pasirinkau vyro,bet po kurio laiko vyras sako:"galejau as pasilikti savo pavarde ir pasiimti dar jusu"(mano tecio),nes dabartine ilga,daug kur netelpa irasyti ir sunki.o be to mano gimineje nebeliko vyru su mano buvusia pavarde,tai gimines neliko kam pratesti

as rinksiuosi vyro pavarde, ji labai grazi, prancuziska, is keturiu raidziu, o ir mano vardas keturiu raidziu, tai gaunasi grazus saskambis

as tai busiu -iene! man kazkaip normaliausia, kai istekejusi moteris tampa -iene!gal as situo dalyku esu senamadiska, bet -ienes graziausiai tinka istekejusioms moteriskems!

na, cia jau kiekvienai kaip geriau
Bet zodis "normaliausia" tai turbut ne tas, kuri reiketu cia pavartoti 
O man klausimas iskilo, o jei as busiu -e, tai je susilauksiu mergytes, ji irgi bus -e ar vis del to -yte?

O man klausimas iskilo, o jei as busiu -e, tai je susilauksiu mergytes, ji irgi bus -e ar vis del to -yte?

QUOTE(paliulaite @ 2008 03 05, 14:59)

O čia jau kaip jūs norėsit, tokią pavardę ir galėsit parinkt mergytei

O as pagalvojau, kad visai su mielu noru buciau -is.
Na patinka man viriskos pavardes, skamba graziai. O tos - ienes, tai atsiprasant, kad boba kokia jausciausi... Iskart sendina
Gerai kad dar yra laiko iki vestuviu, bet jau kuo toliau galvoju, kad paliksiu savo kad nebut -iene. Nes - e, tai netinka prie tos pavardes.
Nebet kai forumuose keicia nikus, kad buti kitu zmogum, tai gal del tos priezasties pasikeisiu i vyro. Nes su mergautine mane jerau marau kiek pazysta
Noreciau nors trumpam, pasislepti

Nebet kai forumuose keicia nikus, kad buti kitu zmogum, tai gal del tos priezasties pasikeisiu i vyro. Nes su mergautine mane jerau marau kiek pazysta

QUOTE(Susapnuota @ 2008 03 06, 00:07)
O as pagalvojau, kad visai su mielu noru buciau -is.
Na patinka man viriskos pavardes, skamba graziai. O tos - ienes, tai atsiprasant, kad boba kokia jausciausi... Iskart sendina
Gerai kad dar yra laiko iki vestuviu, bet jau kuo toliau galvoju, kad paliksiu savo kad nebut -iene. Nes - e, tai netinka prie tos pavardes.
Noreciau nors trumpam, pasislepti 

čia mano mintys

As busiu -iene
Labai grazi pavarde mano busimojo vyrelio, vieno is garsiu Lietuvos rasytoju. Tai man bus garbe ja "nesioti"
NEsakau kad mano bloga ir kaip ir niekas neprates musu gimines, bet su MB kalbejom ir musu nuomone sutapo del to. Be to mano pavarde gana ilga ir pridaroma klaidu daznai ja uzrasant

NEsakau kad mano bloga ir kaip ir niekas neprates musu gimines, bet su MB kalbejom ir musu nuomone sutapo del to. Be to mano pavarde gana ilga ir pridaroma klaidu daznai ja uzrasant

QUOTE(Edikute @ 2008 03 05, 14:34)
as tai busiu -iene! man kazkaip normaliausia, kai istekejusi moteris tampa -iene!gal as situo dalyku esu senamadiska, bet -ienes graziausiai tinka istekejusioms moteriskems!

Skonio reikalas, o dėl normalumo dar irgi klausimas

QUOTE(efyra @ 2008 03 06, 08:30)
čia mano mintys
labai norėčiau vyriškos pavardės su -is, gaila kad negalima. o -ienės tai neimsiu, man irgi iškart su boba asocijuojasi. viena pažįstama sakė kad ne su boba asocijuot, o su solidumu