Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nukrito!

Nu nezinau, vakar mano vaikas nusirito nuo lovos, ta lova nera auksta (50cm tikrai), bet nera kilimo... As kvaisa, dievazi doh.gif visur skaitau: NEPALIKIT KUDIKIO VIENO! Sugyventinis sako, NEPALIK VIENOS, JAU VARTOSI... Bet vakar lyg kas migla akis aptrauke, ir isvis visa vakara viskas is ranku krito... Nesuprantu cia kaip nuojauta ar kas. Dar is ryto sese rase, kad kaimynu kudikis ligoninej nuo gulto nukrito, skilo kaukole... O as baisiai stebejaus ir kaip taip galima! Tai va-galima ir dar kaip! Krito ji ant sono kazkaip, nes vertesi at pilvuko. Jokio guzo nebuvo, rankute neisniro, kojos sveikos, niekas neparaude, bet man adrenalinas kai plustelejo tai drebejau gal valanda, paskui nemiegojau kol neisitikinau, kad normaliai kvepuoja ir momeneli tikrinau, kad tik nebutu issiputes ar patines.. verysad.gif Atrodo viskas gerai, vaikas sneka, vartosi, valgo, geria, miega kaip kiekviena diena, bet man vistiek rankos dreba... Reik stebet dabar, nors jei tik aks kitaip man jau itarimas, nu dievaz paranoja... gal ir gerai, maz pasimokysiu is vieno karto.
Atsakyti
Yra ir maniškis nuo lovos nusiridenęs, ačiūDie laimingai. Nieko baisaus ir aplamai nieko nebuvo.
Atsakyti
Manasis nei karto nėra kritęs nei nuo lovos, nei nuo kažko kito, tik va kai pradėjo vaikščioti ir visur lipti, tai yra nukritęs ir nuo kėdės ir nuo neaukštos komodos, bet ačiū Dievui viskas baigėsi laimingai.
Atsakyti
didzioji buvo nukritusi du kartus, viena kart kai buvo kokiu 3men, tai vezem i priimamaji, sviete galvyte, bet nieko blogo nebuvo, o kai jau buvo vyresne, a[pie metukus krito nuo stumduko ir trenke galva i plyteles, tai tada pradejo vemti, neis karto, po kokio pusval, ar val., tada nuvezem i ligonine dare magnetini rezonansa, ligoninej gulejom, nieko blogo daugiau nebuvo bet vistiek stebejo.visada sakydavau po pirmosios kritimu kad visada saugosiu ir va tau, palikau mociutei 7men. antraja dukra, o jai nuslydo nuo kampo-gal koks 40cm .guzas buvo, pamelynavo, bet nuvezus pas gydytoja sake stebeti ir jei vems ar labai mieguista bus vest i priimamaji, na atrodo nieko, guzas praejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 11 kovo 2010 - 09:25
mano sunelis irgi buvo nukrites,kai buvo 5 menesiu,norejo apsiversti ant pilvuko ir zagt ant zemes,nukrito ant pilvelio,tada aisku baisinis klykimas,tuo paciu ir susikando lupyte iki krauju doh.gif
stebejau vaika kaip elgiasi,viskas atrode kaip ir visada,bet atsitik tu man taip,kad praejus trims dienoms sukilo temperatura,nieko nelaukdama i ligonine su vaiku-teko daktarei papasakoti apie kritima,bet ji nuramino,kad jeigu butu kas atsitike,jo tokia savijauta kaip jis tada atrode-nebutu buvusi.takart mus uzpuole 3 dienu karstine....
svarbu,kad jeigu vaikutis nukrenta,kad jis verktu-tuomet jis parodo taip isgasti,na o jei verksmo nera-tuomet i ligonine...mano vyresnelis nukrito nuo suns,ir taip sakant uzmigo,va tada tai buvo baimes,pasekmes-smegenu sutrenkimas

