Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi-Cosi vežimėliai

QUOTE(syu @ 2008 04 21, 10:27)
turi ir naudoja tik reiktu nepatinget paskaityti forumo. tokia tema jau anksciau atidaryta ir visos ten diskutuoja  4u.gif

Na neteko matyti temos konkreciai apie si vezimeli, tema yra apie quinny vezimelius ir joje keletas komentaru apie si smile.gif
Atsakyti
O čia kas? g.gif doh.gif

http://www.supermama...howtopic=278905
Atsakyti
Pagaliau ir man atsiunte sia tema kristute smile.gif , aciu jai smile.gif . Buvau paskelbus nauja tema i kuria stai kodle niekas ir neparase biggrin.gif , kazkaip nepavyko man sios rasti. Tai va, mane sis vezimelis irgi uzbure 4u.gif , kotrynoj man ji aprode, tai labai patiko. Tik uzsisakiau as ji per ebay, gerokai pigiau, tai jau kita savaite jau tureciau gauti. Labai laukiu smile.gif . Tik truputeli neramu kaip man jis i lifta tilps... Bijojau matuot , kad netektu atsisakyt biggrin.gif na bet tikiuosi kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Turiu jau aš vežimėlį biggrin.gif
Parsivežiau šią savaitę bigsmile.gif
Jau beveik viską išsiaiškinau - kas kur ir kaip dedasi, kaip tvirtinasi tongue.gif
Kol kas man viskas labai patinka smile.gif
Svoris jo didelis, bet aš tai žinojau, tad man tai ne naujiena bigsmile.gif
Kažkas klausė ar sportinukas dedasi į abu puses - mažylis galės žiūrėti tiek ir į mamą, tiek ir į kitą pusę bigsmile.gif Sportinė dalis tikrai nėra maža. Sakyčiau net didžiausia iš visų mano apžiūrėtų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bobute:) @ 2008 04 23, 22:26)
. Tik truputeli neramu kaip man jis i lifta tilps... Bijojau matuot , kad netektu atsisakyt biggrin.gif na bet tikiuosi kad viskas bus gerai 4u.gif

Nuo vieno rato iki kito yra 65 centimetrai 4u.gif O koks lifto durų plotis?
Atsakyti
Turetu tilpti smile.gif , liftas 67cm, gal kaip nors pravaziuosim. Oj kaip laukiu savojo, jau pirmadieni ar antradieni tureciau gauti thumbup.gif
Atsakyti
o kokius perkat triracius ar keturracius? as niekaip neapsisrendziu del ratu...
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 04 30, 17:42)

As trirati pirkau, ta keturracio vaziuokle man truputeli primena invalido vezimeli smile.gif , na bet cia skonio reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bobute:) @ 2008 05 01, 00:14)
As trirati pirkau, ta keturracio vaziuokle man truputeli primena invalido vezimeli smile.gif , na bet cia skonio reikalas g.gif

nu man irgi keturracio kazkoks idomus vaizdas cool.gif o MB aiskina kad keturratis stabiliau tipo..nu nzn niekaip neapsisprendziu....
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 05 01, 10:00)
nu man irgi keturracio kazkoks idomus vaizdas  cool.gif  o MB aiskina kad keturratis stabiliau tipo..nu nzn niekaip neapsisprendziu....

Aš taip pat nusižiūrėjau šį vežimėlį... Tik ieškau kur radus pigiausiai nusipirkti... smile.gif O dėl ratų skaičiaus, tai vienoj parduotuvėj pasakė pagrindinį minusą triračių: Sunku užvažiuoti ir nuvažiuoti nuo bordiūrų, nes vežimukas praranda stabilumą, o dar jei ką nors rankoje nešitės, bus dar sunkiau.. Tikiuos supratote ką norėjau pasakyti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 04 30, 17:42)

Ir aš pirkau triratį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murrrka @ 2008 05 01, 10:40)
Aš taip pat nusižiūrėjau šį vežimėlį... Tik ieškau kur radus pigiausiai nusipirkti...  smile.gif  O dėl ratų skaičiaus, tai vienoj parduotuvėj pasakė pagrindinį minusą triračių: Sunku užvažiuoti ir nuvažiuoti nuo bordiūrų, nes vežimukas praranda stabilumą, o dar jei ką nors rankoje nešitės, bus dar sunkiau.. Tikiuos supratote ką norėjau pasakyti..  4u.gif

matai sitas triratis priekyje turi du ratus, tarp kuriu dar yra atstumas siok toks, del to, jis pakankamai stabilus vazinejant visokiais bordiurais, vezimai kurie priekyje tik su vienu ratu tai va tie tikrai nestabilus, o sitas stabilumo turi, as kotrynoj visaip ji kilnojau ir dar lyginau su kitais smile.gif o kur tu ieskai pigiau??? mes kotrynoj uzsakinesim...
Atsakyti
QUOTE(murrrka @ 2008 05 01, 10:40)
Aš taip pat nusižiūrėjau šį vežimėlį... Tik ieškau kur radus pigiausiai nusipirkti...  smile.gif  O dėl ratų skaičiaus, tai vienoj parduotuvėj pasakė pagrindinį minusą triračių: Sunku užvažiuoti ir nuvažiuoti nuo bordiūrų, nes vežimukas praranda stabilumą, o dar jei ką nors rankoje nešitės, bus dar sunkiau.. Tikiuos supratote ką norėjau pasakyti..  4u.gif

As pirkau per ebay, be siuntimo isejo 199 svarai, dabar kai kursas nukrites tai gam neblogai gavos. bet cia aukcione, siaip dabar maciau "buy it now" kaina 265 svarai.
Papildyta:
QUOTE(bobute:) @ 2008 05 01, 15:16)
As pirkau per ebay, be siuntimo isejo 199 svarai, dabar kai kursas nukrites tai gam neblogai gavos. bet cia aukcione, siaip dabar maciau "buy it now" kaina 265 svarai.

Ka tik dabar ziurejau tai pasirodo dar labiau atpige, dabar 240svaru, ir aukcionu yra smile.gif
Atsakyti