siandien buvau pas gydytoja,tai jau 2.5 kg
,gal ir normaliai,pati nzn
Na va, kadangi pilvukas nuo dvyliktos savaitės nemažai paaugo, tai tilpdavau tik į vienas savo kelnes, kadangi jas išskalbus nebeturėjau kuo rengtis, teko nusipirkti
bridžus, tai su jais nuo 16 savaitės ir gastroliuoju, pilvui tikrai kur kas patogiau, nes nuo paprastų džinsų, vakarais jis toks pavargęs būdavo
Aš užsidėjau jau maždaug 14 savaitėlę,nors svoris tuomet buvo tik 1 kg didesnis nei įprastai.O dabar prieaugis jau nemenkas 7 kg. bet vis guodžiuos,kad tiek daug priaugau,nes dvynukų laukiuosi
As
kelnytes nusipirkau 11 sav, nes atsibodo darbe prasegineti sagutes kelnytese. tai daugiau del patogumo, nes pilviukas tai nebuvo laaabai didelis ir matomas
o kai pasimatavau
kelnytes - tai pirmi zodziai kuriuos pasakiau, kaip patogu! ir nusipirkau
QUOTE(Karolytė
@ 2008 09 11, 17:26)
Aš užsidėjau jau maždaug 14 savaitėlę,nors svoris tuomet buvo tik 1 kg didesnis nei įprastai.O dabar prieaugis jau nemenkas 7 kg. bet vis guodžiuos,kad tiek daug priaugau,nes dvynukų laukiuosi

O 7 kg tai kelinta savaite turejai? Ir kodel tau atrodo, kad cia daug? Ar irgi dvynuku laukiuosi, 16 sav. turejau +3 kg
+7 kg. 28 sav. pabaigoj.Aš visad liekna buvau tai ir atrodo,kad tie 7 kg-daug...
Sveikos,
mums 23 savaite dabar prasidejo, tai nuo vakar jau pradejau nesioti nestukes
drabuzelius, nes jau nebetelpam...
mums 23 savaite dabar prasidejo, tai nuo vakar jau pradejau nesioti nestukes
Man pilvukas rimciau isryskejo tik 8 menesi. Kai dariau darbe isleistuves, buvo tokiu bendradarbiu, kurie net nesuprato, kokia cia proga baliuska vyksta
Mums dabar 26 savaitele prasidejo
o priaugau 2.5 kg,kaip galvojat ar tai normalu?
mums dar tik 10 savaitele, o jau pilva verzia paprasti rubai ir kelnes aukstesniu liemeniu nepadeda - tiesiog spaudzia labai, ypac atsisedus. Tad nutariau nesikankint ir nusipirkau nestukiu dzinsus, na ne tuos kur jau dideliems pilvams, bet su gumos juosta neplacia, tai labai patogu dabar, vaikstau atsiputus
dar jie man didoki truputi, na laisvi, nes mano dydis labai jau aptemptas pasirode, tai emiau vienu dydziu didesnius, kad priaugus svorio nereiktu nauju pirkt, nes pasiuvimas toks dzinsu, kad nenukare atrodo, nors ir laisvi
ugiu tikrai nepasizymiu
tik 1.59
pati sukudau,o pilvukas ne mazas
o tau jau nustate lyti?