Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

o man tai labai anksti issoko pilvas, jau kokia 12 savaiciu siektiek matesi, jautesi ant dzinsu, ir kokia 15sav nusipirkau nestukiniu dzinsu, kelniu.
bet gal psichologiskai as ji maziau itraukus vaiksciojau, nes tiesiog nebepatogu..
be to man labai ispusdavo pilvuka, tai ta pradzia tokia ir buvo. o siaip isaugo krutine paskui labai ir nemazai pastorejau,tai realiai ketvirtam menesi i joki absoliuciai ruba nebetilpau, reikejo visko pirkti, tiek apatinius, tiek pizamas, tiek rubus darbui ir treningus laisvalaikuiu ir namams.
jei kada antra leliuka turesiu, tai niekada taip nepasileisiu nuo vadeliu kad daug svorio priaugt.
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 01 12, 00:29)
Nes man labai juokingi ir bobiški tie karlsono kombinezonai buvo, ir dzinsai su trikotažine" sterble". Bet prieš šešis metus, tai prastas pasirinkimas buvo. Taigi, kadangi vasara buvo, tai versdavausi su timpėmis, bei ilgesne palaidine, bridžais, kelnėmis žemu juosmeniu, ant viršaus- palaidinuke ,bei vėl gi- laisvesniais marškinukais. Suknelę įsitaisiau trikotažinę, beveik aptemptą, nu man labai gražu buvo, nes pilvas buvo alia "kamuolys" lašiniai ant šonų nesikaupė. Tik paskutines savaites gal keturias, jau apsivilkau lengvą suknelę , nes karščiai buvo,nuo krūtinės parauktą- bet vėl gi- nenėštukinę, o šiaip tokio modelio ir didesnio dydžio.
Bet kai pažiūriu, tai ir dabar nenorėčiau spec. nėštukinių rūbų.  Nebent ten jau tas pilvas labai dideliukas auga. ax.gif

drinks_cheers.gif Pritariu labai... man tie visi kombinezonai, maišai visokie doh.gif Didžiausią kamuolį nešiosiuosi vasarą, tai bandysiu išsisukti su timpėmis ir nuo krūtinės laisvomis bliuskytėmis ne nėštukėms, nors jos taip nėštukiškai atrodo ant bet kurios ne nėščios mergytės biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif sveikutes. As pradejau nesioti kelnes nestukems nuo 13 savaites, tokes, kur gumites siek tiek is sonu tempesi, nes sedimas darbas, ir pastovei spasdavo pilva, be to no daktares gavau velniu verysad.gif , sake kad vaisius turi jaustis visiskai laisvai lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
specialiai nestukiu rubu gal ir nepirksiu, esu keleta bliuzeliu laisvesniu nusipirkus is iprastiniu parduotuviu, kuriose apsipirkineju smile.gif bet ju man prireiks veliau, nes tebenesioju iprastinius cool.gif
Atsakyti
4u.gif na iki nestumo sveriau 60kg./ugis 172cm. ax.gif
dabar mums tik 9 savaite eina,o jau nuo 8 sav. savu kelniu sunkiai beuzsegu blush2.gif doh.gif
sesute neseniai gimde,tai atidave man savo rubelius...jauciuosi daug laisviau,niekas neverzia...bet pilvukas tai kaip raketa i priek islindes...niekur kitur nestoreju,tik bambos vietoj nestuke.gif nors sveriu dabar 63kg.,jau nesioju laisvesnius rubus,kitaip neturiu kuo kvepuot...
anksti kazkaip list pradejo..kaikurie sako,kad tycia puciu g.gif blink.gif lotuliukas.gif
o vyras sako:"na gal ten 2 ? drinks_cheers.gif
Papildyta:
kartais pradedu nerimaut...gal tikrai peranksti mane cia pucia? unsure.gif
Atsakyti
Mums dar tik 10 savaitėlių ir nuo šios savaitės pradžios užsivilkau nėščiosios džinsiukus. Nemačiau tikslo save kankinti, kai spaudžia įprastinės kelnės pilvo apačią. O dabar gera, laisva. Beje, pilvukas iššokęs kaip reikiant, niekas nebepasakytų, kad nesimato. O su nėštukės kelnytėm dar labiau išryškėja. O pilvukas juk lygus būdavo. smile.gif Mano ūgis 168 ir sveriu dabar jau 60 kg. 2 kg priaugau tiesiai į pilvą. tongue.gif Nes kitur nesijaučia papilnėjimo rolleyes.gif
Atsakyti
pilvukas pradejo rysketi apie 6 menesi, tai tik tada ir nusipirkau dzinsus nestuke.gif , kitu rubu nepirkau viskas puikiai tiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nuo ketvirto mėn. jau nėštukinius džinsus ir džinsinį sijoną įsigyjau. Zaroj tokie gražučiai buvo, kad ir šiaip tokių norėčiau wub.gif
Atsakyti
Mums 8 sav., bet pilvukas toks jau papilnejes tikrai blush2.gif dzinsai sunkiau uzsisega, atsisedus spaudzia.. sakau, gal atsipalaidavau, leidziu sau daugiau ir dazniau valgyti.. bet guodziuosi, kad taip jau yra su tom nestukem biggrin.gif
Atsakyti
nestuke.gif kelnes pradejau nesioti nuo 18 savaiciu
Atsakyti
as dar nesioju senuosius rubelius, nors ir megztukai sekmingai i virsu lipa doh.gif Pilvo juosta jau kokias 2 savaites nesioju, tai nelabai ir isgyvenu del to. Bet jau siandien sakiau eisiu platesniu dzinsu pasidairyt nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 18 vasario 2009 - 09:34
Man tiesiog nepatogu jokie dzinsai. Ne todel, kad isaugau, bet biski labiau spaudzia pilvuka, paskui man ji maust pradeda... Neisivaizduoju, kaip kitos vos ne iki paskutiniu menesiu su paprastais dzinsais isvaiksto doh.gif
Atsakyti