Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

nestuke.gif rubus apsivilkau 23 savaiciu
Atsakyti
su pirmu nestumu i nestukes kelnes lindau nuo 20 sav. iki to laiko puikiai tiko anktesni rubai mirksiukas.gif Dabar itariu ''listi'' reikes anksciau, dar tik penkios savaites, o jau mazas pilvukas isokes ir neisitraukia, nelabai suprantu nuo ko jis, kleckas dar tik 45 mm wub.gif , bet pilvelis jau atsirades rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mums 19sav, priaugau 2kg, bet siandien issimatavau visa spinta rubu ir gal i pora ilendu, daugiau visos kelnes verzia, reiks pirkt nestukines kelnes g.gif
Atsakyti
As taip pat jau siek tiek apsirupinau laisvesniais rubais,nes manieji per daug aptemti budavo.Pilvuka jau spaudzia nestuke.gif ...
Atsakyti
I nestukines kelnias ilindau labai anksti, nors pirmo leliuko laukiam, bet man jau 12-13 sav. pradejo verzti pilva, tada ir nupirkau nestukines kelnes ir vargo nematau biggrin.gif Pilvukui labai patinka ir iki siol juos nesioju, tai tikrai manau savo kaina jie atidirbs pilnai thumbup.gif
Atsakyti
Pirmo nestumo metu nestukius drabuzius uzsidejau 25 savaite, o dabar dar tik sesta eina, o jau pilvukas burbuliukas. Ypac vakarais. nuo ko tai priklauso g.gif
Atsakyti
Per antra nestuma kiek zinau pilvukas visada didesnis buna ir anksciau pasimato. O daktarai sako kad ir vaikiukas 0.5kg didesnis buna 95%. ax.gif ax.gif g.gif g.gif
Atsakyti
na mano dar tik 7 savaiteles, bet pilvukas jau lenda, dideja mazu tempu smile.gif labai jau norisi kad kuo graiciau didėtų biggrin.gif
Atsakyti
labas,

norejau paklausti - ar kuri esate pirkusi nestukiu rubus parduotuveje "Mamamija", Kauno Urmo bazeje? kaip kokybe? kokios kainos?
o man jau turbut kita savaitele teks pirkti nestukiu rubus, nes jau ankstoki darosi dabar turimi rubeliai. man tik pilvelis dideja, slaunys ir uzpakaliukas sumazejo, svoris nuo nestumo pradzios padidejo tik 1.5 kg. o mums jau 14 savaiciu ir 4 dienos
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2008 07 06, 19:02)
As taip pat jau siek tiek apsirupinau laisvesniais rubais,nes manieji per daug aptemti budavo.Pilvuka jau spaudzia nestuke.gif ...

man tik 10 savaite,bet jau siandien prameciau puse rubu ax.gif neisivaizduoju ka su jais daryti, spinta nedidele,o jau reikia kitu rubu,mano pilvas auga labai:))))
reikia ieskoti kelniu,nes tik i dvi lendu blush2.gif
Atsakyti
Mums eina 15 savaitė ir pajutau, kad jau reikia rūbų, nes nusibosta matuotis rūbus ir mesti laukan, bet paprasti rūbai ne taip traukia akį tų, kuriems dar nebūtina žinot. Tai musiet dar luktersiu ir jau tada jamsiu
Atsakyti
o as ir nepirkau spec. nestukiu rubu. Labai mados palnkios dabar rolleyes.gif Pirkdavau platesnes tunikas, kelnes pazemintu liemeniu, sukneles suimtas po krutine. Tuos pacius rubus ir dabar nesioju.
Atsakyti