QUOTE(Laola @ 2012 01 31, 17:35)
sveiki, mano sūnelis 5 mėn. užvakar nukrito nuo lovos, aukštis 50 cm. Gulėjo ant pagalvės, žiūrėjo į televizorią ramiai gulėdamas, tik nubėgau i virtuvę įspilt arbatos, girdžiu bumpt ir riksmas.. Jeeeezau!!! Bėgau net prabuksuodama į kambarį, žiūriu mažylis guli ant veidelio ir klykia.Visas kūnas man nutirpęs iš išgąsčio buvo.Staigiai pakėliau savo mažylį nuo grindų (kas bjauriausia,kad kaip tik su aktyte trenkėsi laminatą, o likusiu kūneliu krito ant kilimo), apžiūrėjau veidelį - ant kaktytės raudona, o nosytės kaip supratau nesusitrenkė. Maniau kad ant kaktos bus mėlynė.Tai visą vakarą stebėjau savo vaikutį, nebuvo mieguistas, buvo judrus. Kitą rytą paraudonavimo ant kaktytės nebebuvo likę nei žymės. Naktį mažylis miegojo gerai, tačiau jau kitą dieną jis pastebėjau dieną mažiau miegojo, sunkiai užmigo,prieš tą įvykį su užmigimu nebuvo jokių problemų, užmigdavo greit ir netgi nereikdavo nešioti. Taip pat pastebėjau,kad pasidarė irzlesnis. Kažin ar čia sutapimas ar tikrai įtakojo galvytės sumušimas?? Labai negera dar ir dabar šidy,kad sužalojau savo vaikutį. 

Sveika,aš suprantu tavo jauduly,mano mažajai buvo šeši menesiukai,ją pasodinau į nešiojamą kėdutę,pastačiau ant kilimo ir nuėjau pasiimti tašės o ji kažkaip pasisiubavo ir iškrito su visa kėdute ant žemės.norėjau ir į greitąją vežt visur bet nieko,kaip ėjo taip ir praėjo viskas.biški lupytę susikando dauk verkimo buvo...o po šio įvykio irgi užmigo greit gal dėl verkimo nežinau...bet jei nebuvo trumpam be samones jei kita diena neveme tai vadinasi smegenu sutrenkimo nėra.