Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Vsio bigsmile.gif Einu namų apstatinėt pagal feng shui rolleyes.gif Trenkiu visus kaktusus lauk, kad čia man blogos energijos ir nelaimių nešauktų schmoll.gif Pasistatau taburetę prie lango ir laukiu savo svajonių princo thumbup.gif Kaip suprantu penkių minučių bėgyje turėtų ir pasirodyt lotuliukas.gif nes blogos energijos nebebus namie (tiksliau bus, bet savęs neina išmest schmoll.gif )...

O teliką ir kompą gal irgi mest? nu šiaip ar taip blogybė unsure.gif ką dar išmest g.gif

O bent laimės medį tikiuosi galiu pasilikt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 02 27, 22:03)
kiekvianas turi savo nuomone.

Be abejo 4u.gif
Atsakyti
Nesityčiokit iš žmogaus taip žiauriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 02 27, 23:26)
Vsio  bigsmile.gif  Einu namų apstatinėt pagal feng shui  rolleyes.gif  Trenkiu visus kaktusus lauk, kad čia man blogos energijos ir nelaimių nešauktų  schmoll.gif  Pasistatau taburetę prie lango ir laukiu savo svajonių princo  thumbup.gif  Kaip suprantu penkių minučių bėgyje turėtų ir pasirodyt  lotuliukas.gif  nes blogos energijos nebebus namie (tiksliau bus, bet savęs neina išmest  schmoll.gif )...

O teliką ir kompą gal irgi mest? nu šiaip ar taip blogybė  unsure.gif  ką dar išmest  g.gif 

O bent laimės medį tikiuosi galiu pasilikt?  g.gif

zinau, kad vijokliniu augalu namie geriau nelaikyti, kad nebutu apkalbu. biggrin.gif
Bet, kaip tik susiruosiau toki sodinti tongue.gif
Atsakyti
Na kai ateinama i toki hoby turinti megeju foruma ir destoma fengshui unsure.gif Naturalu, kad truputeli pasiepsim biggrin.gif Juk reikia mastyt kur ir ka kalbet. Na bet mes juk nepykstam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 02 27, 21:04)
...pražydo gimtadienio proga  wub.gif

Pagal tam tikras teorijas sveikinimai ir linkėjimai galioja 3 dienos prieš ir 3 - po g.gif Padarykim išimtį mirksiukas.gif SU PRAĖJUSIU birthday.gif Daug daug spyglių ir žiedų!!!!!!!
Atsakyti
Prisijungiu prie sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrina1 @ 2008 02 28, 00:56)
zinau, kad vijokliniu augalu namie geriau nelaikyti, kad nebutu apkalbu. biggrin.gif

smoke.gif Tai jei apkalba, vadinasi esi kažkam įdomi smoke.gif vadinasi esi pastebima ir gyvuoji bigsmile.gif

O prisiminiau, ausų irgi negalima prasidurt schmoll.gif po mirties gyvatės į tas skyles sulys unsure.gif cool.gif

O jei rimtai - mūsų nedomina feng shui schmoll.gif mūsų nedomina apkalbos bei energijos schmoll.gif Mus domina tik kaktusai ir jų grožis bei žiedai beee.gif Ir nereik mūsų mokyti kaip gyvent bigsmile.gif Mes pačios protingos esam ir kuo puikiausiai gyvenam be feng shui ir kitų išmislų bigsmile.gif

Aš ir prisijungiu prie sveikinimų clap_1.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 02 28, 10:03)
O prisiminiau, ausų irgi negalima prasidurt  schmoll.gif  po mirties gyvatės į tas skyles sulys  unsure.gif  cool.gif

fear.gif oho kaip žiauriai

Dėkui merginos už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 02 28, 11:27)
fear.gif oho kaip žiauriai

Čia ne pagal katalikų prietarus schmoll.gif Bet nepamenu dabar pagal kieno doh.gif Taigi kad mūsų ausyse gyvatės negyvens mirksiukas.gif

Nors g.gif Jei gyvenam remdamiesi senovės kinų menu, kodėl netikėt ir tuom g.gif

O dabar grįžtu prie kaktusų smile.gif Savaitgalį apžiūrėjau savo kaktusaičius wub.gif Pagalvojau, kad gal jau ir budint reik...Bet taip ir nesuradau laiko juos perstatyt, šiek tiek labiau nuo lango atitraukt blush2.gif Bet jau perpsėjau, kad jų miegamajame galima temperatūrą didesnę nei 11 laipsnių laikyt smile.gif Kol kas (tru tru tru) viskas su jais gerai, gražužiai wub.gif tikiuosi, kad kai gaus vandenėlio nepradėsiu skaičiuot nuostolių unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Asta happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
vakar pastebejau, kad mano 5 kaktusiukai pabudo lotuliukas.gif ta proga truputi palaisciau... ziuresim kaip cia man jie augs po pirmo miego biggrin.gif

Kaip jusiskiai, ar jau daug pabudusiu?
Atsakyti