Prieš pora dienu mano mažytė nukrito net du kartus per dieną
Man buvo ,pilna to žodžio prasme, šokas

Ryte paprašiau savo vyresnėlio , kuram 14 metų, kad pasaugotu mažylę, kol aš apsirensiu, kad eitumem į laukelį, o tas pasisodines į kedutę, o kedute ant sofos, o pats spokso , kaip brolis žaidė kompą, tai aš išeidama iš tualeto, žiūriu, kad mano saulelė lekia žemyn, truko poros sekundžių, kad sugaučiau. Bet krito ji ant šoniuko, jau ir pati kabindamasi iį sofą, nes jau turbut suprato, kad krenta, nes jau mum 7,5 mėn. Tai tada baigėsi be guzo, tik truputi paverkė. Tadien vakarė liepiau pažais jaunesniajam broliukui su sesutė, kol mama baigs valgyt. Esu patėsus ant grindu kaldrą ir pridėjus ten pilna žaisliuku, o broliui užsinorėjo televizoriaus pažiūrėt, tai tas pasisodino sesę ant lovos, o pats užsižiopso televizoriu ir ne praėjo poros minučių, kol liepiau sesę pažiūrėt, tik girdžiū - bumt, ir bėgu į kambarį su tom murzinom rankom , dar nespėjusi pavalgyt, o mažė mano kad verke, o kaktytei guzas

Tai jau man visai nervai pasileido , aprekiau vyresnejį , kiek tik galėjau, o mažylę priglaudžiau prie krūties ir jį pavalgius užmigo. Paskui prabudus buvo linksma ir suvalgė košytę gerai, o prieš miegą kažkas pasidarė, kad ji kažkaip keistai pradėjo akytėmis mirksėt ir kratyt galvytę , tai jau man visai slabna pasidarė,

, pradėjau pati verkt, ir mažylė verkė, tai paėmiau jau ant ranku ir priglaudžiau prie kruties, ir mažylė pavalgė ir užmigo. NUliekiau paskambint savo gydytojai, tai sakė, jei pradės vemt, tada vežt į ligoninė, sakė, gal jai teisiog išgastis. Tai nemėgojau beveik visą nakti, vis stebėjau vaiką. Ryte lig nieko blogo nebuvo, tik pastebėjau , kad pradėjo bijor stipriu garsu, dulkių siurlio veikenčio, ar , kai įjungiau blenderį pradėjo verkt, ir nuo tu garsu užsimerkę, Jau praėjo dvi dienos, bet man vis dar skauda širdis, vis dar stebiuu mažylę, jos elgesi, nu gal tai tik buvo išgastis, nes jau kitos dienos ryte to guziuko jau nebesimatė, Kai jau reikia saugot mažylius

Auginau viena, be pagalbos du vaikučius, tai nei karto ne vienas ner nukrites, o čia per vieną dieną du kartus netgi

, tai jau turbut gaunas, ko daugiau auklių...

Reikt tikėtis, kad viskas bus gerai...