Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas. 3 dalis

as iskart pasirinkau -ienė, nes su -ė busimoji mano pavardė butu nelbai grazi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 03 14, 16:43)
Labai negraziai padarysiu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif bet siandien perskaiciau tokia pavarde Pimpiene.. ir iskarto pagalvojau apie galune -e.. cia turbut is to atvejo kai -e tiktai ne kaip skamba  biggrin.gif

doh.gif siek tiek nekas. As tokiu atveju nei Pimpiene, nei Pimpe nebuciau, o mano vaikai irgi nebutu Pimpiukai schmoll.gif Likciau su savo pavarde... Suprantamas noras imti vyro pavarde ir pan,bet tokiais atvejai,kai pavarde nekokia,tai jau...
Is vaiku tikrai mokykloje bus saipomasi verysad.gif
Atsakyti
aš irgi ėmiau -ienė bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As uz tradicijas, busiu -iene ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
o man cia dilema,su -iene skamba iprastai ir normaliai,su -e labai keistai,bet del anytos noreciau -e lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutuke_su_sypsena: 17 kovo 2008 - 23:24
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 18, 00:22)
o man cia dilema,su -iene skamba iprastai ir normaliai,su -e labai keistai,bet del anytos noreciau -e lotuliukas.gif

biggrin.gif Na jo del anytos, bet jei skamba keistai pagalvot kad jei ne visa gyvenima bet bent kuri laika tau ta pavarde reikes nesiot, o ne anytai ax.gif
Atsakyti
As tai pritariu tai nuomonei, kad reikia imti vyro pavarde ir buti -iene, juk pasizadesim visam gyvenimui tai ir vadinkimes vienodai rolleyes.gif wink.gif wub.gif
Atsakyti
o ar yra cia tokiu kurios savo pavarde pasilieka? ax.gif
Atsakyti
O as pasiliksiu savo ir per bruksneli pasiimsiu vyro.. Cia net nezinau, kogero principinga truputi esu blush2.gif MB turi jau dvi brolienes, jos -ienes, ir siaip nemazai ju giminej tokiu pat -ieniu, t.y. tos pacios pavardes. Apskritai as pakankamai skiriuosi nuo anu dvieju mano busimosios anytos marciu, tai ir siuo atveju noriu but truputi kitokia.. na gal kai kam kvailai tai skamba, bet taip jau man yra.. smile.gif
Ir dar atsimenu vienakart viena mano lab faina destytoja, turinti -aites - - ienes pavarde, pasake - tai, kad pasirenki tokia pavarde, reiskia, jog pasilieki savo individualuma ir tuo paciu pasirenki mylimo vyro zmonos statusa. Taigi is to taip iseina, jog sutuoktiniai - partneriai, o ne zmona vyro nuosavybe. ax.gif
Manojo busimo vyrelio pavarde tokia nekokia, kitu atveju kogero buciau vis tik pasiemus tik jo pavarde. o gal ir ne, kas zino.. ax.gif
Tai va parasiau savo nuomone, perimta is kitos moters. Ir bent jau kol kas aas pati tuo lab patenkinta.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 03 20, 11:00)
O as pasiliksiu savo ir per bruksneli pasiimsiu vyro.. Cia net nezinau, kogero principinga truputi esu  blush2.gif MB turi jau dvi brolienes, jos -ienes, ir siaip nemazai ju giminej tokiu pat -ieniu, t.y. tos pacios pavardes. Apskritai as pakankamai skiriuosi nuo anu dvieju mano busimosios anytos marciu, tai ir siuo atveju noriu but truputi kitokia.. na gal kai kam kvailai tai skamba, bet taip jau man yra..  smile.gif
Ir dar atsimenu vienakart viena mano lab faina destytoja, turinti -aites - - ienes pavarde, pasake - tai, kad pasirenki tokia pavarde, reiskia, jog pasilieki savo individualuma ir tuo paciu pasirenki mylimo vyro zmonos statusa. Taigi is to taip iseina, jog sutuoktiniai - partneriai, o ne zmona vyro nuosavybe.  ax.gif 
Manojo busimo vyrelio pavarde tokia nekokia, kitu atveju kogero buciau vis tik pasiemus tik jo pavarde. o gal ir ne, kas zino..  ax.gif
Tai va parasiau savo nuomone, perimta is kitos moters. Ir bent jau kol kas aas pati tuo lab patenkinta..  biggrin.gif

Na bet idomiai cia, tai gaunasi jei pavarde vyro nekokia tai busi jo partnere, o jei patinka tai tada -iene ir vyro nuosavybe?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 18, 00:22)

o gal tiesiog neiprastai? Bewt rinkis, kaip tau graziau, o ne is principo. Nes po to gali tekti gailetis, kad anytai gyvenima paaukojai biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif O mano MB lenkiska pavarde ir mano dar dabartine irgi lenkiska, tai nekeisiu kad butu -enie, nes kazkaip tada idomiai skamba, netinka
Atsakyti