Įkraunama...
Įkraunama...

Šv. Kristoforo gimnazija Žirmūnuose

QUOTE(Grėtūtė @ 2008 09 27, 21:21)
Visai ne, sią vasarą viską sutvarkė sporto salę atnaujino - ten dabar naujas parketas, krepsiai... O ir klasės pirmam bei treciam aukste sutvarkytos - nauji suolai visur, visuose koridoriuose grindys naujos ir grazios, kai kur duris pakeite, naujas įdėjo. Super mokykla ten ir bureliu daug nemokamu...  4u.gif

suremontuota tai tikrai smile.gif . o kiek nemokami būreliai , be keramikos? g.gif . Pradinukus turiu omeny
Atsakyti
QUOTE(Pecialinda @ 2008 02 14, 19:29)
Ar tikrai šv. Kristoforo mokykloje sugeba mokytis tik gabūs vaikai, o "vidutiniokams" labai sunku?

taip tai tiesa, vidutiniokai mokytis ir y kita klase pereit gali, tik mokysis prastais pazymiai kas kur nuo 4-tuku
Atsakyti
Dar noreciau pasakyt vat lankiau siais metais sia mokykla tai mokytojos griestos uzduoda daug namu darbu kai kurios mokytojos vapse "tupos" o kai kurios universitetinio lygio, bet ir moko vaikus kaip universitete (blogai). Apie mokyklos sesele geriau nesneket sako:
-negaliu tau dot jokiu vaistu, neturiu tau juos duot teisiu arba sakai kad skauda galva duoda "angliuko" skauda sirdy duoda "angliuko" o ja medecinos kabinete isvis retai rasi, daug vaiku vaiksto su ramentais ar ytvarais neretos mustynes nors ir budi mokytojos kai ju nera kyla daug konfliktu nuo pradiniu iki 11 klasiu vyksta patycios kartais valgykloje naudoja nesulauzytus plastmasinius vienkartinius puodukus keleta kartu, o KAINOS kokios valgykloje tai blink.gif milziniskos normaliai y diena pavalgyti VIRS 8 litu
Direktore ne zmogus o gyvulis (zmogiskumo ne laso joje ) kol aplink tevu nera, o vaikai visi tyli na kai kurie ir issisako kas mokykloje dedasi, mokykloje beveik puse vaiku nuo viduriniu klasiu ruko ziema ir rudeni pardavinejamos petardos, toje mokykloje kadaise buvo nudurtas zmogus tolete (pradinuka nudure 11-tokas) vaikas mirtinai nukraujavo ;(

Taigi jeigu jus norite parengti savo vaika ziauriam ir sunkiam gyvenimui galite leisti ji y sia mokykla, o jei ne geriau tegul vaikas eina netoli stos mokyklos esancia tuskulenu mokykla bet ja as dar nesidomejau, arba y kokia kita mokykla. Jusu pasirinkimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3de4: 12 lapkričio 2008 - 00:28
dar nesidomejau kt mokyklomis,nes dukra lanko pradine ziburio,esancia netoli kristoforo ir kuria as esu labai labai patenkinta thumbup.gif gyvenam netoli,tai vaiksciodama su vaiku tikrai matau apstojusius visus kampus ir berukancius mokinius,bet manau,kad ir kt mokyklose situacija panasi.sutinku del direktores,tai ne zmogus,o zveris gun_bandana.gif pati esu baigusi sia mokykla ir sakiau,kad neleisiu vaiku,kol nepasikeis direktore.psichologinis smurtas jos hobi...
Atsakyti
QUOTE(Brigita110 @ 2008 11 12, 01:46)
dar nesidomejau kt mokyklomis,nes dukra lanko pradine ziburio,esancia netoli kristoforo ir kuria as esu labai labai patenkinta thumbup.gif gyvenam netoli,tai vaiksciodama su vaiku tikrai matau apstojusius visus kampus ir berukancius mokinius,bet manau,kad ir kt mokyklose situacija panasi.sutinku del direktores,tai ne zmogus,o zveris gun_bandana.gif pati esu baigusi sia mokykla ir sakiau,kad neleisiu vaiku,kol nepasikeis direktore.psichologinis smurtas jos hobi...

