Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

As irgi tuo "Labo ryto" reportazu nusivyliau... doh.gif Paziurejau ir pagalvojau, kad sio forumo senbuves 100 kartu geresni padarytu biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif labas vakarelis, tiesiai prie problemos-kaip skiesti t.y. kiek aktaros deti, kad padaryti purskala kaktusams 2 dideliem ir 4 maziukams? Na mawzdaug, nes ten instruksija 4 g -10 aru??? g.gif
PADEKIT ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar bandete kas Shultz Inspect spray? Pardaveja labai isgyre,kad ipatingai geras nuo visu bjaurasciu.Kazkas cia ir buvote mineje,kad labai gerai erkems.
Pasidalinkit,prasau,patirtim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasta @ 2008 02 25, 21:46)
4u.gif labas vakarelis, tiesiai prie problemos-kaip skiesti t.y. kiek aktaros deti, kad padaryti purskala kaktusams 2 dideliem ir 4 maziukams? Na mawzdaug, nes ten instruksija 4 g -10 aru??? g.gif
PADEKIT ACIU 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš tai ant ~100g tai pašlapinu dantu krapštuko galiuką, ikišu į acataros maišiuka ir pagaliuką idedu į ta vandenį ir išmaišau. 4u.gif Man padėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 02 25, 23:05)
Aš tai ant ~100g tai pašlapinu dantu krapštuko galiuką, ikišu į acataros maišiuka ir pagaliuką idedu į ta vandenį ir išmaišau. 4u.gif Man padėjo cool.gif

labas rytas, ačiū už info. aciuks.gif Tikiuosi pades ir maniškiams
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 02 25, 22:24)
Ar bandete kas Shultz Inspect spray? Pardaveja labai isgyre,kad ipatingai geras nuo visu bjaurasciu.Kazkas cia ir buvote mineje,kad labai gerai erkems.
Pasidalinkit,prasau,patirtim  rolleyes.gif

Kagi pardaveja negirs,jei tik parduoti tongue.gif tokia kaina blink.gif Man tai nera kazkas ypatingo schmoll.gif schmoll.gif man actara geresne,tiesa sakant as ne erkute marinau,o skydamarius,vienas privalumas kad patogu naudotis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif o aš vakar įsigijau naują kaktusą Opuntia ficus-indica
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 02 25, 21:24)

Man jo naudojimas patiko ir nesmirda galima kambari purksti tik kad reikia juo pastoviai nes atsiranda ir atsiranda tos bjaurybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 02 25, 22:24)

O aš prieš metus juo purškiau ir iki šiol neatsirado. Man jis labai patiko thumbup.gif
Na nebent skirtingas erkutes skirtingai veikia. Pas mane buvo tos labai mažos oranžinės.
Atsakyti
O as niekaip nenutaikau to purskalo nusipirkt.
Atsakyti
Žalioje stoteleje jo yra.Tik labai perka,tai paskubek. Na pabandysiu tas bjaurybes erkes isnaikint.Jei nepavyks,reikes Neemzalio pagalbos.

Ar tas erkes dar ir įžiūrėti galima??? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 26 vasario 2008 - 18:25
QUOTE(Tina* @ 2008 02 26, 18:18)
O as niekaip nenutaikau to purskalo nusipirkt.

Tikrai mačiau Petrašiūnų "Žalioj stotelėj" drinks_cheers.gif

Atsakyti