Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

O man kažkaip rankos nekyla imtis persodinėjimų rolleyes.gif Pažiūrėjau, kad dauguma yra persodinti arba pernai, arba užpernai (bet tokių mažai)..O vazonėliai lyg visiems dar geri..Nors aišku, kurie dabar ne pas mane, reikės apžiūrėt ir jei ką imtis sodinimų smile.gif
Papildyta:
Pastaruoju metu pastebėjau, kad žmonės pradėjo tingėt internete net elementariausios info paieškot unsure.gif Aš suprantu, kad yra specifinių klausimų, kad ir apie žemes...Bet persodinimo laiką, laikymo sąlygas, laistymo dažnumą, trąšų naudijimą ir pan, tikrai galima rast...Nes kas kelis puslapius vis tas pats per tą patį rolleyes.gif

Aš suprantu, kad ne viską galima rast..Bet panašu, kad griebiamsi paprasčiausio būdo - kam ieškot, jei galima neieškot bigsmile.gif

O kaktusus geriausia persodint, kai jie pradeda atsibudinėt po žiemos miego, arba dar nepabudę. Aišku, jei nėra pumpurėlių..Tokių atveju, reikia laukt, kol peržydės ir tada imtis persodinėjimo darbų.
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2008 04 03, 14:53)
Aciu Tau AUGE Uz labai issamu atsakyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif
o kada geriausiai kaktusus persodint smile.gif?

nėr už ką

gerai jau butu bevę anksčiau , bet galima ir dabar
jei naujai pirkti butinai persodink , jei jau persodinti buvo tai tada kai bus mažas vazonėlis , arba kas kokius tris metus

na aš taip darau , nekritikuokit jai kas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 04 03, 14:59)
nėr už ką

gerai jau butu bevę anksčiau , bet galima ir dabar
jei naujai pirkti butinai persodink , jei jau persodinti buvo tai tada kai bus mažas vazonėlis , arba kas kokius tris metus

na aš taip darau , nekritikuokit jai kas  blush2.gif

Dar karteli aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Matau kaip kam lengviau kelis sakinius parasyti kritikuojant, negu vienu sakiniu atsakyti...bet ka gi padarysi... smile.gif
Atsakyti
kaip sakant beveik ir įsižeidžiau cool.gif Nes varginausi, atsakinėjau, o dar princesytei nepatinka..Pasiskaityt pačiai pirmiau reikia, o ne pirmu taikymu lėkt į temą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 04 03, 14:40)
Panašu, kad tu net neperskaitai kas tau parašyta schmoll.gif
Ar reikia yapč didelėm raidėm rašyt ir dar raudonai? bigsmile.gif

Laputaityte, (Tau gal PMS) pritariu Tau thumbup.gif Bet nepykim ant tokių užbėgusių tik vienam klausimėliui. Tos, kurios skaito kelias temas atgal, vėliau tampa ligonėmis ir mūsų konkurentėmis lotuliukas.gif O ant mano geltonio prašau nepykti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 04 03, 14:58)

Aš suprantu, kad ne viską galima rast

prisimenu , kai aš pirma kart prisėdau prie interneto , nieks manęs nemokė ir neaiškino kur kas ir kaip

džiaugiuos kad tai jau labai seniai buvo, ir dabar žinau kaip naudotis
bet vistiek visko dar nemoku surast

niu aš čia tik pagalvojau garsiai blush2.gif
Atsakyti
Bet aš juk ir neteigiu, kad viską galima rast schmoll.gif Kaip minėjau, tikrai yra specifinių klausimų. Galų gale, juk ir man pačiai klausimų kyla..Bet kai prieš parašant pirmą kartą čia, pirmiausia perskaičiau čia esančias temas apie kaktusus, kitur paieškojau informacijos..Ir pagaliau išdrįsau parašyt, bei pasitikslint smile.gif Nes tikrai ne visa info buvo aiški schmoll.gif Teko užglaistyt spragas rolleyes.gif
Atsakyti
nu mergaitės ir pavarot lotuliukas.gif gal teisingai sakoma, kad žmogus supanašėja su savo augintiniais tongue.gif neauginkit spyglių, o žiedus, ir nepamirškit, kad ne visi čia profai, todėl ir naujokus reiktų paglobot soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 04 03, 15:24)
Laputaityte, (Tau gal PMS)

Na ne...Tiesiog nėr darbo, nėr ant ko bambėt, o čia va proga pasitaikė blush2.gif lotuliukas.gif Reik juk neprarast įgūdžių bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū Auge už pasiūlytą,kaktusiuką.Labai gražus,bet aš ne kaunietė,gaila,bet bandysiu pirkt,kokį pataikysiu tokį auginsiu,nors viena kaktusą,labai duriantį auginu,kokia 10metų,bet žiedų taip ir nesulaukiu,nufotkinsiu ir foto įmesiu,patarsit ar įmanoma sulaukt jo žiedo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 04 03, 15:37)
Na ne...Tiesiog nėr darbo, nėr ant ko bambėt, o čia va proga pasitaikė blush2.gif  lotuliukas.gif Reik juk neprarast įgūdžių bigsmile.gif

O tu - netingėk, nes kas nedirba - tas nevalgo ir neturi už ką pirkti kaktusų mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 03 balandžio 2008 - 15:05
Taip jau nutiko, kad likimas šiand į Akropolį mane nutėškė..Tuo pačiu ir į Ermitažą užsukau rolleyes.gif Pasikultūrint prie kaktusų lentynos bigsmile.gif Nykuma, glūduma doh.gif Seniau tikrai buvo įvairesnių...

Šiaip ir taip retai užsuku į gėlių parduotuves..pakeliui nieko nėra schmoll.gif Netoli darbo nėra, prie namų nėra schmoll.gif Tai atsilikus, ką dabar siūlo parduotuvės unsure.gif
Atsakyti