Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

[quote=Rykliuke,2008 02 18, 21:22]
Apipurksti augala galima.Tikrai neturetu nuvysti per toki laika.Taip apdziovinamos nukarpytos saknys,nes kitu atveju gali vel isimesti puvinys. smile.gif
Papildyta:

Aciu uz atsakyma. Dabar ramiau jausiuosi smile.gif Jau apipurskiau savo augaliuka 4u.gif
Atsakyti
rasiux000,grazios gelytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 02 19, 00:21)
Tina*, dar norėjau tavęs paklaust - o tie augalai, kur tavo foto yra sudėti, visi tavo išauginti?? Ir tos visos orchidėjos tavo?? bigsmile.gif Gal dėl to, kad aš pati esu nekokia gėlininkė, tai man kažkaip visada atrodo, kad žmonės, sugebantys išauginti tokias gėles, yra verti ypatingos pagarbos blush2.gif

Mano bigsmile.gif bet nereikia tos pagarbos blush2.gif
Atsakyti
myliu as orchas stai dar dvi ax.gif
http://img158.images...=img1324on1.jpg
http://img158.images...=img1326xm0.jpg
Atsakyti
Tina, gal gali kokius tai dendobrium auginimo ypatumus paminet, nes ziuriu pas tave jie tokie graziuciai, be to minejai, kad jie pas tave puikiai auga? ax.gif
Atsakyti
Aciukas.Jusu irgi grazios visu orchos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinute:) @ 2008 02 19, 20:46)
Tina, gal gali kokius tai dendobrium auginimo ypatumus paminet, nes ziuriu pas tave jie tokie graziuciai, be to minejai, kad jie pas tave puikiai auga?  ax.gif

Kad zinkok tokiu, kaip ir nera. Viska darau taip paciai kaip falenopsiams, tik substratasas, atsizvelgiant i smulkias saknis - turi buti smulkesnis.
Atsakyti
O kaip del vaikiukiu, manasis isaugino vaikiuka, bet i mirstanti jis tikrai nepanasus, nes isaugino naujus lapeliu, be to augino naujas sakeles? Ir dar, as ji laikau ant rytines palanges vesiasniame kambaryje, ar gerai jam taip? g.gif
Atsakyti
Ir dar sian kauno pramones maximoj nusipirkau viena phaleonopsi uz 7.99, kaip suprantu nedalaistyta, bet lapai sveiki, nuzydejes bet leidzia nauja kuoki. g.gif
Dar yra maziuku phaleonopsiu uz 19.99, zydintys, bet akivaizdziai i pabaiga mirksiukas.gif
Kas mergaites susigundet, paskubekit... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 02 19, 20:06)
Na vazonelio aukstis 7,5 cm.Zieduko skersmuo 5cm.Tai kaip cia?Miniukas ar ne? g.gif  mastau.gif Idedu foto palyginimui su normalia orchideja.

user posted image

Man šita didelė labai graži... wub.gif ji žalsva ar gelsva? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 02 20, 00:06)
Man šita didelė labai graži... wub.gif ji žalsva ar gelsva? smile.gif

o man ta mazyte wub.gif
turiu dar mazesne, tokiais mazais mazais baltais ziedeliais zydejo, grozis man kai jos tokios minetiurines wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 02 19, 20:37)

mirksiukas.gif pagaliau normaliai pamaciau tavo naujoke thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerincioji: 20 vasario 2008 - 00:42