Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

Iki nestumo buvau labai kuda ir turejau beveik idealu pilvo presa.Bet dabar man tik 11 savaiciu, o i savo rubus nebetelpu, dar isispraudziu tik i vienas senas kelnes. Ir krutine is A tapo B-C , tai siandien vaziavau nauju liemenuku pirkt mirksiukas.gif . Priaugau 2 kg., bet jauciuosi labai stora, nes netekau liemens, o visi mano rubai super iliemenuoti.Tai nusipirkau jau nestukinius dzinsus xs dydzio, tik pilvelis ju man dar didokas, tai uz kokiu poros savaiciu busiu tikra nestuke nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuksss: 26 kovo 2006 - 19:26
Katuksss tu palauk kai sulauksi antro trimestro pabaigos,trecio pradzios,tai dar ne tokia stora sau atrodysi biggrin.gif
AS jau kavinej nuo stalo normaliai atsistoti negaliu,jau reik labai gerai apskaiciuot,kad kur neastsitrenkt.Kita savaite greiciausiai pirksiu sarafancika ir kelnias,jei susiorganizuot spesiu,nes kombinezona namie jau tik atsisegus vaikstau
Atsakyti
nu kai as laukiausi tai nesciom skirtu rubu visai nemegau, man jie kazkaip nepatinka schmoll.gif , nesiojau savo, tuos i kuriuos itilpau, kelnes kurios tampesi gerai tiko, dzinsus pirkau specialiai laaabai pazemntu liemeniu, bliuskos visos ilgesnes buvo, tai tiko, keleta megztiniu isigijau ir tiek.
o is tu nesciom skirtu rubu tai vienas tik kelnes pirkau nes patiko modelis, toks nebobiskas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o nesioti pradejau tai tik kai nestumas buvo koki 6 menuo, o siaip dar pirkausi paprasciausius ilgus sijomus ant gumos, kad ir be pilvo galeciau juos nesioti bigsmile.gif
Atsakyti
Gerai,kai tinka įprasti drabžiai... O aš kadangi jau senų senovei į savo neįlendu,tai ir perku. Tiesa,bliuzelių dar nepirkau jokių,nešioju tas,kurios ilgiausios,bet jau ir tos visos trumpos,ligi bambos pasidarė,tai nori nenori teks pirkt.Ale kaip reiks išspręst problemą su pavasaraine striuke,tai išvis košmaras,neaišku,nes reiks pirkt DIDELĘ,o kur ją paskui dėt?
Atsakyti
QUOTE(nikitaL @ 2006 03 24, 21:39)
tai neturiu dar batų ax.gif

Batus galima nebrangiai nusipirkti Famclub parduotuvėje.

QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 27, 11:50)
Ale kaip reiks išspręst problemą su pavasaraine striuke,tai išvis košmaras,neaišku,nes reiks pirkt DIDELĘ,o kur ją paskui dėt?

Mane šis klausimas irgi kankino, buvau nusprendus turguj kokią nebrangią striukę nusipirkti, o paskui ją atiduot sesei - ji už mane didesnė (turiu omeny už mane nenėščią biggrin.gif ). Bet išėjo atvirkščiai - sesė vėl mane pagelbėjo - paskolino man savo striukę... ax.gif
Gal ir iš tavo giminių ar pažįstamų kas galės tau paskolinti?
Atsakyti
Kaip dabar jum pavydziu to pilvuko nestuke.gif O as fool.gif tada jauciaus tokia dramble. Tokia didele ir negrazi... Dabar ziuriu i nestukes, nu taip grazu! biggrin.gif O turejau labai nediduka pilveliuka. Ir su rubais dideliu problemu nebuvo. Nusipirkau tik nestukiu kelnes, o visi kt. rubai tiko daugiau ar maziau mirksiukas.gif Striuke ir ta pacia uzsitempdavo. Dar dabar atsimenu, kai iseidama is namu i ligonine gimdyt, atsitupus batukus uzsirisinejau... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2006 03 27, 15:34)
Batus galima nebrangiai nusipirkti Famclub parduotuvėje.
Mane šis klausimas irgi kankino, buvau nusprendus turguj kokią nebrangią striukę nusipirkti, o paskui ją atiduot sesei - ji už mane didesnė (turiu omeny už mane nenėščią  biggrin.gif ). Bet išėjo atvirkščiai - sesė vėl mane pagelbėjo - paskolino man savo striukę...  ax.gif
Gal ir iš tavo giminių ar pažįstamų kas galės tau paskolinti?
Tai va matai kaip tau vis gerai nusiseka.O aš neturiu didesnių už save giminių ar draugių,tai nėr kam paskolint unsure.gif Na,nebent mano sesuo,kuri irgi nestuke.gif Bet jai ir pačiai dabar reikia. rolleyes.gif Tai va,teks kažkaip suktis,kažkur ieškot.
Atsakyti
Aš į savo rūbelius įtilpau iki 19 savaitės kažkur, nors jau buvo gana sunku su jais judėt... 4u.gif O dabar nešioju nėštukiškus ir vis tiek jaučiuosi graži tongue.gif
Dėl pavasarinės striukės ir man yra problemėlių.... giminėj nėra storulių, tik uošvienė, bet jos striukė man būtų per didddeeelė... unsure.gif nežinau ką reiks sugalvot.
Atsakyti
Nuo 14 sav. užsidėjau nėštukėm skirus džinsus, o šiandien (beveik 15 sav.) nusipirkau spec. treningines, tik dar jos man biski per didelės, bet vasarą bus kaip tik, o po namus tai nuo kokios 12 sav. nešioju XL treningines (jos likę nuo pirmo nėštumo thumbup.gif ).Šiaip mano rūbų dydis XS, bet į nei vienas kelnes jau geras mėnuo neįtelpu.
Atsakyti
Nu mergytės, man jau 21 sav. O toks įspūdis, kad ne pilvukas auga, bet apsauginis sluoksnis tongue.gif
Šiaip tai apvažiavau daug "padevalkių", bet taip nieko ir neradau verysad.gif
Tai pasisiuvau (tiksliau pasiuvo) kostiumėlį - liemenę ir kelnes (žiauriai gerai padarė, liemenė su raišteliais, tai tiks labai ilgam). Ir nunešiau medžiagą 2 marškinėliams.

P.S. Norinčioms siųtis parekomenduočiau audinių parduotuvę prie Kalvarijų turgaus. Labai žmoniškos kainos (už kostiumėlio medžiagą sumokėjau 60 Lt, 2 marškinėlių 30 Lt, tikrai nesintetinės)
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 27, 10:50)
Gerai,kai tinka įprasti drabžiai... O aš kadangi jau senų senovei į savo neįlendu,tai ir perku. Tiesa,bliuzelių dar nepirkau jokių,nešioju tas,kurios ilgiausios,bet jau ir tos visos trumpos,ligi bambos pasidarė,tai nori nenori teks pirkt.Ale kaip reiks išspręst problemą su pavasaraine striuke,tai išvis košmaras,neaišku,nes reiks pirkt DIDELĘ,o kur ją paskui dėt?

O tai Tau striukes, kurias nesiojai iki nestuke.gif , nebetinka? as tai issitraukiau savo odinuke sia savaite -nu viskas OK, susisega ir dar rezervo biski yr... g.gif nors ji man niekad labai laisva nebuvo... tiesa, turiu dar viena laisvesne ir ilgesne, dengiancia uzpakali (odinuke mano siek tiek zemiau juosmens), tai jei ka, sita issitrauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
kol kas telpu tik i vienus dzinsus pazemintu liemeniu blush-anim-cl.gif
Atsakyti