Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi-Cosi vežimėliai

nu tai vat siandien buvau vaikutyje ir tarp kitu "dishovu" vezimu sitas zibejo kaip tikra zvaigzde. aisku gazdina svoris, bet mes irgi gyvensim nuosavam name tai niekur labai jo tampyti nereiks.
tik va mane dar kilo pora klausimu:

1. jo tvirtumas. paziurejau kad visos tvirtinimo detales (kur lopsys uzsideda, kedute ir t.t.) yra plastmasines, nu ir bent jau man jos pasirode nesuper kokybiskos. butent su uzdetu lopsiu, nes kai ji pabandai pasupuoti truputi ta vezima tai lopsys taip svelniai tariant kliba g.gif jis juk ten ant dvieju spiltu tik uzsimauna. g.gif aisku laaaaaabai lengvai uzsideda ir nusiima bet kazkaip netvirtai man pasirode. tai vat klausimas ar cia tiesiog vaikutyje jis nutasytas ir siaip nebaisiai kokybiskas pasitaike (nu nes girdejus nelabai kokiu atsiliepimu apie vaikuti) ar cia jis realiai toks ir yra? g.gif

2. ar jo sportine dalis, nu kedute, gali buti uzdeta i abi puses? (nu kad vaikutis butu atsuktas i mama pvz, o ne i kelia)

o siaip bendri pastebejimai: valdosi SUPER lengvai, lopsys didelis ir atrodo gan siltas, dizainas puikus, medziagos lengvai nusiima skalbimui nu ir siaip malonus toks ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mistral @ 2008 04 12, 21:09)
Pirkome mes siandien toki vezimeli, tikrai tvirtas, lengvai susilanksto (yra 2 padetys - tiks bet kuriai bagazinei, remas super kompaktiskas). Tik va su spalvom nelabai pasiseke  verysad.gif Bet kokybe nugalejo!
Tiesa, is minusu: nesisupa. O svoris... Ka zinau, aisku, galetu buti lengvesnis. Bet mums name tai neaktualu.

hmz, nu mums siandien parode tik viena padeti, ir jinai tikrai nepasirode labai kompaktiska g.gif ta prasme bagazine turi buti gana auksta kad ji ten ikist g.gif tai kaip cia yra is tikro?
Atsakyti
na gerai, perskaiciau angliska aprasimeli tai truputi aiskiau patapo, ne viska tam vaikuty mums parode. tai klausimu del sedynes apsukimo ir sulankstymo kaip ir neliko. bet vat del tvirtumo tai vistiek. labai noreciau atsiliepimo is naudojanciu mamyciu, kaip ten visgi ar nekliba lopsys? ar tvirtai tie tvirtinimai laikosi, neluzta?

nes siaip vezimas atrodo tai super.

ai, ir dar, aprasyme parasyta kad jo mazoka sedmoji dalis g.gif tai vat idomu pasidare iki kokio ten amziaus vaikis telpa? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 04 12, 23:07)
na gerai, perskaiciau angliska aprasimeli tai truputi aiskiau patapo, ne viska tam vaikuty mums parode. tai klausimu del sedynes apsukimo ir sulankstymo kaip ir neliko. bet vat del tvirtumo tai vistiek. labai noreciau atsiliepimo is naudojanciu mamyciu, kaip ten visgi ar nekliba lopsys? ar tvirtai tie tvirtinimai laikosi, neluzta?

nes siaip vezimas atrodo tai super.

ai, ir dar, aprasyme parasyta kad jo mazoka sedmoji dalis  g.gif tai vat idomu pasidare iki kokio ten amziaus vaikis telpa?  unsure.gif

mes kotrynoj apziurinejom sita vezimuka, tai del tvirtumo kazkaip abejoniu mums nekilo, o siaip labai profesionaliai mums parode visas funkcijas, tai gal pabandykit ir jus i kokia kotryna nulekt ir paprasyt kad parodytu kaip ten su tuo lopsio tvirtumu...man kazkaip neuzstrigo,kad lopsys kratytusi g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite toki vezimeli, idomu kaip jis smile.gif . Planuoju pirkti, bet kaina nemaza, tai norisi isitikinti ar jis vertas jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 04 12, 23:15)
nu tai vat siandien buvau vaikutyje ir tarp kitu "dishovu" vezimu sitas zibejo kaip tikra zvaigzde. aisku gazdina svoris, bet mes irgi gyvensim nuosavam name tai niekur labai jo tampyti nereiks.
tik va mane dar kilo pora klausimu:

