Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Dudute @ 2008 02 19, 17:52)
Na niekada to nedarius.... Tai ir ziedstiebius kirpt?

Būtinai, nes jie labai "nualina" augalą.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 02 19, 17:29)
Būtinai, nes jie labai  "nualina" augalą.

Ir tada į šiltamuką ant drėgnų kiminų. Statyk į šviesią ir šiltą vietą, uždenk, retkarčiais pravėdink ir lauk rezultatų smile.gif Tai gali trukti ir labai ilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 02 19, 18:29)
Būtinai, nes jie labai  "nualina" augalą.

KOl jie nesiruosia zydet, nieko jie nenualina. Nebutina ju kirpt. Vat jei prades kraut ziedus, tada jau tikrai reikes kirpt. O siaip su jais tiesiog nepatogu i reanimatoriu kist... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 02 19, 18:27)
Sakykite, kaip manote, ar cia keikis? ar kas cia? auga kazkoks lapukas ant koto, nezinau  doh.gif  bigsmile.gif

Mano nuomone cia bus keikis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 02 19, 17:27)
Sakykite, kaip manote, ar cia keikis? ar kas cia? auga kazkoks lapukas ant koto, nezinau  doh.gif  bigsmile.gif

Tikrai taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 02 19, 18:27)

Siaip geriausiai parodys laikas. Jei atsiras antras lapukas, ar saknu uzuomazmos, tai bus aisku jog cia keikis.
Nors is nuotraukos man panasu, jog ne keikis cia. Atsimenu vienu metu parduotuvese buvo pasirode nemazai phal, pas kuriuos vos ne prie kiekvienos akutes buvo toks lapelis, kiek zinau, nieko is tu lapeliu paskui neisaugo. ax.gif
Na bet tikekimes geriausio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelic: 19 vasario 2008 - 19:35
QUOTE(GAPO @ 2008 02 19, 13:53)
g.gif Tai niekas neturi įsirengę orchidariumo? mačiau skm parduodamus , bet brangiai kainuoja. Įdomu ar galima būtų be temperatūros ir drėgmės reguliatoriaus, tiesiog ne visiškai uždaro phaleonopsiams? Ar niekas man negali pasakyti? ax.gif

Man atrodo sia tema buvo atskirai temele sukurta. g.gif
Atsakyti
Stai kokia grazuole as turiu wink.gif
http://img262.images...=img1159di1.jpg
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 02 18, 23:04)
pas tave itariu maziuke, bet ne mini, nes tokiu pat maciau pirkt.

Na vazonelio aukstis 7,5 cm.Zieduko skersmuo 5cm.Tai kaip cia?Miniukas ar ne? g.gif mastau.gif Idedu foto palyginimui su normalia orchideja.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Stai dar kokia grazuole turiu ax.gif
http://img262.images...=img1307tp7.jpg
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 02 19, 20:06)

Gražuolės, rasiux wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 02 19, 21:06)
Na vazonelio aukstis 7,5 cm.Zieduko skersmuo 5cm.Tai kaip cia?Miniukas ar ne? g.gif

Na ka tik Skm zinuteje radau,jog ji parduoda phaenelopsi miniuka,kurio zieduko skersmuo 2cm.Tai gal cia mano tikrai ne miniukas mastau.gif mmmm????.....
Bet praitoje temoje buvo vazoneliu pavyzdziu palyginimas,matmenys,tai as pagal juos ir nusprendziau,kad miniukas.O be to,pries manasias ji tokia mazuuuute 2.gif blush2.gif
Atsakyti