na va , pasirodo mano pirmas ispudis buvo teisingas...
Atsakyti
Gal kas zinot,kokie nemokami bureliai yra sv.Kristoforo mokykloje?pvz.treciokui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukute m: 13 gruodžio 2008 - 00:59
lankiau šią mokyklą tris metus, po 7-os klasės išėjau. Klasė buvo tiesiog antžmogiai, o ir kai kurios mokytojos panaiai.
Buvo lietuvių kalbos mokytoja, kuri dabar išėjus iš darbo, bet per du metus mokiniai nesuprato kas tai per daikts yra sintaksė, o ir vertino... buvo, vaikas su 6 klaidom gramatikos, rašo 9, o jei vaikas nepatinka, rašo 3. Vienam vaikui buvo parašius 1, nors užduotys buvo atliktos, nors ir neteisingai..
Toliau anglų kalbos mokytojų beveik nėra. pernai anglų kalbą dėstė istorikė. siaubas tiesiog buvo, nes pati, mokiusis anglų 9-8, vos vos 7 ištraukiau čia.
matematikos nebuvo pusmetį, nes mokytojo nebuvo. o porą pamokų, viena mokytoja dėstė dviem klasėm- 60-čiai vaikų, daug maž. todėl matematikos kursas dalinai neišeitas. anglų taip pat, išeita mažiau nei puse kurso per metus.
fizikos mokytoja Sniežana, nemokanti lietuviškai, nesutramdo klasės ir visiškai neišaiškina pamokos. vienas skyrius liko neišeitas o ir išeitąją dalį negalėčiau sakyti, kad kas išmoko.
dailės mokytoja gal ir nebloga, bet iki trimestro galo, būdavo, nei vieno pažymio neturiu. paskutinę pamoką atsiskaitau tris darbus, o ir tie darbai... pavyzdžiui, iš plastilino ant lapo išlipdyti mistinį gyvūna, arba nupiešti išraižytą kėdę. čia nemanau kad 7okų lygio darbai...
na, bet aš čia apie savo buvusias mokytojas. apie kitą dalį mokytojų tikrai negaliu nieko pasakyti, bet jei patektų vaikas pas šias,, tai tikrai, nieko gero
Atsakyti
Aš irgi jau baigiu nusivilt šia mokykla unsure.gif . mokytojai prasti, dažna jų kaita, anglistės keičiasi po 3-4 per mokslo metus ..Nusamdėm sūnui matematikos mokytoją, nes žiūriu, kad jis vos ant 4 ištempia. Nusamdyta mokytoja įsitikinusi, kad sūnaus žinio vertos normalaus 8 tongue.gif
O dabar paskutinė naujiena - kad šią mokyklą žada skelti į 5 dalis 9-12 klases palikt tose pačiose patalpose, o o 1-8 kels į kažkokią rusų mokyklą Kalvarijų gatvėj bigsmile.gif . Susinervinau juodai doh.gif . Nes mokyklą rinkomės dėl patogios geografinės padėties - sūnus devintokas kartu nueina su antroke į mokyklą , rsamu. O dabar tie mažiukai turės važiuot kažkur blink.gif , pro Kalvarijų turgų, siaubas kazkoks blink.gif Gal žinot,kokių naujienų ? Ir ar turi teisę taip draskyt mokyklą?
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2009 01 17, 19:59)
Aš irgi jau baigiu nusivilt šia mokykla  unsure.gif . mokytojai prasti, dažna jų kaita, anglistės keičiasi po 3-4 per mokslo metus ..Nusamdėm sūnui matematikos mokytoją, nes žiūriu, kad jis vos ant 4 ištempia. Nusamdyta mokytoja įsitikinusi, kad sūnaus žinio vertos normalaus 8  tongue.gif
O dabar paskutinė naujiena - kad šią mokyklą žada skelti į 5 dalis 9-12 klases palikt tose pačiose patalpose, o o 1-8 kels į kažkokią rusų mokyklą Kalvarijų gatvėj  bigsmile.gif . Susinervinau juodai  doh.gif . Nes mokyklą rinkomės dėl patogios geografinės padėties - sūnus devintokas kartu nueina su antroke į mokyklą , rsamu. O dabar tie mažiukai turės važiuot kažkur  blink.gif , pro Kalvarijų turgų, siaubas kazkoks  blink.gif  Gal žinot,kokių naujienų ? Ir ar turi teisę taip draskyt mokyklą?

