Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(anril @ 2008 03 31, 21:29)
Pirmiausia reikia atsargiai nupurtyti kiek galima durpes nuo šaknų. Po to padžiovinti kokią dieną, kad uždžiūtų pažeistos šaknys. Pasodinti į kaktusų žemę ir kokią savaitę nelaistyti. Laistyti pradėk atsargiai - pirmą kartą labai nedaug. Po to pastatyk ant pačios šviesiausios palangės ir laistyk kai visai išdžius žemė. Sėkmės 4u.gif

2.gif bandysiu susidorot su juo .Aciu labai . Siaip, mergaites, jusu kaktusai tai labai grazus o ziedai wub.gif .
Tiesa, o tuie mazuliukai "prilipe" - tai suprantu kad cia vaikai ir juos reiks kazkada atskirti ?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar dirbau iki sutemų, net "Nekviestos meilės" nemačiau... Savo didžiuosius kaktusėlius išnešiau į lauką(gal didelių šalnų jau nebebus). Tai dabar mano pietinė namo pusė taip atrodo:
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 04 01, 07:25)
Labas rytas 4u.gif
Vakar dirbau iki sutemų, net "Nekviestos meilės" nemačiau... Savo didžiuosius kaktusėlius išnešiau į lauką(gal didelių šalnų jau nebebus). Tai dabar mano pietinė namo pusė taip atrodo:

Gal kvailas klausimas bus - o čia kur taip pas Tave??? blink.gif gražu bliamba...
Atsakyti
laugh.gif smagu
Vilioja jau balandžio pirma užsiiminėja
aš jau visur prisirašiau aplink - niekuo netikėk.
Atsakyti
QUOTE(Deta_ @ 2008 04 01, 08:39)
Gal kvailas klausimas bus - o čia kur taip pas Tave???  blink.gif gražu bliamba...

Ai, čia Pavilny. Atvažiuokit abi su Kaktusine į svečius mirksiukas.gif
Atsakyti
anril,labai mielas žiedelis wub.gif

Vilioja lotuliukas.gif atvarau į svečius po tavo girelę pasivaikščiot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 04 01, 09:38)
anril,labai mielas žiedelis  wub.gif
Vilioja  lotuliukas.gif  atvarau į svečius po tavo girelę pasivaikščiot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

A tikrai. Lekiu tada namo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nevaziuokit pas Vilioja- prigirdo visus vynu, po to praeik pro jos kiemeli...
Atsakyti
Vilioja pokstininke doh.gif thumbup.gif Blyn, galvoju, ir kur ji cia issikele? Bet koja pakiso "Nekviesta meile" lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilioja lotuliukas.gif Šakės, koks kiemelis biggrin.gif Tikrai reikia ruoštis į svečius smile.gif
Atsakyti
Nors paas mus jau gal greit bus galima taip ir sodint doh.gif
Atsakyti
Vilioja thumbup.gif nuo pat ryto nuotaiką pakėlei smile.gif Iš pradžių pagalvojau - spartuolė, pamačius foto - juoktis pradėjau lotuliukas.gif

Gerai kad koks direktorius neužėjo, kai eilinį kartą juokiausi viena...Tuoj pagalvos, kad man su smegenine negerai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti