Įkraunama...
Įkraunama...

Šv. Kristoforo gimnazija Žirmūnuose

Klausykit, o ta puse mokyklos kur kelsis, cia i ta rusu mokykla kur yra salia Niujorko klubo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2009 03 09, 07:59)
Klausykit, o ta puse mokyklos kur kelsis, cia i ta rusu mokykla kur yra salia Niujorko klubo? g.gif

Taip - būtent į tą ant kalniuko Kalvarijų gatvėje.
Atsakyti
QUOTE(Dinozauras @ 2009 03 09, 11:39)
Taip - būtent į tą ant kalniuko Kalvarijų gatvėje.

Supratau, tada mums dar ne taip baisu, ne taip ir toli nuo namu ax.gif
Atsakyti
pati esu dirbus du metus kazkada sioje mokykloje, mokytoja... tai prisimenu, kaip baisiausius savo metus.... kol direktore nepasikeis, tol nelinkeciau niekam ten pakliut... be jokiu siltu jausmu zmogus, visai nesupratingas, antzmogis kazkos... o siaip mokytoju neblogu yra... ir mokiniu daug fainu... daug pasiekusiu... smagu matyti ju pasiekimus, ypac kai parodo per telika, ar perskaitai laikrastyje...
Atsakyti
O tai kaip del sios mokyklos reorganizavimo?
kokias klases perkels i rusu mokykla?
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2009 03 31, 22:00)
O tai kaip del sios mokyklos reorganizavimo?
kokias klases perkels i rusu mokykla?

Regis, 1-8 klases. Bent jau taip vaikams pranešė.
Atsakyti
Aciu uz info!
o kas bus sioje naujos mokyklos direktorius Jums nesake?
ar is Jusu mokyklos kas nors ar is tos rusiskos?
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2009 04 02, 20:47)
Aciu uz info!
o kas bus sioje naujos mokyklos direktorius Jums nesake?
ar is Jusu mokyklos kas nors ar is tos rusiskos?

Manau, kad direktorė neturėtų keistis. Liks lietuviškosios mokyklos ponia. Tiesiog mokykla plečiasi, nebetelpa į vienas patalpas ir dėl to mažiukus perkrausto. O gal aš klystu?.. Gal kas nors žino tikslesnę informaciją?
Atsakyti
Mano žiniomis, vadovybę turėtų "peržiūrėti".. bigsmile.gif . O ką tai reiškia - nežinau blink.gif . Gal tada pakeis direktorę... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu uz informacija!
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2009 04 02, 20:56)
Mano žiniomis, vadovybę turėtų "peržiūrėti"..  bigsmile.gif . O ką tai reiškia - nežinau  blink.gif . Gal tada pakeis direktorę...  drinks_cheers.gif

Ot puiki naujiena!!! Kad tik teigiama linkme "peržiūrėtų".
Atsakyti
Aš mokausi Kristofore...Perdėtos tos kalbos, kad mokytis yra labai sunku ir mokytojai yra tikri diktatoriai, kurie nepaiso vaikų nuomonės. NESAMONĖ!
Mokytojos yra tikrai nuostabios, tačiau griežtos. Visada supranta jei kas ne taip, tačiau reikalauja daug. Bet su kiekviena galima pasikalbėti, susitarti...Kas be ko, kiekviena mokytoja turi savo tvarką ir jos privalu paisyti, bet taip yra visur.
Žmonės yra be galo draugiški. Aišku, pasitaiko visokių, bet kiek man teko bendrauti visi mielai padeda, jei reikia...
Dėl skaldymo. Jau nuo kitų mokslo metų bus pagrindinė ir gimnazija(tiesa gimnazijos vardą gaus tik po poros metų). Pagrindinė mokykla bus naujam pastate, kurį per vasarą visiškai sutvarkys, o gimazija liks senojoje mokykloje.
Tai tiek. jei dar kas įdomu- klauskite ;]
Atsakyti