Įkraunama...
Įkraunama...

Chirologija 2

QUOTE(linabalt @ 2008 03 03, 19:56)
cool.gif Nu jus cia duodat. Geraja prasme hihihi.gif

Paduoti ir delną galima. Su linijom. Būtinai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 03 03, 22:04)

Su linijom-būtent, nu Tamsta, Vaižgante, tobulėji ne dienom, ale minutėm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 03, 23:22)
Su linijom-būtent, nu Tamsta, Vaižgante, tobulėji ne dienom, ale minutėm  rolleyes.gif

Oi, slobstu iš laimės... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 03 03, 20:04)

Nu taip, su linijom mano delnai unsure.gif A tai jau ir duot? Nu nezinau kaip, kad naturaliau atrodytu, tai kol kas tiesiu balioneli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 04 kovo 2008 - 00:10
QUOTE(linabalt @ 2008 03 04, 00:09)
Nu taip, su linijom mano delnai unsure.gif A tai jau ir duot? Nu nezinau kaip, kad naturaliau atrodytu, tai kol kas tiesiu balioneli 4u.gif

Visuomet geriau paduoti ne tuščią delną mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 03 04, 02:22)
Visuomet geriau paduoti ne tuščią delną  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

O kiek pas Tave kainuoja? rolleyes.gif
Atsakyti
Nu reikes to bernaicio ranka atidziau apziureti kas ka ten kerta ar ir horizontalios tokios pacios ryskios. biggrin.gif
O dar klausimas, o kad delne liniju daug bet jos labai neryskios, ka tai reikstu? Geriau kai jos visos ryskios ar geriau kai neryskios (nu cia bendraja prasme, nes visi kiti gerumai ir negerumai tai liniju kreivese ir susikirtimuose isryskeja kiek is SM skaitydama supratau). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 03 04, 00:22)
Visuomet geriau paduoti ne tuščią delną  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Tai ir padaviau su balioneliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 03 04, 18:49)
Tai ir padaviau su balioneliu biggrin.gif

Sesute Linute Baltute, nu koks dar balionėlis? doh.gif Balionėlį duok vaikučiams pabiručiams pasvaidyti rolleyes.gif
Va Tau, Sese ĮKAINIAI VAIŽGANTĖS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 04, 20:01)
Sesute Linute Baltute, nu koks dar balionėlis?  doh.gif Balionėlį duok vaikučiams pabiručiams pasvaidyti  rolleyes.gif
Va Tau, Sese ĮKAINIAI VAIŽGANTĖS   biggrin.gif

Paskaičiau. Bet delno su linijomis apžiūros įkainių neradau schmoll.gif Vadinasi, tas daroma uz dyką ir aš niekam nieko neskolinga ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 03 04, 22:17)
Paskaičiau. Bet delno su linijomis apžiūros įkainių neradau schmoll.gif Vadinasi, tas daroma uz dyką ir aš niekam nieko neskolinga ax.gif  lotuliukas.gif

Taigi tia paslaugų pavadinimai užkoduoti konspiraciniais sumetimais user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 04, 20:30)
Taigi tia paslaugų pavadinimai užkoduoti konspiraciniais sumetimais  user posted image

O kas man durnai darbo bigsmile.gif Ką matau, tą dainuoju (orig.k. что вижу, то пою) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 04 kovo 2008 - 20:39