[quote=Rykliuke,2008 02 18, 21:22]
Apipurksti augala galima.Tikrai neturetu nuvysti per toki laika.Taip apdziovinamos nukarpytos saknys,nes kitu atveju gali vel isimesti puvinys. Papildyta:
Aciu uz atsakyma. Dabar ramiau jausiuosi Jau apipurskiau savo augaliuka
Tina*, dar norėjau tavęs paklaust - o tie augalai, kur tavo foto yra sudėti, visi tavo išauginti?? Ir tos visos orchidėjos tavo?? Gal dėl to, kad aš pati esu nekokia gėlininkė, tai man kažkaip visada atrodo, kad žmonės, sugebantys išauginti tokias gėles, yra verti ypatingos pagarbos
Tina, gal gali kokius tai dendobrium auginimo ypatumus paminet, nes ziuriu pas tave jie tokie graziuciai, be to minejai, kad jie pas tave puikiai auga?
Tina, gal gali kokius tai dendobrium auginimo ypatumus paminet, nes ziuriu pas tave jie tokie graziuciai, be to minejai, kad jie pas tave puikiai auga?
O kaip del vaikiukiu, manasis isaugino vaikiuka, bet i mirstanti jis tikrai nepanasus, nes isaugino naujus lapeliu, be to augino naujas sakeles? Ir dar, as ji laikau ant rytines palanges vesiasniame kambaryje, ar gerai jam taip?
Ir dar sian kauno pramones maximoj nusipirkau viena phaleonopsi uz 7.99, kaip suprantu nedalaistyta, bet lapai sveiki, nuzydejes bet leidzia nauja kuoki. Dar yra maziuku phaleonopsiu uz 19.99, zydintys, bet akivaizdziai i pabaiga Kas mergaites susigundet, paskubekit...