jeigu mano pasodintas sukulentas sukasi y sviesa, tai jis prigijas? pries 3 savaites pasodinau visai be saknu.....

QUOTE(Laivite @ 2008 02 15, 18:57)
Oi Tina koks grozis buvo o ju daugiau yra ar tik vienas
Ir kas cia per kaktusas as ir noriu tokio ar yra pas mus siu groziu pirkti

Ir kas cia per kaktusas as ir noriu tokio ar yra pas mus siu groziu pirkti

Cia kazkoks rhipsalis. Nieko ten perdaug ypatingo. Galesiu atlauzt pora "ragu"

Papildyta:
QUOTE(Crassula @ 2008 02 17, 20:05)
Auge, kur buvai??? Labai zavu!!!!
Itariu, kad Egipte

Tina tu teisi buvau Egipte
viso grožio ir didumo tikrai nesimato , buvo džiaugsmo aptikus tokį kaktusyną, dar ir po kaimininį viešbutį pasivaikščiojom
viso grožio ir didumo tikrai nesimato , buvo džiaugsmo aptikus tokį kaktusyną, dar ir po kaimininį viešbutį pasivaikščiojom

QUOTE(Augė @ 2008 02 18, 00:02)
Tina tu teisi buvau Egipte

Šeiche Nubian Island ir Nubian Villige, į šitą kaimininį ėjom vakare , kad neišvytu 
lietuvaičiai nuėję buvo ,tai papasakojo , negalėjom su sulaikyt su MB

lietuvaičiai nuėję buvo ,tai papasakojo , negalėjom su sulaikyt su MB

QUOTE(Iiudna @ 2008 02 17, 22:07)
jeigu mano pasodintas sukulentas sukasi y sviesa, tai jis prigijas? pries 3 savaites pasodinau visai be saknu..... 

Tai gal ir turi saknis, bet ir be saknu galejo pasisukti.

Kaip augint kaktusus, kai bute tamsu? Pas mane visos gėlės dvesia...
QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 18, 11:33)
Kaip augint kaktusus, kai bute tamsu? Pas mane visos gėlės dvesia...
Niekaip. Jei šiauriniai langai, tai augint nebent epifitus, bet ir tie nebus linkę žydėti. Kaktusams reikalinga pietinė ar rytinė saulė. Na, vakarinė dar irgi neblogai. Bet jei šiaurė, tai tada nieko gero. Augalų kankinimas

O ar reikia nusipirkus kaktusą persodinti?
Ir kas kiek laiko reikia lieti?
Ir kas kiek laiko reikia lieti?
QUOTE(dira @ 2008 02 18, 19:24)
Žiemą nepatartina persodinti, bet pavasarį reikia, nes parduotuvėse jie būna įsodinti į labai prastas žemes.
Vasarą kai žemės išdžiūsta. O žiemą tuos kurie stovi ant palagės aš lieju su pincetus maždaug kas mėnesį

Dacor, O čia skaitosi jau žiedas? Visada įsivaizdavau, kad šitie vamzdeliai dar išsiskleidžia