Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nukrito!

oj turejau ir as toki shoka,kai maziuke buvo 5 men... unsure.gif ji buvo tik vartytis ismokus,o kadangi tokia stamboka,nelabai vikriai dar vartesi,tai as tik sekundei palikau ant lovos ir nusisukau bodziuko istraukti is spintos ir akyse tik bum.... verysad.gif lova pas mus gan auksta ,kilimas ne pats storiausias....rankos kojos nutirpo...zviegimas buvo nezmoniskas,man net akyse temo is isgascio.... unsure.gif mama ibegus i kambari mane isvadino visokiais zodziais,sake,kad netikus esu mama ir,kad Dievas is manes vaika atimti nori.... blink.gif man net gerkle dziuvo,nieko nebesupratau kas darosi,viskas buvo,kaip per migla... net pati nesupratau,kaip atsiradau ligonines priimamajame.... doh.gif laukem dideles eiles,mazyle jau buvo atsigavus nuo soko ,stebejo zmones,sypsojosi visiem,man akmuo nuo sirdies irgi slugo...gydytoja paziurejo,nerado nieko blogo,dave lankstinuka apie galvos traumas ir parvaziavom namo...paskui nakti visa nemiegojau,vis ziurejau ar nekarsciuoja,nevemia...ir t.t....nemanau,kad gyveime pamirsiu si ivyki.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2010 06 02, 15:00)
oij kai pagalvoji tu kritimu kiek buna ir kiek ju dar  bus doh.gif  maniskis budamas 1,5men sugebejo is lovytes krisdamas kulverstuka padaryt, bet taip ziauriai, krito is lovos, trenkesi su galva i stala ir nuo stalo persivertes ant grindu, vaizdas buvo ziaurus, su vyru abu issigandom, as puoliau savo maziuka i glebi pasiimt, o vyras sulauze lovyte is to pykcio, ismetem is kart smile.gif 

Maniškiams irgi kritimų buvo, bet baisiai įdomu, kaip 1,5 mėnesio kūdikis gali iškrist iš lovytės g.gif Juk jie dar net nesivarto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laila* @ 2010 07 26, 16:39)
Maniškiams irgi kritimų buvo, bet baisiai įdomu, kaip 1,5 mėnesio kūdikis gali iškrist iš lovytės  g.gif  Juk jie dar net nesivarto  unsure.gif

Čia turi galvoje 1 m. ir 5 mėn. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos.Turiu ir as patirti.Tik labai seniai(o suzinojau neseniai).Kai man buvo dveji, mama sekundei nubego i virtuve, o kai grizo, mano 5 men.sesute jau gulejo ant zemes, o mano rankose palute buvo, ant kurios sese pries nukrentant gulejo,Deja sesuo mire.Kai suzinojau,man sokas buvo,verkiau ziuredama albuma, kuriame pagaliau supratau kokio mazo leliaus laidotuves matau.cray.gif Neisivaizduoju, ka daryciau, todel pati labai atsargi esu.Nenoriu prarast savo princesiu cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 09 17, 01:24)
sveikos.Turiu ir as patirti.Tik labai seniai(o suzinojau neseniai).Kai man buvo dveji, mama sekundei nubego i virtuve, o kai grizo, mano 5 men.sesute jau gulejo ant zemes, o mano rankose palute buvo, ant kurios sese pries nukrentant gulejo,Deja sesuo mire.Kai suzinojau,man sokas buvo,verkiau ziuredama albuma, kuriame pagaliau supratau kokio mazo leliaus laidotuves matau.cray.gif Neisivaizduoju, ka daryciau, todel pati labai atsargi esu.Nenoriu prarast savo princesiu cray.gif  cray.gif

net siurpas perbego , liudna istorija verysad.gif o svarbiausia kaltu nera, mamyte ne visada gali abi uz ranku laikyt, o ir 2m mergyte juk dar nera samprotaujanti verysad.gif
Atsakyti
Tikrai labai liudna. Ir tokia baisi situacija...
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 09 16, 23:24)
sveikos.Turiu ir as patirti.Tik labai seniai(o suzinojau neseniai).Kai man buvo dveji, mama sekundei nubego i virtuve, o kai grizo, mano 5 men.sesute jau gulejo ant zemes, o mano rankose palute buvo, ant kurios sese pries nukrentant gulejo,Deja sesuo mire.Kai suzinojau,man sokas buvo,verkiau ziuredama albuma, kuriame pagaliau supratau kokio mazo leliaus laidotuves matau.cray.gif Neisivaizduoju, ka daryciau, todel pati labai atsargi esu.Nenoriu prarast savo princesiu cray.gif  cray.gif

o jetau kaip žiauriai verysad.gif
Atsakyti
sveikos,
mum siandien atsitiko tokia nelaime,ruosiames vaziuot i miesta ir lelyte aprengus isodinau i kedute masinine bet neprisegiau o pati nuejau palto pasiimt o ji sugalvojo pasilenkt ir kazkaip iskrito is kedutes ant zemes,labaj stipriai verke,net uzsikukciodama....bet aukstis nebuvo didelis,ant grindu kedute buvo pastatyta,o po ja dar kilimas ant kurip ir krito....
stebejau ja visa diena,tai tokia irzlesne truputi pasidarius,viena kart atpyle valgant,nors apetitu nesiskundzia,ir miega galiu pasakyt kad biski ilgiau nei iprasta...kaip manot ar del siu pozymiu vezt i ligonine ja?