Dėl to iškėlimo mums žadėjo vasario mėnesį konkrečiai jau viską pasakyt.
Atsakyti

Tai va aš šitoje mokykloje mokausi. Man jinai nebloga šeip yra. Ten daugelis sakė, kad nori leisti savo vaikus į žiburio pradinę mokyklą, tai gerai galvojate. Mokiausi toje mokykloje. Buvo galima sakyti laimingiausi mano metai wub.gif

Mokytojos neblogos. Man patinka geografijos mokytoja Barauskienė, rusų Kareivienė. Dėl anglų mokytojų siaubas - penktoje klasėje per metus pasikeitė du kartus mokytoja, šeštoje nesikeitė, buvo tobula mokytoja, bet ji nėsčia yra, tai gaila išėjo. Dabar yra kažkokia keista mokytoja, neturiu prieš ją nieko blogo, bet baisu- nė lašo savigarbos. Yra klasėje dundukai tokie pas mus tai įžeidinėja "ką jus čia nusišnekat" "jūs visai kvaila" ir t.t. o mokytoja rašo įspėjimus, bet neparašo nei dvejetų, nei veda pas direktorę. O direktorė trūksta žodžiu. Visai.
Dar yra socialinė pedagogė tai ten vapšė. Specialiai laiko nosiniu pakelius, kaip sakau, kambaryje tvyro "verkiančių vaikų kvapas".

Geriausia- mūsų auklėtoja Žilvija Motusienė. Lietuviu mokytoja jinai;> Tai vat.
Atsakyti
Pati baigiau sia mokykla. Zinoma, kai mokiausi ir mokytojai durni buvo, ir sistema bloga buvo. Bet cia daugumos besimokanciu tokios mintys... smile.gif Bet dabar galiu pasakyt, kad butent sita mokykla mane daug ko ismoke. thumbup.gif Galvoju, kad jei buciau baigusi kuria kita mokykla, nebuciau gavusi to, ka gavau cia. Galbut kvaila sakyti, kad mokykla paruosia gyvenimui ir t.t., bet sioki toki poveiki mano mastymui padare. Todel savo vaikus buciau leidus i sita mokykla, bet tik su tais mokytojais su kuriais baigiau as. Dabar kiek zinau, labai daug kas pasikeite. g.gif Senus, patyrusius mokytojus pakeite jaunos mokytojos. Gal ir gerai... visgi naujoves kazkokios.
Atsakyti
Sveikos
Dėl mokyklos iki šiol nieko neaišku. (vakar susirinkime buvau). Rusų mokykla kols kas nesuremontuota, jei mokykla gaus finansavimą ir per vasarą spės susitvarkyti pusė mokyklos tuomet bus keliamos 1-8 klasės, o 9-12 liks sv.kristoforo mokykloje. Jei nespes susiremontuoti, tuomet 9-12 eis į rusų mokykla, o 1-8 liks. Trečias variantas 1-6 eis i rusu mokykla, 0 7-8 nori pasilikti sau, bei 9-12.

Kas liečia mokytojus tai košmaras, lietuvių kalbos mokytoja Aiste Cerniute, kuri pazymius raso is simpatiju ir antipatiju. Jei vaikas nori pasitaisyti bala, ismokdamas eilerasti, tai ji jau mintyse turi suskaiciuota vidurki, ir NIEKUOMET neparasys 9 ar 10. Jos auksinis balas 6. Didziausius balus raso tik tiems vaikams kuriem ji jaucia simpatija, ir nesvarbu ar jie ismoko eilerasti ar blogai ji ismoko, ar is viso neismoko, ji jiems parasys 9 arba 10. ( vaikai pasakojo)
Matematikos mokytoja 6-okams atejo kazkokia 10-12 klasiu mokytoja, namu darbu netikrina, klases taip pat, temos iki galo neismokina, jau kita mokosi, pazymiai tik is kontroliniu, vaikai lieka taip ir nesuprate tos ar kitos temos, pazymiai nukrito 3 balais. O 7 klase jau tuoj, ir ji inese mums didziuli minusa, jei jau 6 klaseje neismoko matematikos, tai kas bus toliau, taip ir tempsis neismoktas kursas. Atitinkamai nelaukime geru rezultatu 12 klaseje. Nors jau 7 klaseje zadejo kita mokytoja. smile.gif Idomu, kas toliau bus. Anglu mokytojos keiciasi, bet dabar lyg ir nusistovejo, vaikams patinka mokytoja, bei rezultatai gereja. Kol kas pretenziju neturiu.
Atsakyti