Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

aš įsigijau kelnias nėščiom kažkur 20 sav o prieš tai nešiojau džinsus s dydžio smile.gif irf nešiojau iki galo nėštumo. Man kažkaip kg augo o ant kūno jų nesimatė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
nu man jau 21savaite,jau matosi pilvukas,bet i drabuzius dar savo telpu,nes priaugau dar tik 1kg,tai net nezinau kada man teks nestukiu drabuzius apsivilkt 4u.gif user posted image
Atsakyti
Nusipirkau džinsiukus su juosta,bet dar dėviu savuosius,kaip pradės jau spausti,dėsiuosi naujus,tai manau bus ~19 sav 4u.gif
Atsakyti
as iki siol dar nepirkau nestukiniu rubu, tikiuosi be ju ir apseisiu tongue.gif
Atsakyti
Na mums dabar 18 sav., bet pilvuko dar nesimato ir kol kas telpam i visus senus drabuzelius ax.gif biggrin.gif Nu bet ziuresim, kaip cia bus toliau g.gif blush2.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSSTE: 26 rugpjūčio 2008 - 08:10
O as nuo 16 sav. negelejau isiversti be nestukiniu kelniu ax.gif
Atsakyti
Na jūs čia pavarot blink.gif man ir auga ir matosi biggrin.gif .labai stiprus perversmas įvyko apie penktą šeštą- mėnesį, ėmė pilvas augt akyse ax.gif Aš ir taip buvau prisisiuvus įv. drabužių iki to laiko, o dabar tiesiog jaučiu būtinybę paišlaidaut tokiu nuostabiu laiku- vėl prisipirkau audinių ir ėmiausi darbo- PUOŠTIS rolleyes.gif
Atsakyti
Man pilvas pradejo lyst nuo 5 men, tai rubus kazkur nuo 6 pradejau, bet ne todel, kad reikejo, o todel, kad labai norejosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fedoska: 27 rugpjūčio 2008 - 10:37
man tai pat 15 sav. bet pilvukas nedidelis bet matosi blush2.gif
Atsakyti
as nors visa ir taip buvau apvalaina, bet pilvulis jau matosi, o rubai mano dar geri man, bet erzina, tai pirkau kelnes zemu liemeniu ir su elastines medziagytes juosmeniu, tai va su jom jauciuosi super gerai... o aplinkiniai nevisi pasakytu kad laukiuosi, cia priklauso nuo to, ka apsirengiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man 14 savaiciu, pilvukas matosi ir visos kelnes jau verzia, cia gal del to, kad antras nestumas, sako kad pilvukas anksciau pradeda matytis g.gif
Atsakyti
As irgi nepirkau specialiu nestukems skirtu drabuzeliu, kazkaip ilindau i savo kadangi su elastanu buvo megstinukai ir palaidines platesnes siaip turejau
Atsakyti