Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

QUOTE(Spragtukas @ 2006 04 08, 22:17)
O tai Tau striukes, kurias nesiojai iki  nestuke.gif , nebetinka? as tai issitraukiau savo odinuke sia savaite  -nu viskas OK, susisega ir dar rezervo biski yr... g.gif  nors ji man niekad labai laisva nebuvo... tiesa, turiu dar viena laisvesne ir ilgesne, dengiancia uzpakali (odinuke mano siek tiek zemiau juosmens), tai jei ka, sita issitrauksiu  mirksiukas.gif

Kur jau man tiks tos striukės,kur iki nėštumo nešiojau,kai žiemą specialiai nusipirkau didesnę striukę,kad sutilptų pilvelis,o ir ta jau sunkiai užsisega doh.gif Tai aš net negalvoju apie striukes kur prieš nėštumą nešiojau rolleyes.gif Mano mažiukas per pastarąją savaitę keturiais centimetrais pilvelį praplatino,tai aš tokiais tempais augdama turėsiu bent dviem dydžiais didesnę striukę pirkt,nei įprastai kad nešiodavau.
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 04 10, 14:13)
Kur jau man tiks tos striukės,kur iki nėštumo nešiojau,kai žiemą specialiai nusipirkau didesnę striukę,kad sutilptų pilvelis,o ir ta jau sunkiai užsisega doh.gif Tai aš net negalvoju apie striukes kur prieš nėštumą nešiojau rolleyes.gif Mano mažiukas per pastarąją savaitę keturiais centimetrais pilvelį praplatino,tai aš tokiais tempais augdama turėsiu bent dviem dydžiais didesnę striukę pirkt,nei įprastai kad nešiodavau.

as tai tikiuosi su senosiom prasisukt. nebe tiek daug laiko but nestuke.gif beliko, o ir siltasis sezonas ateina ax.gif
Atsakyti
Aš tai dar kolkas su žiemine pavaikščiosiu,kol dar nekepsiu su ja,o paskui gal išeitų kažkaip išvengt man to striukių pirkimo.. kažkaip labai jau nereikalingas pirkinys būtų.Labai trumpam.O paskui nebūtų nei kur dėt nei kam atiduot.. Bet aišku,jei jau prisireiks ir kitaip neišsisuksiu,teks pirkt kad ir tam trumpam laikotarpiui.
Atsakyti
Pagimdziau gruodi - nestukiu rubeliu pradejau pirkti rugseji.
Atsakyti
Tik rugsėjį????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ttjj @ 2005 04 07, 11:31)
Aš tai pradėjau pūstis jau nuo pat nėštumo pradžios. Na ir per 4 mėnesius 6 kg priaugau. Taigi pilvukas jau atsikišęs biggrin.gif. Bet jei džemperį apsirengiu, tai vyras man sako - tu atrodai, kaip ne nestuke.gif. Visada prašo, kad apsirengčiau ką nors kitą, kad matytusi pilvukas - juk čia jo žygdarbio biggrin.gif akivaizdus įrodymas ax.gif .
O nėštukės drabužius pradėjau nešioti jau nuo 3 mėnesio, kai akušerė pamatė mane su džinsais ir pasakė - "Savo leliukui nosytę nuspausi...". Tai taip gėda pasidarė blush2.gif. Nuo to laiko nešioju drabužius, skirtus nestuke.gif
Telpu dar į daugelį kitų drabužių, bet jau norisi sagytę atsisegti smile.gif. stengiuosi jų nenešioti...

Papildyta:
as irgi pradejau pustis labai greitai ir jau nebetelpu i kai kuriuos pirktus nesciuju rubelius,man dabar 26 sav. clap.gif
Atsakyti
as tai kol kas dar telpu i visus savo drabuzius, todel nestukems skirtu rubu net neskubu dairytis smile.gif Be to, salia mano namu kaip tuk yra tokia parduotuve, tai atsiradus reikalui ir nueisiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bestini @ 2006 04 13, 00:07)
Pagimdziau gruodi - nestukiu rubeliu pradejau pirkti rugseji.

nors mano pilvukas neskuba augti bet kelnytes pirkau gal kokia 16sav nes i senas netilpau
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif
Kuo toliau, tuo baisiau man darosi... Mums dar tik 11 sav o man jau visos kelnes spaudzia pilveli... Vakar nusipirkau skirtas nestukems... ax.gif Gal mes is karto trise? Kas mane pamato iskarto supranta, kad laukiuosi! O vakar isgirdau, kad man minimum 4 menuo! mega_shok.gif
Atsakyti
Man jau 18 sav. pilvukas šioks toks išlenda, bet aplinkiniai nė neįtaria, kad laukiuosi, nusipirkau jau spec. kelnes, bet tik dėl to, kad viską ką turėjau, tai aptempti rūbeliai, o nesmagu, kai pilvuką spaudžia smile.gif nors į klasikinio tipo kelnes dar įlendu laisvai smile.gif
Atsakyti
Nestukine kelne nusipirkau 28 savaiciu proga drinks_cheers.gif (penktadieni) Vakar pirmakart jas apsimoviau. Nzn, ar del tu kelniu, g.gif ar del prasegto plosciuko visi pradejo troleibusuose ir mikriuose siulyti vieta prisesti smile.gif O iki siol nesiojau kelnes pazemintu liemeniu. Laikui begant teko prasegti viena sagyte. paskui kita... Nebuvo idealus variantas, bet tos nestumines kelnes kur dabar deviu irgi neidealios - einant smunka, doh.gif atsistojus nuo kedes tai jau butinai reikia kilstelt per puse pilvo verysad.gif
Pradejau galvot apie sarafana ar suknele unsure.gif
Atsakyti
mergytes o jum yra noras slepti pilvukus po tais bliuskuciu raukinukais ? nestuke.gif man kolkas visai nesinori todel apsitempiu su bliuskute ir man tai l.grasu thumbup.gif
Atsakyti