Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

Sveikos nestuke.gif Vakar su drauge buvom Akropoli (Kaune), tai uzejom paziuret nescioms rubeliu.Beje cia man smile.gif Nu bet as nieko neradau,nu ne mano stilius ar kaip cia pasakyt ax.gif Nu absoliuciai nieko gero,tokie skarmalai doh.gif Sake bazej yra neblogu,bet kaip as ten nenoriu trenktis.Gal zinot mamytes kurioj mazdaug vietoj galima rasti?
Papildyta:
Turiu omeny bazej kurioj vietoj mazdaug.Aciu 4u.gif ą
Papildyta:
QUOTE(Jurate Myhre @ 2008 02 17, 18:17)
Man 8 savaites bet jau spaudzia pilvuka mano dzinsai.Tai siandien pirma diena apsivilkau  nestuke.gif dzinsus ir visai kita savijauta patikekit.Niekur nespaudzia ir neverzia ir nereikia vaikscioti su atsegta saga.Vyrui pasirodziau jis taip paziurejo i pilva ir tik gal siandien patikejo kad tikrai esu nestuke.gif Na jis ne toks ir didelis,kaip buciau persivalgiusi.Ir dar 2 kg jau priaugau.Nematau reikalo kankintis su ankstom kelnem.Pirmus du kartus nebuvau labai stora,tai gal dabar busiu storesne nes pilvas greiciau auga.

Nu as antro laukiuos, bet atrodo pilvas tikrai didesnis nei kad buvo su pirmu smile.gif
Atsakyti
Aš nuo 19 savaitės pradėjau nešiot,nes pilvukas nebuvo didelis rolleyes.gif
Atsakyti
As tai pradejau kelnes nesciosioms nesioti gal nuo kokios 13 savaites, nes i senasias nebetilpau... 4u.gif
Atsakyti
Mano pilvukas dar neseniai pradejo rysket, bet jau nuo kokios 15 savaites 'patobulinau' visus dzinsus - isisiuvau gumas, kad uztrauktukas butu atsegtas, o kelnes nekristu. Dar ryskaus pilvuko nebuvo, bet pastorejo liemuo, tai pagalvojau, kam ta leliuka spaust... doh.gif . O kas liecia nestukiu rubu pasirinkima Lietuvoj, tai tikiu, kad vaizdas nekoks... As dabar ne LT gyvenu, tai bandau prisipirkt visko, ko gali prireikt, nes gimdysiu jau gimtinej... Vaikiukui pripirkau turbut visko iki metuku, isskyrus smulkmenas - pirstinytes, kepurytes ir pan. Kainos - super, rubeliu kokybe - liuks! Na, bet tai jau kita tema. O sau, kadangi gimdysiu vasaros gale, nusipirkau keleta maikuciu, dzinsinius bridzus ir vienus patogius bridzus kasdienai. Sukneles ir grazesnes bliuskas galesiu nesiot iprastas - paaukstintu juosmeniu arba laisvas, kuriu kruva prisipirkau pernai rolleyes.gif
Atsakyti
kelnes nusipirkau kai buvo kiokia 12 savaiciu, pilvuko dar lyg ir nesimate, bet dzinsai labai jau verze smile.gif
dabar jau 21 savaite
Atsakyti
as tai treciam menesi uzsukau i parduotuve paieskoti kokiu
specialiu kelniu ir kai pasimatavau, supratau, kaip kankinausi
su dzinsais, tai nuo tada ir nesiojau
Atsakyti
Sveikos,

as pradejau dzinsus nestukem nesioti kokia 10-11 sav, nes i savus nebetilpau ir atsibodo po kiekvieno valgio atsisegus kelnes sedet biggrin.gif pabandzius noro grizti prie savu nebuvo, supratau, ka reiskia patogumas auganciam pilvukui smile.gif
Atsakyti
Man neprireikė nėščiosios rūbų- pilvukas buvo mažas, aš turėjau porą platesnių kelnių- tai ir neprireikė- užtat nėščiosios diržo labai reikėjo- jį užsidėjau kažkur 7 nėštumo mėnesiuką.
Atsakyti
As nusipirkau pirma drabužėli neščiajai (sijona) 19sav. O iki tol nešiojau savo paprastus džinsus, tik pora megztinuku ilgesniu nusipirkau, nes džinsai su pažemintu liemeniu.
Dabar esu labai patenkinta sijonu, labai patogu, modeliukas man patinka, pati sau su pilvuku labai gražiai atrodau blush2.gif
Atsakyti
spec kelnes uzsidejau gal kokiam 6 menesi. smile.gif O bliuskes nesiojau is paprastu parduotuviu.
Atsakyti
prasidėjo 20 sav, bet dar vis nešioju savo ankstesnius rūbus - džinsai pažemintu liemeniu vis dar thumbup.gif o ir į suknutes telpu, tik siauri sijonai jau nebe lotuliukas.gif truputuką veržia

Pilvukas dar mažas, tik kartais atrodo lyg būčiau gerai pavalgiusi biggrin.gif , bet manau jau ne užilgo ir man teks kulniuoti į spec mamų parduotuves kokias kelnes įsigyti
Atsakyti
Aš jau 20 savaitę nėščia.. Ir mano pagrindinė problema - ne liemuo ir juosmuo, o pilvas. Visos mano liemenės, marškiniai ir t.t. lipa ant pilvo.. 4u.gif Tad 6dienį lėksiu į Vilnių apsipirkti, nes ypač reikia darbinių rūbų. doh.gif ax.gif nestuke.gif
Atsakyti