Mums jau metukai ir beveik 2 men,Oi oi kiek tu kritimu buvo ir ant galvytes ir ant pilvuko ir dar visaip kitaip.Ir tuom momentu mums atrodo kad ivyko kazkas baisiausio.Noriu nuraminti ir patarti kad negazdintumet savo kudikiu klykimu ar issigandusiu veidu.
Ramiai kalbekit ir kelias valandas stebekit vaikuti,jei jo elgesys nepasikeite-nieko baisaus nenutiko.O vaikutis issiandes jusu klykimo ar riksmo gali tikrai kuri laika buti ne toks kaip visada.

QUOTE(Niuniukas @ 2008 02 08, 15:06)
O maniske 9 menesiu pries 3 dienas kai salia ryte miegojo iskrito is lovos ir ..... susilauze raktikauli... Is pradziu nesupratau, nes lyg ir apsiramino, bet visa ryta buvo verksminga, suklykdavo kai ant ranku imdavau, tai po to jau supratau, kad kazkas blogai, tai tiesiai i traumotologini nuveziau. Sako, nieko baisaus per 2 savaites turi sugyti... Taip kad saugokit savo mazulius!
Maniske nakti miegodama irgi iskrito is lovos ir jai skilo raktikaulis

Siaubo filmai.
Mano didzioji, kai buvo 6 men., tai nukrito nuo skalbimo masinos (ten keisdavau sauskelnes) ant plytelemis klijuotu vonios grindu, tai net nesinori prisiminti, koks stresas buvo
Vyras darbe - puoliau skambinti, vaika apsikabinusi - nulekem i priimamaji. Chirurgas patare tik stebeti, ar nesikeis bukle, t.y. ar neprades vemti, darytis vangi. Ir dar nuramino, kad tokie mazi leliukai kaip kaciukai - minkstai krenta - ir dazniausiai be jokiu pasekmiu. Kol kas ju ir nesimato, tfu tfu tfu...

Saugot reikia, bet kai mums taip buvo, tai gydytoja nuramino. Sake, kad tie maziukai daznai krenta ir nieko blogo nenutinka. jie nera tokie glezni kaip mums atrodo. Liepe stebeti del viso pikto ir nieko nepastebejom, o issigande buvom juodai
maniske buvo is maniezo iskritusi,as irgi kalta nenuleidau maniezo ciuzinuko zemyn,nes galvojau vaikiukas dar mazas neislips,o ji rankom uz tureklo pasiciupo ir persisvere.kaip buvau isigandus,bet tpfu tpfu baigesi gerai,niekur neveziau stebejau.
aha, mes visada galvojam dar toki mazuciai, nesugebes nei to nei ano, o va tau siurprizas - mazoji 2 men.sugebejo nuo lovos nusrist, gulejo vidury, taj turejo apiverst bent pora kartu, iki siol nesuvokiu kaip tai sugebejo ( nes iki tol tikrai nesivartydavo, buvau rami) o paskui 6 men.is vezimelio toesiog islipo
oi tada tai strioko buvo.bet abiem atvejais ne melynes neliko, ne nesuregavo.kai nuo lovos nukrito net neverke (gal kad ant kilimo) nu matyt jie tikrai minkstai krenta...o db jau 1m.5men.buvo iskritus karta is lovos, taj nusibrozdino kakta i kilima
mane visi gasdino, kad ilgai nekalbes, nes tokia maza nukrito, bet db jau daug zodziu moka, o ta savo kalba taj is viso neuzsikemsa
bet reikia reikia saugot maziukus, labai reikia, geraj kas gerai baigiasi

Mano dziaugsmas 2 kartus krito.
Pirma karta budamas 4 menesiu. Palikau vidury lovos (2,00 ant 2,20) pati nubegau i WC ir girdziu ryksmas..
Paemiau ant ranku, paverke gal 2 minutes, daviau papa, tuo ir baigesi - nei zymes, nei verksmo..
Antra karta Santariskiu ligonineje. Ten tokios gelezines vaiku lovytes, o maniskis tik pradejo bandyti stot ir pastoviai griuvinedavo, tai as ji pas save i lova paemiau. Tik nusisukau, hop, mano meile krenta galva i spinteles krasta..
Atsirado melyne delno dydzio, kuri vis keite spalvas melyna, raudona, geltona.. Pasakiau daktarei, tai liepe stebet, is karto mus apziurejo neurologas, israse kazkokiu tableciu, kuriu mes negerem (as maciau, kad sunus gerai jauciasi, zaidzia, tai mano manymu jos buvo nereikalingos), o paskui nuvede pas akiu gydytoja. Aciu Dievui, viskas ok!..
Pirma karta budamas 4 menesiu. Palikau vidury lovos (2,00 ant 2,20) pati nubegau i WC ir girdziu ryksmas..

Antra karta Santariskiu ligonineje. Ten tokios gelezines vaiku lovytes, o maniskis tik pradejo bandyti stot ir pastoviai griuvinedavo, tai as ji pas save i lova paemiau. Tik nusisukau, hop, mano meile krenta galva i spinteles krasta..

Mazius mano krites du kartus aciu dievui laimingai,viena kart nakti su manim miegojo gerai,kad neauksta lova,antra kart diena,tai po tu kartu net sekundei bijau palikt.
Skaiciau post'us ir vis shirdi gele - labai ant saves pykau, kai maziuke is auto kedutes ishsirideno vos menesiuko budama - kazkokiu neitiketinu budu rankena buvo neuzsifikasvusi, o as keliau...siaubas
o shiandien shirdi gelia dar labiau, nes maziuke susimushe ne del manes, o del aukles. Ir pikciausia, kad nezinau kas is tikruju atsitiko. Aukle arba shoko ishtikta niekaip neatgamina kas buvo, arba bijo pasakyt. Buvau apacioj tik ishgirdau bildesi ir paskui mazyles verksma - bet ne toki kaip visada - atlekiau i virshu, griebiau is aukles gelbio ant ranku, o maze ...nemoku apsakyt - kaip sliekutis...ne verkia/rekia, bet visa suglebus ir vos ora gaudo...nemoku apsakyt kur shirdis tuo metu buvo - turbut Klaipedoj atsidure - aukle sako, kad ishsigando kritusiu zaislu. Manau, kad tai nesamone, ji ne bailiuke ir tikrai greiciausiai susimushe nuo lovos ridenosi ir persisvere - galejo ir i siena bumptelt ir i zaisla. Zymes jokios nesimato, bet dar tokios mazosios nesu maciusi...kazkaip pirma karta kai krito is karto pabliove ir viskas baigesi, o dabar...