Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

QUOTE(indruska+ @ 2008 02 12, 13:07)
sveikutes smile.gif  gal zinot geru 'tasku' kaune kur  galima apsiprekint rubeliu nestukem?

Paziurek Kaune Vilniaus g. parduotuvej Mama+. Ju internetinis puslapis www.mamaplius.lt
Atsakyti
Man 8 savaites bet jau spaudzia pilvuka mano dzinsai.Tai siandien pirma diena apsivilkau nestuke.gif dzinsus ir visai kita savijauta patikekit.Niekur nespaudzia ir neverzia ir nereikia vaikscioti su atsegta saga.Vyrui pasirodziau jis taip paziurejo i pilva ir tik gal siandien patikejo kad tikrai esu nestuke.gif Na jis ne toks ir didelis,kaip buciau persivalgiusi.Ir dar 2 kg jau priaugau.Nematau reikalo kankintis su ankstom kelnem.Pirmus du kartus nebuvau labai stora,tai gal dabar busiu storesne nes pilvas greiciau auga.
Atsakyti
4 mėn. pradžoje ir aš su didžiausiu malonumu įlindau į nėštukėm skirtas kelnes... Kitas reikalas... wub.gif
Atsakyti
As nusipirkau nestukiskas kelnes 13 savaite, nes jau labai nepatogu buvo - senosios lyg ir geros dar, bet spaudzia, vaiksciodavau atsegta saga smile.gif. Patogesniu kelniu dar nesu turejus manau! thumbup.gif
Atsakyti
Man 10 savaitė, bet jau senuosiuose rūbuose kankinuosi - kelnės neužsisega, sijonų užtrauktukai iki galo neužsitraukia. Liemuo pradingo ir pūpso toks pilvukas kaip gerai privalgius doh.gif
Teks greitai ieškoti kažko erdvesnio - nors svorio ir nepriaugau blink.gif
Atsakyti
na mums jau 19 savaiciu, bet pilvukas dar tik kaip gerai pavalgius nestuke.gif nors jau nesciuju drabuzelius deviu kokios 2 savaites, labai baisu, kad tik to mazulio nesuspausciau ax.gif
Atsakyti
O as kol norejau vaikscioti su savais dzinsiukais, bet jau nebegalejau susisegti sagutes naudojau toki spec dirzeli smile.gif
user posted image
Atsakyti
Laba vakara,o kur isigyti toki dirziuka ax.gif ?
Atsakyti
As irgi noriu tokio dirzelio blush2.gif Koks fainas bigsmile.gif
As kol kas dar nenesioju nestukiniu rubeliu, bet kelnes jau isigijau smile.gif Nusipirkau 1 dydziu didesnius bridziukus ir sau vaikstau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Corny @ 2008 02 23, 20:03)
Laba vakara,o kur isigyti toki dirziuka  ax.gif  ?

As toki dirzeli isigyja parodoje, "Buk mama" stende. Man jis praverte ir tikrai bus dar reikalingas po gimdymo ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Man jau 7 savaite eina, bet i kai kuriuos dzinsus nelebai betelpu. Ypac kai pavalgau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. As tai nesciuju rubus pradejau nesioti nuo 10 savaites, nes nelabai patogiai jauciausi su senaisiais rubeliais. Pirmas nestuke.gif kelnes pirkau is nesciuju parduotuves. Tai savijauta buvo super, nors pilvuko dar labai ir nesimate, bet pati konfortiskiau jauciausi 4u.gif . Taciau nesenai pasimatau savo senuosius rubelius ir pamaciau, kad niekur kitur nepriauga tik ant pilvo, tai pagavo ikvepimas ir savo senasias kelnes prisitaikau rolleyes.gif . Tiesiog vietoj rumbo-juosmens prisiuvu tampraus trikotazo platu juosmeni. Ir puikiai atroso, ir jauciuosi labai gerai. Be to senieji rubai ir taip jau buvo ne pirmos jaunystes, tai sunesiosiu per nestuma ir paskui turesiu dideli malonuma nusipirkti nauja garderoba thumbup.gif .
Atsakyti