Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas. 3 dalis

Man irgi graziau Buroke, Burokiene tikrai skamba kaip misraine, negraziai skamba, tokia komiška lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2008 03 24, 14:00)
Man irgi graziau Buroke, Burokiene tikrai skamba kaip misraine, negraziai skamba, tokia komiška  lotuliukas.gif .

nu nenorėčiau but nei Burokė, nei Burokienė .... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 24, 15:53)
nu nenorėčiau but nei Burokė, nei Burokienė ....  4u.gif

Norek nenorejes, jei vyro tokias pavarde smile.gif Apskritai, kai jau moterys suauge, pavardes skambejimas nebe toks reiksmingas, manau. Turiu pazistama pavarde Gaidys. Na ir? Tik mokykloj jam turbut sunku buvo, o dabar jau.. Koks skirtumas, gi ne i pavarde ziuri, o i zmogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 03 24, 15:27)
Norek nenorejes, jei vyro tokias pavarde smile.gif Apskritai, kai jau moterys suauge, pavardes skambejimas nebe toks reiksmingas, manau.  Turiu pazistama pavarde Gaidys. Na ir? Tik mokykloj jam turbut sunku buvo, o dabar jau.. Koks skirtumas, gi ne i pavarde ziuri, o i zmogu smile.gif

na, tiesos yra...
Atsakyti
QUOTE(Ekliptika @ 2008 03 23, 21:09)
Sveikutes, gal galit pasakyti kaip jums graziau skamba Burokienė ar Burokė. Nu tas pirmas variantas man asmeniškai kaip salotos skamba  doh.gif  O gal dar kokiu variantu galima iš tokios pavardes padaryti?

Man graziau Buroke 4u.gif , nes kaip ir pati sakai Burokiene asocijuojas su patiekalu, nes mes lietuviu kalboj taip jau sakom, kai patiekalas pagamintas is kazko - dedam priesaga iene. kiausiniene...uogiene ir t.t.
Atsakyti
Aš rinksiuos vyro pavarde su galūne -ienė.
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 02 12, 19:12)
Senesnė temos dalis ČIA

Savo ruožtu norėčiau pasmalsauti, ar yra porų, planuojančių pasirinkti nuotakos pavardę kaip bendrą?  smile.gif

mano artimas zmogus kai tuokesi paime nuotakos pavarde,tame nieko blogo nematau..tarkim as imsiu vyro pavarde,nes man mano pavarde nera grazi ir bureja sake kad pavarde mano reiskia nelaimes,tai laukiu nesulaukiu kada busiu su vyro pavarde blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 03 24, 16:27)
Norek nenorejes, jei vyro tokias pavarde smile.gif

Savo mergautinę pavardę galima pasilikti ir visai nekeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man mano vyro pavarde nepatiko as pasilikau savo, bet kadangi vyras norejo bendros pavardes tai jis eme mano pavarde, tai man teko keisti tik galune, taip ir issprendem jo negrazios pavardes problema smile.gif
Atsakyti
Kai su vyru rasem pareiskimus, CM darbuotoja pamaciusi, kad as parasiau dviguba pavarde( mano ir vyro) pasake jog turesiu nemazai problemu. Tai iskilo klausimas kokiu problemu galiu turet turedama dvi pavrdes?
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 03 26, 21:37)
Kai su vyru rasem pareiskimus, CM darbuotoja pamaciusi, kad as parasiau dviguba pavarde( mano ir vyro) pasake jog turesiu nemazai problemu. Tai iskilo klausimas kokiu problemu galiu turet turedama dvi pavrdes?

Pvz pildant visokius dokumentus, tau gali neužtekti vietos, kiek ten palikta langelių pavardei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2008 03 26, 21:15)
Pvz pildant visokius dokumentus, tau gali neužtekti vietos, kiek ten palikta langelių pavardei 4u.gif

Na apie tai as taip pat pagalvojau jog taip gali atsitikt g.gif Bet jei tik tokiaproblema tai cia niekai ax.gif
Atsakyti