Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

sveikos, siandien gavau zinute i pasta, nestukiu rubams akcija http://www_mamosstilius_lt/ gal kam idomu bus smile.gif man , aciu Dievui, nebeaktualu, bet nestumo metu daug nervu kainavo rubu paieskos
Atsakyti
As jau ir dairausi rubeliu. Nors tik 14 savaite ipusejau ir i savus dar telpu, bet norisi jaustis patogiai, laisviau smile.gif
Atsakyti
labas moterytes. blush2.gif esu naujoke jusu forume.labai noreciau taip pat dalyvauti jusu pokalbiuose.esu dar tik 8sav nescia. 4u.gif tikiuosi mane priimsite i savo pokalbius blush2.gif saunus sis forumas thumbup.gif daug informacijos radau.
Atsakyti
Sveikutes..as paskaitynejau ir pagalvojau,kad gal tada normalu g.gif Su pirmu vaikuciu matytis pilvas pradejo...kokio ketvirto men vidury..O kaip laukiuosi antro neuzsisegu savo kelniu nuo 8 savaites...galvoju gal tada daug svorio priaugsiu doh.gif Nes su pirmu kokius 26kg priaugau 4u.gif
Atsakyti
As tai nestukines kelnes uzsimoviau keturiu menesiuku, o pilvukas pradejo matytis po biski, vos ne nuo pirmos dienos. smile.gif
Atsakyti
as pradejau nesiot sukneles nuo 13 sav 4u.gif jau paprasti sijonai ir kelnes spaude pilvuka, nes jis toks ishryskejes jau 4u.gif
Atsakyti
man 21 sav., bet dar nešioju savo džinsus, tik sagutę atsegu smile.gif nėštukines turiu bet kažko nelabai.... gal vėliau dar užsidėsiu smile.gif
Atsakyti
labukas,

as nestukiu rubus uzsidejau visai nesenai ax.gif gal, kai buvo 20-21 sav. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciukyta: 05 gruodžio 2008 - 14:49
Mano pilvukas jau dabar stipriai padidėjęs, bet dar specialių rūbų nenešioju. Tiesiog turėjau laisvesnių, dabar tuos deduosi.
Atsakyti
mes tai dar telpam i savo kelnes,turiu ir nestukiu kelnytes,bet retokai uzsidedu ax.gif
Atsakyti
tik praeita sawaitgaly nusipirkau specialius dzinsus pilvuziukams lotuliukas.gif pilvukas pradejo lysti ketvirta menesiuka, tai kai eme spaust dzinsuikai paprasciausiai sagos nesegdavau ir ilgesni megztuka uzsidedavau ax.gif seip suknytes liabai megstu:)dabar puse parduotuviu su"nesciosios suknytemis" lotuliukas.gif
o seip esu pasibaisejusi kainomis rubeliu! atrodo kaip apiplesimas kokis.. kai dziansai madoje spec.nesciosioms virs 300lt doh.gif ka jie sau galvoja g.gif
Atsakyti
ketvirta,penkta menesiuka... bet iki to nesiojau vinu dydziu didesnius rubus, kurie labai praverte po gimdymo ax.gif
Atsakyti