Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno apskrities statybininkiu klanas 3

QUOTE(Caca* @ 2008 02 22, 14:48)
Ir man iškreiptai cituoja. doh.gif
Tu nejuokauk. lotuliukas.gif Dabar esu formą praradusi, bet aplamai jei tik laiko turiu tai kasdien 20-30km kaip niekur, o jei savaitgalį-tai ir 50-60km palekiam.Dar MB ir vaiką paima.

mega_shok.gif :sokas:oho koks kilometrazas blink.gif nu tai jei tu forma praradus, tai as zinok tada vadinasi esu isvis beforme lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Enita @ 2008 02 22, 15:49)
Aga, kaip jūs sugebat taip supainiot citatas, kad neina atrinkt kur kieno žodžiai?  lotuliukas.gif  Perdaug kažko ten ištrinat  smile.gif

Nu kad ne, labai jau atidžiai trinu.Gal taip būna, kai cituoju labai daug postų. g.gif
Papildyta:
QUOTE(okkey @ 2008 02 22, 15:52)
mega_shok.gif :sokas:oho koks kilometrazas  blink.gif nu tai jei tu forma praradus, tai as zinok tada vadinasi esu isvis beforme  lotuliukas.gif

Ir dar dvirkos prastokos, o kas būtų, jei rimtesnes turėtume? new_russian.gif
Dviračiai ir baseinas, nors plaukiu tik kaip varlė-mano wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 22, 16:43)
Dar biškiuką ir mane tuoj sugundysi. rolleyes.gif O gal nori ir galėtum sužinoti kuriomis dienomis vyks? ax.gif  4u.gif

Mokytoja liepė pasakyti, kad naujokų grupė pradės nuo kovo 3 d.(berods), bus 10 užsiėmimų, vyks mėn, kainuo 120 Lt . Vat kažkaip taip. Vyksta Šilainiuose, prie "bernelių".
Apskelbiau, pareiga atlikta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2008 02 22, 16:58)
1,Nu kad ne, labai jau atidžiai trinu.Gal taip būna, kai cituoju labai daug postų. g.gif
Papildyta:

2,Ir dar dvirkos prastokos, o kas būtų, jei rimtesnes turėtume? new_russian.gif
Dviračiai ir baseinas, nors plaukiu tik kaip varlė-mano  wub.gif

1,ir aš atidžiai.
2, ir aš rimtesnių noriu, ale čia po statybų bus. Jau kaip smagu pavarinėti, o ir Kaune kokių viečikių atrandi wub.gif nepatikėsit, miškai ir laukai wub.gif , mes irgi visa šeima į trasą varom.
Papildyta:
Varau į PLAZĄ
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 22, 15:15)
ir aš atidžiai.
Varau į PLAZĄ

Tikriausiai per daug atidžiai trinat mirksiukas.gif

Laukiam žinių iš Plazos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 22, 16:15)
Mokytoja liepė pasakyti, kad naujokų grupė pradės nuo kovo 3 d.(berods), bus 10 užsiėmimų, vyks mėn, kainuo 120 Lt . Vat kažkaip taip. Vyksta Šilainiuose, prie "bernelių".

Nieko dar ta pareiga neatlikta. schmoll.gif Jei nesunku, sužinok kuriomis dienomis viskas ten vyks. 4u.gif Nes aš galėčiau tik 1adieniais ir gal dar kokį penktadienį. unsure.gif

Ką tu ten toj Plazoj susiradai?Vakar važiavai, bet nieko mum nepasakojai, dabar vėl?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 02 21, 21:37)
o man reikia va labai panasaus veidrodzio, kur jums visoms nepatinka  biggrin.gif  tik raizymai subtilesni, kad butu ir idealu butu jei ovalo formos  wub.gif  gal kur matet tokiu feee ?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

o man patinka tokio tipo,tik sioj fotkej kazkokia piguske plastmasine man atrodo.
O tokio tipo tai ieskociau reminimo centruose-ten uzsisakyciau patinkancius remus ir tada eiciau pas veidrodininkus,kad ispjautu arba atvirkciai..

QUOTE(okkey @ 2008 02 22, 10:24)
va va, panasu kad ir as pasiekiau ta stadija kai medziagu apykaita spjauna i mano pastangas ir reguliuojasi viska pagal save  doh.gif

o nepastebejot,kad pradejus sportuot ir apykaita sugreiteja? as nekalbui apie sporta retkarciais? bet jei pradedi sportuot kasdien ir ilgesni laika tai ziurek ir visokius pyragelius ryjant nestoreji o liekneji..

