QUOTE(jurga_m @ 2005 09 09, 10:22)
Ir aš papasakosiu mūsų istoriją...Mums jau dabar 8 mėn ir tik prieš 5 dieneles buvo pirmasis BUM, tačiau toks "neblogas"
Iki tos dienos beveik visos mamos man pripasakojo apie jų mažylių skrydžius... O aš mintyse vis galvojau "na kaip tai įmanoma?juk reikia žiūrėti...Na aš tai jau savąjį saugosiu..."
Ir ką jūs sau galvojat? Kaip tik per mano gimtadienį mažius padarė man "dovaną"...
Tik perrenginėdama apsisukau pamperio paimti, o jis tik šast nuo lovos... Tiesiai kakta ant žemės Na ir garselis buvo!!!!Net dabar prisiminus šiurpu darosi...
Visa laimė,kad laimingai baigėsi... Tai jau dabar žiūriu kaip savo akį....Nors ir žinau, kad tų kritimų bus dar ne vienas

Visa laimė,kad laimingai baigėsi... Tai jau dabar žiūriu kaip savo akį....Nors ir žinau, kad tų kritimų bus dar ne vienas

Nieko ziurek neziurejus, mano vaikas dabar tikraja ta zodzio prasme skaido, uzlipa ant lovos ir neria zemyn galva , o mes ji gaudo, jam tai smagu, o mums soka varo toks jo alpinizmas, keleta kartu ir nuleke ant galvos, buvo asaru daug, bet, bent jau , kad jis pasimokytu, ne velnio ir toliau sokineja