spalvos. O jau cia pas juvelyra pasidarisime ziedus smile.gif Lietuvoje, kaip suprantu auksas pradejo staigiai brangti.
Atsakyti
Kiek as supantu tai visame pasaulyje auksas brangsta. kaip tik lryte straipsnis kad auksas brangsta:

"Bendrovė ekspertas F. Holmse'as teigė, kad atmetus infliacijos įtaka visų žaliavų kainos jau viršijo 1980 metų lygį.
Vienintelė išimtis yra auksas, kurios kaina turi pasiekti 2 tūkst. dolerių už unciją, kad ji pasiektų 1980 metų lygį atmetus infliaciją.
Artimiausiu metu analitikas numato aukso kainų korekciją, tačiau tai įvyks dėl naftos kainų kritimo ir trumpalaikio dolerio kurso atsistatymo. Jo teigimu, ilguoju laikotarpiu aukso kaina šuoliuos į viršų.
Trečiadienį aukso kaina krito 2 proc. ir buvo lygi 980,2 dolerių už unciją.Smukimą išprovokavo mažesnis nei tikėtasi JAV Federalinio rezervų banko palūkanų mažinimas. Antradienį aukso kaina buvo pasiekusi 1002,3 doleriu už unciją."
Atsakyti
bet man įdomu kaip mums bus, kai užsakėm, pasakė, kad 1 g kaina 41 lt, o kai pažįstami užsakinėjo prieš savaitę jau 46 lt, įdomu kaip mums paskačiuos g.gif aišku nelabai suku dėl to galvą, nes mums gal reikės už kokį 1.5 g damokėt, tai čia nelabai yra skirtumas
Atsakyti