1. jo tvirtumas. paziurejau kad visos tvirtinimo detales (kur lopsys uzsideda, kedute ir t.t.) yra plastmasines, nu ir bent jau man jos pasirode nesuper kokybiskos. butent su uzdetu lopsiu, nes kai ji pabandai pasupuoti truputi ta vezima tai lopsys taip svelniai tariant kliba  g.gif jis juk ten ant dvieju spiltu tik uzsimauna.  g.gif aisku laaaaaabai lengvai uzsideda ir nusiima bet kazkaip netvirtai man pasirode. tai vat klausimas ar cia tiesiog vaikutyje jis nutasytas ir siaip nebaisiai kokybiskas pasitaike (nu nes girdejus nelabai kokiu atsiliepimu apie vaikuti) ar cia jis realiai toks ir yra?  g.gif

2. ar jo sportine dalis, nu kedute, gali buti uzdeta i abi puses? (nu kad vaikutis butu atsuktas i mama pvz, o ne i kelia)

o siaip bendri pastebejimai: valdosi SUPER lengvai, lopsys didelis ir atrodo gan siltas, dizainas puikus, medziagos lengvai nusiima skalbimui nu ir siaip malonus toks  ax.gif
Papildyta:
hmz, nu mums siandien parode tik viena padeti, ir jinai tikrai nepasirode labai kompaktiska  g.gif ta prasme bagazine turi buti gana auksta kad ji ten ikist  g.gif tai kaip cia yra is tikro?

Mums irgi tos antros padeties Kotrynoj neparode. Patys aptikom... Pakelus uz raudonos rnkenos dar labiau sumazeja.
Atsakyti
QUOTE(Mistral @ 2008 04 13, 16:56)
Mums irgi tos antros padeties Kotrynoj neparode. Patys aptikom...  Pakelus uz raudonos rnkenos dar labiau sumazeja.

maxi cosi tinklapyje yra filmukas jame labai gerai rodoma kaip jis susilanksto, issilanksto smile.gif ir kaip ka deti, sukti, tvirtinti ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Išsirinkau ir aš būtent šį modeliuką biggrin.gif
Šiandien važiuojam pirkti jeigu bus norima spalva, tai tikiuosi šiandien parsivežti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulyte maze @ 2008 04 15, 14:29)
Sveikos 4u.gif
Išsirinkau ir aš būtent šį modeliuką  biggrin.gif
Šiandien važiuojam pirkti jeigu bus norima spalva, tai tikiuosi šiandien parsivežti ax.gif

Kokia spalvyte issirinkot???
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 04 15, 18:41)
Kokia spalvyte issirinkot???

Lopšį užsisakiau žydrą, sportinuką - žalią, o nešiojamą kėdutę - mėlyną.
Žadėjo penktadienį parvežti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulyte maze @ 2008 04 16, 12:22)
Lopšį užsisakiau žydrą, sportinuką - žalią, o nešiojamą kėdutę - mėlyną.
Žadėjo penktadienį parvežti biggrin.gif

tai pas jus bernuzelis bus smile.gif ***** mes nezinom kas bus pas mus, todel negaliu uzsisakinet sad.gif o spalvu tokiu kaip unisex nelabai yra....
Atsakyti
Na, mes jau ji nusipirkome, beliko parsisiusti smile.gif . pirkom kate maise biggrin.gif , panasu, kad dar nelabai daug kas turi sita vezimeli g.gif
Atsakyti
QUOTE(bobute:) @ 2008 04 20, 22:35)
Na, mes jau ji nusipirkome, beliko parsisiusti smile.gif . pirkom kate maise biggrin.gif , panasu, kad dar nelabai daug kas turi sita vezimeli g.gif

turi ir naudoja tik reiktu nepatinget paskaityti forumo. tokia tema jau anksciau atidaryta ir visos ten diskutuoja 4u.gif
Atsakyti