Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas. 3 dalis

O geras aš net neskaičiavau kiek raidžių daba tik pamąsčiau tai po 6 gaunasis tongue.gif , na čia kiekvieno reikalas mada ar ne aš apie madą net negalvojau g.gif pasišnekėjom su saviškiu jis neprieš -ė biggrin.gif o pavardė su -ė ar -ienė vistiek vyro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xerotsx @ 2008 02 20, 12:16)
O jei pasirasei CMB pildydamna lapa, kad -iene, dar gali pasikeist, jei iki vestuviu nemazai laiko?  g.gif

Tikrai gali.
Atsakyti
Jeigu aš pasirinkčiau pavardę su galūne -ė tai tada gautųsi kad būčiau -aitė, man labai gražiai skamba ax.gif tik kažin nereikės kiekvienam aiškint kad aš ištekėjus ir čia ne mergautinė pavardė g.gif
Atsakyti
QUOTE(kailiux @ 2008 02 20, 13:57)
Jeigu aš pasirinkčiau pavardę su galūne -ė tai tada gautųsi kad būčiau -aitė, man labai gražiai skamba  ax.gif  tik kažin nereikės kiekvienam aiškint kad aš ištekėjus ir čia ne mergautinė pavardė  g.gif

Aš tai niekam neaiškinčiau bigsmile.gif Svarbu tau gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kailiux @ 2008 02 20, 12:57)
Jeigu aš pasirinkčiau pavardę su galūne -ė tai tada gautųsi kad būčiau -aitė, man labai gražiai skamba  ax.gif  tik kažin nereikės kiekvienam aiškint kad aš ištekėjus ir čia ne mergautinė pavardė  g.gif

kiek zinau,tokiu atveju e neleidziama... g.gif aite buti negali...Tokiu atveju belieka iene ax.gif
Atsakyti
O as imsiu vyro pavarde ir busiu tradiciskai -iene smile.gif Kazkaip man nepatika dabartines tos pavardes, besibaigiancios -e unsure.gif Nors neneigsiu, kad kai kurios pavardes labai graziai skamba ir su -e 4u.gif Cia kiekvieno asmeninis reikalas, vienoms patinka -e, kitoms -iene..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 20, 17:34)
kiek zinau,tokiu atveju e neleidziama... g.gif aite buti negali...Tokiu atveju belieka iene ax.gif

Kažkur šiame forume skaičiau apie atvejį, kai berods banke -aitis pirmas tvarkėsi savo popierius, o tada iškart jo žmona -aitė. Tai darbuotoja jos paklausė, ar neketina imti vyro pavardės. Vyras replikavo "tai jau pasiėmė", o ta darbuotoja liko nesupratus g.gif Posto autorė kaip tik ir stebėjosi darbuotojos žioplumu, nes toji ką tik turėjo jos vyro popierius panosėj ir matė jo pavardę.
Tai taip išeitų, kad galima rinktis ir šį variantą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 20, 16:34)

Tikrai kad galima smile.gif
Atsakyti
as busiu _e. ir ne del mados, o siaip: labai grazi pavarde ir trumpa bus - patogu smile.gif
Atsakyti
aš pasilikau savo pavardę.. vyras leido biggrin.gif.. užtat vaikams tai jokiu būdu.. tik jo pavardė biggrin.gif..
Atsakyti
QUOTE(!kristule @ 2008 02 23, 01:45)
aš pasilikau savo pavardę.. vyras leido biggrin.gif.. užtat vaikams tai jokiu būdu.. tik jo pavardė biggrin.gif..

as irgi nenoriu keisti savo pavardes, man ji tokia grazi, ir labai dera prie vardo. Taciau ir vyro pavarde irgi deretu gan neblogai g.gif Esu pasimetusi tiesiog...gaila mergautines ax.gif Beto is jos nepasakysi, ar ishtekejus ar ne.Universali biggrin.gif Vyrui nesvarbu kokia pavarde pasirinksiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Man irgi buvo ta pati siatuacija. Grįžau -aitė, o išskridau -ienė, tai man užteko tik senąjį pasą parodyti ax.gif
Atsakyti