Įkraunama...
Įkraunama...

Chirologija 2

Nusprendziau, kad apie linijas paciai nieko neismanant kitu klausineti nera labai geras dalykas, nes kai kitas nemato tavo delno, tai jam be galo sunku atsakyti, o pats gali ir neteisingu dalyku pasakyti, nes netiksliai nupasakosi doh.gif
Bet toki bendra klausima noreciau uzduoti. Pasakojau savo draugei apie sita foruma, ziurinejom viena kitos delnus (nu ne analizavom, nes neismanom mes nieko, tik siaip ziurejom kiek musu viena nuo kitos skiriasi) ir ji tada priverte savo vyra parodyti savo delna (jis niekada to nedaro, nes jam labai geda). Nu tokio delno nesu maciusi blink.gif Jo visas delnas yra isvedziotas vertikaliom labai labai ryskiom linijom, tokiu ryskiu ir vertikaliu liniju nei pas viena zmogu nesu maciusi (nu as ne zinove, nu bet kazkaip gi uzkliuna delniukai, jei keisti uz akiu). Kazin ka tai galetu reiksti, pas mane pvz. liniju nemazai, bet jos visos labai neryskios, tik naturoje pasidejus delna dar istyrineti galima, o jau nuotraukoj tai nieko nesimato, o pas ji tokios ryskios ir tiek daug ir tokios netipines, kad jam net geda ranka rodyti g.gif
Atsakyti
Galvoju, kad į reduciuko klausimą galėtų atsakyti tik sesuo Jadziūnė, ji geriausiai išmano apie raukšles, jų susidarymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiljana: 02 kovo 2008 - 20:41
QUOTE(emiljana @ 2008 03 02, 22:38)
Galvoju, kad į reduciuko klausimą galėtų atsakyti tik sesuo Jadziūnė, ji geriausiai išmano apie raukšles, jų susidarymą.

Sakykit seses nu kas tas yr, kad rankeles tokios pas berneli, a? g.gif
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 03 02, 23:07)
Sakykit seses nu kas tas yr, kad rankeles tokios pas berneli, a?  g.gif

Šiaip vertikalios linijos nėra blogai, sakyčiau, kad netgi visai gerai mirksiukas.gif O vat, horizontalios, ypač ,kertančios pagrindines linijas, jau potencialūs trukdžiai yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 02 kovo 2008 - 23:04
QUOTE(Preila @ 2008 03 02, 23:02)
Šiaip vertikalios linijos nėra blogai, sakyčiau, kad netgi visai gerai mirksiukas.gif O vat, horizontalios, ypač ,kertančios pagrindines linijas, jau potencialūs trukdžiai yra smile.gif

O tai kaip,pavyzdziui itakos linijos(kurios ir buna vertikalios),rodancios artimu zmoniu mirti,arba vertikalios atsakos i tam tikrus taskus,kurie nezada nieko gera?O linijos (vertikalios),kertancios galvos linija?O sirdies?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 03, 01:17)
O tai kaip,pavyzdziui itakos linijos(kurios ir buna vertikalios),rodancios artimu zmoniu mirti,arba vertikalios atsakos i tam tikrus taskus,kurie nezada nieko gera?O linijos (vertikalios),kertancios galvos linija?O sirdies?

Rankos nemačius sunku pasakyti, bet šiaip vertikalios linijos turi geresnę reikšmę kaikuriais atvejais, nei horizontalios g.gif
Atsakyti
man labai idomu apie ranku linijas,bet kad rimtai cia su jumis nepasisnekesi lotuliukas.gif pati turiu nestandartini delna,gal kuri apsiimtu paaiskint?
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 03 03, 13:22)
man labai idomu apie ranku linijas,bet kad rimtai cia su jumis nepasisnekesi lotuliukas.gif pati turiu nestandartini delna,gal kuri apsiimtu paaiskint?

Oho, ar yra bent vienas standartinis delnas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 03 02, 22:38)

cool.gif
Vertikaliosios vadinamos "baltosiomis" delno linijomis, absoliučiai kintančios schmoll.gif ,- sausai rankų odai būdinga.

QUOTE(marlen @ 2008 03 03, 15:22)

Aga, Sese Jezuje M.Monro, apsijamu rolleyes.gif , pasakok viską nuo vaikystės iki dabar, kaip nusigyvenai iki SM skaitalų? wub.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2008 03 03, 17:44)
Oho, ar yra bent vienas standartinis delnas?  blink.gif

Sese Vaižgantė nemeluoja, visi individualūs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 03, 19:34)

Sese Vaižgantė nemeluoja, visi individualūs  cool.gif

Fu, bent kartą ir aš nemeluoju... Aleliuja... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 03 03, 19:37)
Fu, bent kartą ir aš nemeluoju... Aleliuja... wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti