Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas. 3 dalis

pasirinkau vyro,bet po kurio laiko vyras sako:"galejau as pasilikti savo pavarde ir pasiimti dar jusu"(mano tecio),nes dabartine ilga,daug kur netelpa irasyti ir sunki.o be to mano gimineje nebeliko vyru su mano buvusia pavarde,tai gimines neliko kam pratesti doh.gif
Atsakyti
as rinksiuosi vyro pavarde, ji labai grazi, prancuziska, is keturiu raidziu, o ir mano vardas keturiu raidziu, tai gaunasi grazus saskambis biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif sveikuites, vat ir man iskilo problema kokia pavarde pasirinkti... kazkaip gaila buvo savo atsisakyt, o ir meilybes savo pavarde noreciau turet, tai galvojau galvojau ir susigalvojau, jog savo pasiliksiu, o meilybes per bruksneli padesiu biggrin.gif blush2.gif .. iseis _ėvėl - _ienė biggrin.gif juokingai skamba ir ilga, bet man patinka blush2.gif
Atsakyti
as tai busiu -iene! man kazkaip normaliausia, kai istekejusi moteris tampa -iene!gal as situo dalyku esu senamadiska, bet -ienes graziausiai tinka istekejusioms moteriskems! biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
na, cia jau kiekvienai kaip geriau smile.gif Bet zodis "normaliausia" tai turbut ne tas, kuri reiketu cia pavartoti smile.gif
O man klausimas iskilo, o jei as busiu -e, tai je susilauksiu mergytes, ji irgi bus -e ar vis del to -yte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 03 05, 14:59)
O man klausimas iskilo, o jei as busiu -e, tai je susilauksiu mergytes, ji irgi bus -e ar vis del to -yte?  g.gif

O čia jau kaip jūs norėsit, tokią pavardę ir galėsit parinkt mergytei mirksiukas.gif
Atsakyti
O as pagalvojau, kad visai su mielu noru buciau -is. blush2.gif Na patinka man viriskos pavardes, skamba graziai. O tos - ienes, tai atsiprasant, kad boba kokia jausciausi... Iskart sendina dry.gif Gerai kad dar yra laiko iki vestuviu, bet jau kuo toliau galvoju, kad paliksiu savo kad nebut -iene. Nes - e, tai netinka prie tos pavardes.
Nebet kai forumuose keicia nikus, kad buti kitu zmogum, tai gal del tos priezasties pasikeisiu i vyro. Nes su mergautine mane jerau marau kiek pazysta doh.gif Noreciau nors trumpam, pasislepti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2008 03 06, 00:07)
O as pagalvojau, kad visai su mielu noru buciau -is.  blush2.gif Na patinka man viriskos pavardes, skamba graziai. O tos - ienes, tai atsiprasant, kad boba kokia jausciausi... Iskart sendina dry.gif Gerai kad dar yra laiko iki vestuviu, bet jau kuo toliau galvoju, kad paliksiu savo kad nebut -iene. Nes - e, tai netinka prie tos pavardes.
Nebet kai forumuose keicia nikus, kad buti kitu zmogum, tai gal del tos priezasties pasikeisiu i vyro. Nes su mergautine mane jerau marau kiek pazysta  doh.gif Noreciau nors trumpam, pasislepti  bigsmile.gif

čia mano mintys biggrin.gif labai norėčiau vyriškos pavardės su -is, gaila kad negalima. o -ienės tai neimsiu, man irgi iškart su boba asocijuojasi. viena pažįstama sakė kad ne su boba asocijuot, o su solidumu biggrin.gif
Atsakyti
As busiu -iene 4u.gif Labai grazi pavarde mano busimojo vyrelio, vieno is garsiu Lietuvos rasytoju. Tai man bus garbe ja "nesioti" biggrin.gif
NEsakau kad mano bloga ir kaip ir niekas neprates musu gimines, bet su MB kalbejom ir musu nuomone sutapo del to. Be to mano pavarde gana ilga ir pridaroma klaidu daznai ja uzrasant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2008 03 05, 14:34)
as tai busiu -iene! man kazkaip normaliausia, kai istekejusi moteris tampa -iene!gal as situo dalyku esu senamadiska, bet -ienes graziausiai tinka istekejusioms moteriskems! biggrin.gif  thumbup.gif

Skonio reikalas, o dėl normalumo dar irgi klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(efyra @ 2008 03 06, 08:30)
čia mano mintys  biggrin.gif  labai norėčiau vyriškos pavardės su -is, gaila kad negalima. o -ienės tai neimsiu, man irgi iškart su boba asocijuojasi. viena pažįstama sakė kad ne su boba asocijuot, o su solidumu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir as taip sakiau ir sakysiu. Tik jeigu kas uzmeta: "kodel pas tave pavarde su ė galune", tai atsakau: ne ienė, nes as nebobiene lotuliukas.gif
Atsakyti
man labai labai labai gaila savo pavardes cry.gif negaliu patiketi, kad teks su ja skirtis po tiek metu doh.gif bet imsiu vyro sutrumpinta, busiu ne -iene, o -e! mano uosviams bus sokas lotuliukas.gif
Atsakyti