Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

Na va,pagaliau ir aš jau nešioju nėštukių kelnes,jau gal kokias kelios dienos kai turiu jas.Šią savaitę,dar vienas įsigyjau iš Būk mamos parduotuvės,tokias šviesias su kišenėmis,kaina jų buvo 139lt,bet turėjau 10% nuolaidos kuponą,tai išėjo šiek tiek mažiau.Norėjau dar ką nors,bet kas patikdavo,tai išmeros perdidelės buvo. doh.gif doh.gif
Atsakyti
O tu nebijok,greit tos išmieros kur per didelės bus kaip tik kaip tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 18, 21:33)
O tu nebijok,greit tos išmieros kur per didelės bus kaip tik kaip tik biggrin.gif

mastau.gif hihihi.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ale bet žinok tada taip juokinga nebus,bent jau man nelabai juokinga,kai laisvi drabužiai viską aptempia unsure.gif bet tik pilvukas vistiek gražu irnesakyk.gif
Atsakyti
Šiandien atėjo tetulė į svečius,manęs nebuvo mačiusi nuo Kalėdų,tai sako vaje,tai kur tavo pilvukas doh.gif g.gif .tai juoktis abi pradėjom,sakau jis tik išlenda vakare,kai būnu nuo pietų ir vakarienės soti soti essen.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
O aš dar prieš naujus metus pasisiuvau kelnes ir liemenę, kaip sakoma iš anksto. Kelnės tai nieko, bet liemenės apsivilkt vis dar negaliu, tookia didelė, pastorėju dvigubai, gal tik paskutinėm dienelėm tiks verysad.gif
Va ir iš anksto g.gif
Atsakyti
Tau gerai pulina,kad moki pati siūti.Ir aš pasisiūčiau sau kąnors,jei tik mokėčiau tai tinkamai daryt ir turėčiau siuvimo mašiną. Nes jaučiu,kad dar savaitė kokia ir fsio,kombinezonas gulės spintoj kaip per mažas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 20, 13:06)
Tau gerai pulina,kad moki pati siūti.Ir aš pasisiūčiau sau kąnors,jei tik mokėčiau tai tinkamai daryt ir turėčiau siuvimo mašiną. Nes jaučiu,kad dar savaitė kokia ir fsio,kombinezonas gulės spintoj kaip per mažas doh.gif

O kiek tau laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nikitaL @ 2006 03 21, 17:52)
O kiek tau laiko mirksiukas.gif

25 savaitės ir viena diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nikitaL @ 2006 03 18, 20:26)
Na va,pagaliau ir aš jau nešioju nėštukių kelnes,jau gal kokias kelios dienos kai turiu jas.Šią savaitę,dar vienas įsigyjau iš Būk mamos parduotuvės,tokias šviesias su kišenėmis,kaina jų buvo 139lt,bet turėjau 10% nuolaidos kuponą,tai išėjo šiek tiek mažiau.Norėjau dar ką nors,bet kas patikdavo,tai išmeros perdidelės buvo. doh.gif  doh.gif

As jau irgi pora savaiciu kaip nestuke.gif kelnes nesioju. Pirkau Buk mama parduotuveje, man ten visai patiko. Yra ka issirinkti.
Taip smagu kai pilvuko niekas nespaudzia ir darbe prie kompo nereikia kelniu prasisegus sedeti. lotuliukas.gif
Atsakyti
As taip pat jau nusipirkus keleta nestuke.gif kelnyciu esu, bet dar atradau vienus savo dzinsus, kurie man dar iki pietu tinka tongue.gif bet jau po kokios savaiteles desiu juos i spinta ir nestuke.gif kelnytes teks deveti visuomet. Dabar dar jos sumazintos kiek imanoma, bet visviena siek tiek kabo, todel juos deduosi tik savaitgaliais ir kai pas mama vaziuoju.
Atsakyti
Aš irgi negaliu atidžiaugti bigsmile.gif tomis kelnėmis,bet dabar nešioju tik juodas,nes prie tų šviesių kur nusipirkau,tai neturiu dar batų ax.gif
Atsakyti