Aciu uz atsakymus.....
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2003 03 28, 10:02)
Siandien mano beveik 5 men. dukrele nukrito nuo lovos.

Nukrito ir trenkesi pakausiu i grindis.
Issigando, uzsigavo ir pradejo verkti.
Ne maziau issigandau ir as.
Aisku iskarto pradejau raminti ir uzdejau ant pakausio slapia salta ranksluosti.
Paskambinau savo pediatrei. ji pasake, kad jei per 24 val. prades vemti, bus mieguista, tada reikes atvaziuoti echoskopijai. O jei ne, vadinasi, viskas gerai.

Jau po poros minuciu mazyle nusiramino ir pradejo guguoti.
O as iki siol jauciu kalte ir akmeni ant dusios, kad buvau tokia neatsargi ir aplaidi.
Neveltui gi gydytojai sako niekada nepalikineti vaiku be prieziuros ne sekundei.

Taip kad mamos dabar ir jums sakau ta pati:

Nepalikite mazylio be prieziuros ant lovos! Jis TIKRAI gali nukristi

P.S Tai vat tokia as Supermama. Net geda buvo pasakoti.  :smile.gif

blink.gif vat ir mums tas pats... dabar stebesim sias 24 val. verysad.gif unsure.gif gerai kad bent jau radau sia tema ir siek tiek aprimau, nes maniske is pradziu reke o paskui nurimo, pasijuoke, uzmigo dabar, o as bijau unsure.gif nezinau ka daryti...
Atsakyti
Ir mum atsitiko situacija,mergytei 1m8mėn nuslydo ar pakrypo no laiptelio, kojytę užsigavom. Bet nei mėlyna, nei sutinus, čiupynėjam kojytę, sukiojam į visus šonus, ant puoduko sėdint trepsim, o nesistojam. Net nebežinau ką daryti? Ar galėjo būti šitiek išgąsčio, kad nebenorėtų vaikas stovėt ? KĄ daryt? važiuot į traumpunktą?
Atsakyti
sveiki, mano sūnelis 5 mėn. užvakar nukrito nuo lovos, aukštis 50 cm. Gulėjo ant pagalvės, žiūrėjo į televizorią ramiai gulėdamas, tik nubėgau i virtuvę įspilt arbatos, girdžiu bumpt ir riksmas.. Jeeeezau!!! Bėgau net prabuksuodama į kambarį, žiūriu mažylis guli ant veidelio ir klykia.Visas kūnas man nutirpęs iš išgąsčio buvo.Staigiai pakėliau savo mažylį nuo grindų (kas bjauriausia,kad kaip tik su aktyte trenkėsi laminatą, o likusiu kūneliu krito ant kilimo), apžiūrėjau veidelį - ant kaktytės raudona, o nosytės kaip supratau nesusitrenkė. Maniau kad ant kaktos bus mėlynė.Tai visą vakarą stebėjau savo vaikutį, nebuvo mieguistas, buvo judrus. Kitą rytą paraudonavimo ant kaktytės nebebuvo likę nei žymės. Naktį mažylis miegojo gerai, tačiau jau kitą dieną jis pastebėjau dieną mažiau miegojo, sunkiai užmigo,prieš tą įvykį su užmigimu nebuvo jokių problemų, užmigdavo greit ir netgi nereikdavo nešioti. Taip pat pastebėjau,kad pasidarė irzlesnis. Kažin ar čia sutapimas ar tikrai įtakojo galvytės sumušimas?? Labai negera dar ir dabar šidy,kad sužalojau savo vaikutį. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2012 01 31, 15:35)
sveiki, mano sūnelis 5 mėn. užvakar nukrito nuo lovos, aukštis 50 cm. Gulėjo ant pagalvės, žiūrėjo į televizorią ramiai gulėdamas, tik nubėgau i virtuvę įspilt arbatos, girdžiu bumpt ir riksmas.. Jeeeezau!!! Bėgau net prabuksuodama į kambarį, žiūriu mažylis guli ant veidelio ir klykia.Visas kūnas man nutirpęs iš išgąsčio buvo.Staigiai pakėliau savo mažylį nuo grindų (kas bjauriausia,kad kaip tik su aktyte trenkėsi laminatą, o likusiu kūneliu krito ant kilimo), apžiūrėjau veidelį - ant kaktytės raudona, o nosytės kaip supratau nesusitrenkė. Maniau kad ant kaktos bus mėlynė.Tai visą vakarą stebėjau savo vaikutį, nebuvo mieguistas, buvo judrus. Kitą rytą paraudonavimo ant kaktytės nebebuvo likę nei žymės. Naktį mažylis miegojo gerai, tačiau jau kitą dieną jis pastebėjau dieną mažiau miegojo, sunkiai užmigo,prieš tą įvykį su užmigimu nebuvo jokių problemų, užmigdavo greit ir netgi nereikdavo nešioti. Taip pat pastebėjau,kad pasidarė irzlesnis. Kažin ar čia sutapimas ar tikrai įtakojo galvytės sumušimas?? Labai negera dar ir dabar šidy,kad sužalojau savo vaikutį. verysad.gif

pirma - jūs nesužalojot, antra - nukrito, ačiūDie, ant kaktos, ne ant pakaušio, trečia - jums pačiai bus ramiau, jei parodysit vaikutį gydytojui.
Atsakyti