linkiu kad visiems maziukams tie kritimai butu kuo minkstesni ir be pasekmiu 4u.gif
Atsakyti
Jo, zinokit man ir nepasiseke. Sūnui jau tuoj metai , tai tikriausiai ir nebūtų nukritęs, jei ne jo tetė, kuriam ryte palikau lovoje prižiūrėti, kol mišinuką pataisysiu. Betaisant mišinuką, galvoju, kas čia per neįprasta tyla, nesišneka tėvas su sūnum. Ateinu pažiūrėti, ogi vaikas jau ant kelių klupo ir lenkiasi žemės link.. Nebespėjau pagaut, o tėvas miega.. Ot "AUKLĖ".. Kaip nepyksi - prižiūrėsiu prižiūrėsiu, o še tau.. Keikiau tai visaip, nes tiesiog žodžių trūko..
Tai dabar seksiu, ar nevemia, nekarščiuoja..
Mano mama sakydavo, nepatikėk vyrui.. Aš atsakydavau šiuolaikiniai kitokie..
O ir vaikiukas rėkė, kas čia žino ar nuo skausmo, ar nuo išgąsčio..
ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedred @ 2009 11 06, 15:34)
Laba,mano mergaite buvo nukritusi kokius 3 kartus.Aciu dievui laimingai.Vaikai kitaip krenta.Jie atsipalaidave, tai net nepajaucia.

maniskis 5men budamas nuo lovytes krito sad.gif bet be jokiu pasekmiu, tik verke is isgascio turbut unsure.gif bet taip ishsigandau...taip save grauziau...
Atsakyti
Mano mazyle uzvakar iskrito is vezimelio verysad.gif Pro duris MB ejo, pakele gala ir tiesiog isslydo. Lygiai 6men. Paverke ir atrodo nusiramino, nei guzo, vos vos nubrozdinta prie akytes. As pati nemaciau, bet MB sake, kad minkstai nusileido, pirma ant kunelio, paskui galvyte. Drebejo rankos kojos abiem. Kas blogiausia, kad vakar pakilo auksta temperatura. Nakti numusem, dabar vel 38.6. Nebesuprantu, ar cia koks virusas, ar nebus del to kritimo. Bijau nerealiai. Svarbiausia, kad dabar esam UK ir rytoj turim anksti ryte skristi i Lietuva, tik tada galesim pas medikus nuvezti verysad.gif Dabar isigasdinus - jei kokia trauma, ar gerai skristi lektuvu...
Atsakyti
Ir mano buvo iškritę bent po kartą, oi kaip išsigandau, bet išsigando ir tiek.
Atsakyti
Mano abu buvo "islipe" po karta is lovos dideles. Abu panasiu laiku kazkur puses metuku. Pirmas ismoko ant sono apsiverst, kol miegojau apie 5.3val, o antras sliauziot atbulas, kojytes isiremia, vos ne tilteliu issiriecia ir varo atbulas. Taip ir islipo, gerai, kad minsti zaislai buvo toj pusej nukrite.
Atsakyti
Mano dukterecia su vaikstyne nusivarte nuo laiptu ir galva trenkesi i plyteles doh.gif Tiesa, laiptu tebuvo 3, bet to uzteko, kad puse dienos verktu is isgascio. Nieko rimto neatsitiko, tik guzas menesi laikesi.
Atsakyti
oij kai pagalvoji tu kritimu kiek buna ir kiek ju dar bus doh.gif maniskis budamas 1,5men sugebejo is lovytes krisdamas kulverstuka padaryt, bet taip ziauriai, krito is lovos, trenkesi su galva i stala ir nuo stalo persivertes ant grindu, vaizdas buvo ziaurus, su vyru abu issigandom, as puoliau savo maziuka i glebi pasiimt, o vyras sulauze lovyte is to pykcio, ismetem is kart smile.gif nes ji medine buvo ir mano ir labai auksta smile.gif siaip naudojam maniezine, tai kol ismoko islipt visko budavo, db islipa ir ilipa jau normaliai, bet kartais tas ilipimas nelabai grazus buna smile.gif jau mums beveik 3m bet tu kritimu buna db ir ziauriu, judrus kaip rupuziukas, tik spek ziuret, buna bega o ziuri i kita puse doh.gif ne per seniausiai bebegdamas jau kai kliuvo uz tvoros krasto tokio astraus, pamaciau krauja ant lupos tik silpna pasidare, jau galvoju susiplese lupyte, bet aciu Dievui tik vos pradreske, o kraujo ir verksmo buvo doh.gif
Atsakyti