O okkey-jei pas tavo molynai aplink,tai tau reiktu rieduciu su viksrais - hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 22, 16:28)
tai ziurek ir visokius pyragelius ryjant nestoreji o liekneji..

Mano svajonė... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 22, 15:28)
O okkey-jei pas tavo molynai aplink,tai tau reiktu rieduciu su viksrais  - hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif reik mazu tokius israst, uzsipatentuot ar ka g.gif lotuliukas.gif

vsio panikes,kraunu manatkes ir dumsiu namo 4u.gif

a jus cia labai per savaitgal neisdykaukit cool.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai irgi labai laukiu pavasario, kada galesiu prasilekt su dviraciu (ziauriai megstu), ir tyliai apie joga pasvajoju,tik vis nesiryztu pradeti.
O kas liecia atvykima merginu burio baro tustinti, - blush2.gif gaila, bet dar ankstoka - laiptu nera, dar nusiraks kas nors schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kšysia @ 2008 02 22, 15:45)
O kas liecia atvykima merginu burio baro tustinti, -  blush2.gif  gaila, bet dar ankstoka - laiptu nera, dar nusiraks kas nors schmoll.gif .

Mes gi statybininkės, o ne kokios fyfos bigsmile.gif Jei nebus kopėčių, tai galim ir pačios susikalti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 22, 15:43)
*1.Stelažų jiems kaip ir nereikėjo.Pas mumi buvo krūvos padėklų, lentų likusių nuo pamatų, ką reikėdavo, susikaldavo patys.Dar ir laiptus mums "aukseliai"sukalė. thumbup.gif O stelažus jie turi, tik jie vis dar pas mumi mėtosi. lotuliukas.gif  Nes mūrininko pagalbinis, jo broliukas mūsų kaimynas.
Šiaip jie daug "verkia", bet nepiktybiškai.Iš pradžių MB juos "slibinais" praminė, vėliau jau "aukseliais" vadino.
Maišyklę turim mes patys, tai nžn.
2.Elektra buvo, skolinomės iš kaimyno.
3.Šituo reikalu rūpinomės patys.Perdengimus užsakinėjom iš Gelžbetonio, samdėm mašiniuką su kranu,jei reikės, tai faini berniukai visokią techniką nuomoja jei neturi tokios technikos, pataria kur ir kaip, tik vienas vriednas,irgi buvę MB kaimynai. lotuliukas.gif Sudėjo jie tas perdangas ir būtinai tegu jum sukelia ir blokelius ar plytas į antrą aukštą.Kitaip pražilsit juos aukštyn tenpdami.
Dėl kainų, tai aš nemokėjau, pas mumį išlaidų sąsiuvinuky užžymėta-plokštės 2550+3300+1910lt, atvežimas 150lt+220 kranas.MB moka išsiverkti nuolaidų, tai apie kainų realumą bijau ką ir sakyti.
Sąramas prie langų ir durų kur įmanoma liejo patys mūrininkai, o kur ne pirkom.Kokių jų reikia tarėmės su jais ir kitu draugu statybininku.Patys buvom ir likom žali šiais klausimais.

4.Taip, pradžioje išorinės, paskui vidinės.Pas mumi 1a.apmūrytas klinkeriu, tai jei girdėjai per meetą, mes tie atvirkštukai, kurie mūrijom pirmiau klinkerį, o po to blokelius.Minusų tame iki šiol nematau.Didžiąją 2a pertvarų mūrijom vėliau, nes patys dengėm stogą, taip daug patogiau-yra kur stogo medieną susidėti ir t.t...Klauskit jų, ar jūsų atveju sutiktų taip daryti.Nors jei dengs svetimi stogdengiai, tai gal dzin.

5.Klojo patys.Mum liepė nupirkti ruberoido ir viskas.
6.Kiek blokelių pirkti, bent maždaug patys paskaičiuokit ir nusipirkit, cemento-pirmai pradžiai, žvyro, smėlio-nes jų visada reikės.Klauskit mūrininkų dėl visko.Mums tai jie iš anksto pasakydavo ko reikės.
Jei perdangas užsakysit iš anksto, teks iš naujo samdytis mašiną su kranu.Siūlau viską išsišniukštinėti-ko reikia, terminus, o  toliau jau su mūr. derintis.

Blokeliai keramikiniai, vokiškai lenkiški-porotherm

Dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 22, 15:27)
Ką tu ten toj Plazoj susiradai?Vakar važiavai, bet nieko mum nepasakojai, dabar vėl?... g.gif

Pati buvai pagavus siūlo galą, o dabar ir pametei...Taigi su Ixu... ar koks jis ten susitikinėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 22 vasario 2008 - 16:03