Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Crassula @ 2008 03 15, 13:59)
Sokolado nori  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif - negausi lotuliukas.gif

I sveikata tau sokoladas 4u.gif Dauguma mano atsiustuju tavo namus juk aplanko smile.gif Tarsi tarpine stotis smile.gif

O tu pati emei ka is echinopsiu? Ateity mainai neblogi butu, ziurint i tai kaip jie linke daugintis smile.gif
Atsakyti

Man tai čia panašu į Rhipsalis pilocarpa

Šiandien pasijamiau ripslaį. user posted image

Nors jau turėjau ripsli, bet jis man pasirodė kitoks biggrin.gif
Atsakyti
Bala nemate tu rhipsaliu, neimanoma ju atskirt - kuo daugiau ziuri, tuo labiau susipainioji...
Atsakyti
sveikutės,turiu ir aš krūvelę kaktusiukų biggrin.gif tik va problemytė-įsigijau katytę,tai lb ji mano augintinius skriaudžia,nuvarto nuo palangės,šoka viršun,nulaužo schmoll.gif gaila ir kaktusiukų ir katės nenoriu mest laukan g.gif
Atsakyti
Ar kaktusus jau kas nors persodinejat ?
Atsakyti
O as siandien Megos senukuose nuspirkau kaktuseli ir labai dziaugiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(surminas @ 2008 03 15, 22:45)

As vasari saviskius persodinau kol dar nepabude buvo, o dabar jau du notikai pabudo ir pumpurus augina- siandien juos pirma kart truputi paliejau siltu vandeneliu.
Papildyta:
QUOTE(Dacor @ 2008 03 15, 23:36)
O as siandien Megos senukuose nuspirkau kaktuseli ir labai dziaugiuos  smile.gif

Labai grazutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baskiux @ 2008 03 15, 19:25)
sveikutės,turiu ir aš krūvelę kaktusiukų biggrin.gif tik va problemytė-įsigijau katytę,tai lb ji mano augintinius skriaudžia,nuvarto nuo palangės,šoka viršun,nulaužo schmoll.gif gaila ir kaktusiukų ir katės nenoriu mest laukan g.gif

Apie kačių auklėjimą diskutuojama faunos temose smile.gif
Atsakyti
Aš irgi jau daugumą persodinau.. Keli liko - vazonų stygius rolleyes.gif biggrin.gif

O pavyzdžiui jeigu kaktusas jau nepersodindas keli metai, tai jam reikia pakeisti žemes ar ne? Gal užteks trąšų? g.gif
Atsakyti

Skaiciau, kad dauguma rusiu kaktusu reikia persodinti kasmet- auga geriau, o subrendusius pataria persodinti kasmet arba kas 2 metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivike.: 16 kovo 2008 - 09:20
QUOTE(surminas @ 2008 03 15, 22:45)

Priešpilnis dabar. Kaktusams tikriausiai irgi mėnulio fazės daro įtaką. g.gif Nors kaip kuriems jau vegetacija prasidėjus. Kol kas nesiryžtu sodinti.

O kaip reiktų, žinovės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 03 16, 09:19)
subrendusius pataria persodinti kasmet arba kas 2 metai.

Vat ir ne ax.gif kuo senesnis kaktusas,tuo rečiau jį persodinėjam wink.gif galim tik žemes nuo viršus pakeisti mirksiukas.gif

Persodinau kaktusus dar prieš prabundant jiems.Mėnulio fazių nelabai paisau,na nelaukiu mėnesio,kada jaunas bus smile.gif nebent pora dienų lieka,šiemet pasižiūriu palankias dienas sodinimui, tai darau pirmi metai,noriu pažiūrėt ar bus koks skirtumas,kai nepaisai nieko,nei dienų,nei mėnulio.ekspetimentuoju tsakant... bigsmile.gif
Atsakyti