Pilvukas pradejo augt 5 men, bet ir 8 menesi ilysdavau ir uzsisegdavau savo priesnestuminius zinsus

o mes tai dar labai mazi, bet jau pilvukas lipa lauk
siaip pries nestume nesiojau 38 dydzio drabuziu, o va ana diena jau teko 40 dydzio tokias kelnes pirktis nes visi dzinsai jau spaudzia papilve ir labai nemalonus jausmas, tik va dar truputi baisoka pirktis nestukems drabuzius tai as is vero modos vienas kelenes su tokia guma nusipirkau ir dabar esu labai patenkinta, aisku jos sportinio stiliaus tai ateiti reiks jieskotis ko nors normalesnio i darbeli vaiksciot bet ir su jom daba gerai jauciuos. ryt vaziuosiu pas gydytoja ziuresiu ka pasakys, jei viskas ok tai gal ir i nestukiu parduotuve uzsuksiu nors kelnes kokias ar dzinsus nusipirkti, nes su kelnem tai problema

aš tai apsirengiau neštukės drabužiais labai anksti 2 mėn, nors dar pilvo nesimatė, bet bijojau su paprastais džinsais prispausti mažių pilve

As nesciuju rubus pradejau nesioti nuo 19savaites
Nes nusibodo atsegtu klynu vaiksciot
O ir darbas to pareikalavo

As
dzinsus uzsidejau tik pries pora dienu, mums eina 17 savaitė
bet jau senokai vaiksciojau su prasegtu klynu
arba su sijonu patogiu neverzianciu
ir taip keistai pas mane, is ryto ner jokio pilvuko, o tik pavalgau ir kaip issoksta
jau nebepaslepsi
, ir taip nuo kokiu 12 savaiciu . cia idomu pas visas taip ?

Keistoka,bet ir pas mane taip. nors tik 7 sav. pilvukas mazas apacioje,ryte beveik nesimato,po,pusryciu op ir isoksta
siaip kelniu aptemptu ties pilvu nebesimaunu,kolkas su sijonu laisvesniu vaikstau,bet manau neuzilgo eisiu jau kelnyciu
ieskoti. manau kiekvienai skirtingai. mano draugei tai iki 6 menesiu nieko nesimate.

Tikrai kiekvienai skirtingai tas pilvukas pasimato
kelnias pradejau nesioti 15 sav.
priaugau daug svorio, 24 sav. +12kg
tai dabar i senas kelnias tik su nostalgija pasiziuriu.....

priaugau daug svorio, 24 sav. +12kg

Kazkur iki 12 sav. dar buvo geri seni laisvesni rubeliai (pirmas nestumas), na o po 12 sav. nusiprkau kelis
rubelius, su kuriais labai patogiai jauciuosi, nieko nespaudzia, patogu, tik iki vasaros isaugsiu juos tikriausiai
.
Planuoju neprisipirkt daug rubeliu (nes ir kainos dideles, ir nesiot ilgai neteks), geriau kelis turet geresnius - i darba tinkancius, ir kazka laisvalaikiui.

Planuoju neprisipirkt daug rubeliu (nes ir kainos dideles, ir nesiot ilgai neteks), geriau kelis turet geresnius - i darba tinkancius, ir kazka laisvalaikiui.
na ir man reikia kur kas didesniu drabuzeliu

O as tik pries savaite isigijau dzinsus nestukei, iki tol vaiksciojau su savais, tik juos buvau pakoregavus - prasegus uztrauktuka ir isiuvus placia guma
Vis tiek pradejo darytis nepatogu, nes iprastu dzinsu juosmuo aukstesnis... Vasarai nusipirkau kelias suknutes, bliuskas ir tunikas, bet ne spec.
, o is iprastu nauju kolekciju, tik ziurejau, kad modeliai butu platus. Kazkaip nesinori man su tais nestukiu rubais prasidet - man jie negrazus, dauguma bobiski, o tai - ne mano stilius. Nors jei pilvas bus didziulis, tai teks pirktis...

QUOTE(blansha @ 2008 04 24, 23:26)
Sveikos esamos ir busimos mamytes. Na,mums tai 15sav,bet niekas nepasakytu, kad laukiuosi...tik as pati ir vyras. Draubuziai visi tinka kaip tiko,priaugau gal tik pora kg ir tie, kaip pati jauciu, ant slaunu. Na,krutys padidejusios... Idomu,kada pastoresiu? 

Man irgi panasiai buvo, nestumo pradzioje priaugau 2kg, ir viskas svoris nustojo augti, tik pivukas savaime aisku augo, o paskui gal kokia 21-22sav. dar kelis kilogramus priaugau, dabar mes esame 26sav. turime +7kg. bet nesustambejo nei kojos, nei uzpakaliukas, viskas tik i pilvuka.
19sav. nusipirkau specialu