aš įsigijau kelnias nėščiom kažkur 20 sav o prieš tai nešiojau džinsus s dydžio
irf nešiojau iki galo nėštumo. Man kažkaip kg augo o ant kūno jų nesimatė
Nusipirkau džinsiukus su juosta,bet dar dėviu savuosius,kaip pradės jau spausti,dėsiuosi naujus,tai manau bus ~19 sav
Na mums dabar 18 sav., bet pilvuko dar nesimato ir kol kas telpam i visus senus drabuzelius
Nu bet ziuresim, kaip cia bus toliau
O as nuo 16 sav. negelejau isiversti be nestukiniu kelniu
Na jūs čia pavarot
man ir auga ir matosi
.labai stiprus perversmas įvyko apie penktą šeštą- mėnesį, ėmė pilvas augt akyse
Aš ir taip buvau prisisiuvus įv. drabužių iki to laiko, o dabar tiesiog jaučiu būtinybę paišlaidaut tokiu nuostabiu laiku- vėl prisipirkau audinių ir ėmiausi darbo- PUOŠTIS
Man pilvas pradejo lyst nuo 5 men, tai rubus kazkur nuo 6 pradejau, bet ne todel, kad reikejo, o todel, kad labai norejosi
as nors visa ir taip buvau apvalaina, bet pilvulis jau matosi, o rubai mano dar geri man, bet erzina, tai pirkau kelnes zemu liemeniu ir su elastines medziagytes juosmeniu, tai va su jom jauciuosi super gerai... o aplinkiniai nevisi pasakytu kad laukiuosi, cia priklauso nuo to, ka apsirengiu
Man 14 savaiciu, pilvukas matosi ir visos kelnes jau verzia, cia gal del to, kad antras nestumas, sako kad pilvukas anksciau pradeda matytis
As irgi nepirkau specialiu nestukems skirtu drabuzeliu, kazkaip ilindau i savo kadangi su elastanu buvo megstinukai ir palaidines platesnes siaip turejau