su pirmu nestumu i nestukes kelnes lindau nuo 20 sav. iki to laiko puikiai tiko anktesni rubai
Dabar itariu ''listi'' reikes anksciau, dar tik penkios savaites, o jau mazas pilvukas isokes ir neisitraukia, nelabai suprantu nuo ko jis, kleckas dar tik 45 mm
, bet pilvelis jau atsirades

As taip pat jau siek tiek apsirupinau laisvesniais rubais,nes manieji per daug aptemti budavo.Pilvuka jau spaudzia
...

Per antra nestuma kiek zinau pilvukas visada didesnis buna ir anksciau pasimato. O daktarai sako kad ir vaikiukas 0.5kg didesnis buna 95%.

na mano dar tik 7 savaiteles, bet pilvukas jau lenda, dideja mazu tempu
labai jau norisi kad kuo graiciau didėtų

labas,
norejau paklausti - ar kuri esate pirkusi nestukiu rubus parduotuveje "Mamamija", Kauno Urmo bazeje? kaip kokybe? kokios kainos?
o man jau turbut kita savaitele teks pirkti nestukiu rubus, nes jau ankstoki darosi dabar turimi rubeliai. man tik pilvelis dideja, slaunys ir uzpakaliukas sumazejo, svoris nuo nestumo pradzios padidejo tik 1.5 kg. o mums jau 14 savaiciu ir 4 dienos
norejau paklausti - ar kuri esate pirkusi nestukiu rubus parduotuveje "Mamamija", Kauno Urmo bazeje? kaip kokybe? kokios kainos?
o man jau turbut kita savaitele teks pirkti nestukiu rubus, nes jau ankstoki darosi dabar turimi rubeliai. man tik pilvelis dideja, slaunys ir uzpakaliukas sumazejo, svoris nuo nestumo pradzios padidejo tik 1.5 kg. o mums jau 14 savaiciu ir 4 dienos
QUOTE(lincikas5 @ 2008 07 06, 19:02)
As taip pat jau siek tiek apsirupinau laisvesniais rubais,nes manieji per daug aptemti budavo.Pilvuka jau spaudzia
...

man tik 10 savaite,bet jau siandien prameciau puse rubu

reikia ieskoti kelniu,nes tik i dvi lendu

Mums eina 15 savaitė ir pajutau, kad jau reikia rūbų, nes nusibosta matuotis rūbus ir mesti laukan, bet paprasti rūbai ne taip traukia akį tų, kuriems dar nebūtina žinot. Tai musiet dar luktersiu ir jau tada jamsiu
o as ir nepirkau spec. nestukiu rubu. Labai mados palnkios dabar
Pirkdavau platesnes tunikas, kelnes pazemintu liemeniu, sukneles suimtas po krutine. Tuos pacius rubus ir dabar nesioju.