Įkraunama...
Įkraunama...

Chirologija 2

QUOTE(Chiromante @ 2008 03 16, 04:02)
Chiromante  biauroka motera yr ir sako atvirai-per pusmeti bendravimo SM rado du idomias asmenybes - Vaizgante ir Jadziune.Vaizgante super motera,ale su ja pagert neina..........Jadziunes nepazystu.......

tai silpnokai...praktiskai tas pats kas nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 03 16, 02:33)
Bet gi nepuola čia tavęs nieks, nusiramink 4u.gif Toks jausmas, kad tu pastoviai užimi gynybos poziciją ir pasiruošus atsikirst g.gif
Aš dievinu žmogiškumą, pirmiausia smile.gif
Beje, tavo parašas wub.gif

wub.gif Ačiū. Žmogiškumą ir aš mėgstu. