Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nukrito!

Mano mergiotė tai sugebėdavo iškristi iš bet kokios vietos, kur tik tekdavo jai miegoti tongue.gif Bet iškrisdavo visada tik pirmą naktį, antrą kartą iš tos pačios vietos nebekrisdavo smile.gif Nežinau, kaip jai taip pavykdavo g.gif
Net iš savo lovytės, kai jai pradėjus vaikščioti išėmėm kojūgalyje vieną strypuką, kad ryte pabudus pati galėtų išlipti, sugebėjo miegodama išsiridenti su visa kaldryte. Bet kadangi nukrito minkštai ant tos pačios kaldrytės, tai net nesureagavo ir toliau sau parpė biggrin.gif Gerai kad išgirdau per miegus, o tai būtų taip ir pramiegojusi ant žemės kaip našlaitėlė rolleyes.gif
Atsakyti
Top, NESTATYK su lopšiu ant skalbimo mašinos!!!! Žinau vieną atvejį, kai mažiulė nukrito nuo skalbimo mašinos gulėdama kėdutėj. doh.gif Gal poros mėnesių, bet visai neaišku, kaip nukrito. Tiesiai ant plytelių!!! doh.gif Laimingai baigėsi, gal todėl kad su visa kėdute ir koks kraštas palindo po galvyte. Jau geriau ant gridų.
Atsakyti
o mano sesei pries keleta metu nutiko irgi nelaime. ji turejo apie 4 metukus. buvo viena palikta namie, sugebejo kazkaip atsidaryti balkona, o ten buvo deze palikta, ji ant jos atsistojo ir persisverusi nukrito is trecio auksto... doh.gif laimei, gryzau namo, kai ji gulejo ant zemes gal 10 min, nes buvo Lapkricio dienos blink.gif supratau, kad namie tv eina, sviesos dega, o mano sesules niekur nera, teko paziureti ir pro balkona, mano nuojauta neapgavo. kvieciau greitaja, per tvora su nestuvais perdave, budejau kelias paras...buvo sutrenkti inkstai, guzas ant stuburo atsirado, po kiek laiko isnyko. daktarai iki desimt metu uzdraude valgyti druska, surius maisto produktus, dabar liko problema, kad "nelaiko" daznai padaro "kakuti" i kelnes, vot ir palik namie vaikus ph34r.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita G.: 02 birželio 2005 - 11:36
O manoji tai jau nevieną kartą krito ar bandė kristi. Vieną kartą tai kažkokiu būdu išsiardė namie pastatoma kėdute, tai krito žemyn. Jai tada buvo gal 2 mėnesiukai. Dar gerai, kad kėdute buvo ant žemės pastatyta, tai neaukštai teko kristi...O prieš porą savaičių tai nuo mūsų lovos nukrito. Ir abu su vyru buvom šalia, bet ji numetė nuo lovos dėžutę ir pati pasileido iš paskos. Sekundžių reikalas. Tai nusibrozdino nestipriai kaktą ir guzas buvo. Bet net neverkė- turbūt nesuprato kas įvyko. Toliau tą dėžutę pasiėmus graužė.
Atsakyti
mano maziukas pries gera menesi iskrito is vezimo tiesiai ant virsugalio,ir as tai maciau,galvojau numirsiu...aciu dievui nieko baisaus,paverke 2min ir pamirso biggrin.gif
Atsakyti
Mano maze irgi visai neseniai nukritusi nuo musu lovos. Ant kaktytes. Pradejo klykti nesavu balsu, bet uz kokios minutes nustojo. Bet po to jos elgesyje nebuvo nieko itartino, buvo labai guvi, kaip visada. Tai atrodo, viskas baigesi gerai. Bet mane tai iki siol sazine grauzia, kad ja tada ant musu lovos buvau palikusi. Daugiau taip niekada nedarau schmoll.gif
Atsakyti
Gerai kai viskas gerai baigiasi, bet buna ir nepataisomu dalyku. Maniskis taip pat yra krites(jau kazkur metinukas budamas) ir kiekviena karta save prakeikdavau, kad nesuziurejau. O stai mano pusbrolio mazylis 5 men. pernai nukrito nuo minksto kampo, pataike galvyte i zurnalinio staliuko ratuka ar lentynele ir......maziuko jau nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Helga @ 2005 06 05, 17:59)
Gerai kai viskas gerai baigiasi, bet buna ir nepataisomu dalyku. Maniskis taip pat yra krites(jau kazkur metinukas budamas) ir kiekviena karta save prakeikdavau, kad nesuziurejau. O stai mano pusbrolio mazylis 5 men. pernai nukrito nuo minksto kampo, pataike galvyte i zurnalinio staliuko ratuka ar lentynele ir......maziuko jau nera sad.gif

kaip baisu sad.gif
Atsakyti
blink.gif Man irgi buvo taip nutykę. Mano mažoji buvo iškritusi iš maitinimo kėdutės. To priežastimi buvo mano neapdairumas, mat buvau pamiršusi užsifiksuoti staliuką ir mažulė tiesiog nučiuožė žemyn. Iš karto pakėliau pradėjau raminti, gal kokį gerą pusvalandį verkė. Maniškė iš vis labai giliai isižeidžia ir būna labai sunku ją nuraminti. Jau ėmiau galvoti, kad kažkas rimto, bet apsiejom tik išgąsčiu bei guzu ant kaktos. Dabar sodindama į kėdutę visalaik patikrinu ar gerai užsifiksavęs staliukas. smile.gif
Atsakyti
maniskis siandien nukrito nuo lovos,as gal labiau ji isgasdinau,verke baisiai,bet irgi labai greitai pamirso.aciu dievui viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Maniske irgi sinadien nukrito nuo lovos(50 cm)kartu su visa kedute.Krito ant zaislu tai nusibrozdino kakta.Kadangi man tai jau 2 nelaime per 2 savaites, pirmoji Rugilytei igele sirse, tai as del viso pikto nuveziau ja i klinikas.Gydytoja paciupinejo momeneli pasviete i akytes ir pasiule darytis galvos nuotrauka, bet sake pati savo vaikui nedarytu, nes atseit is neurologines puses viskas gerai.Liepe stebeti 3 dienas ir jei kas ne taip kvietis greitaja.Pasitarem su vyru ir nuotraukos nedarem.
Atsakyti
matau, kad ne as viena ta isgyvenau- mano brangenybe nuropojo nuo lovos taip greitai, kad as nespejau net mirkteleti.Taciau viskas baigesi gerai, jeigu neskaitysim didelio isgascio ir krokodilo asaru.
Atsakyti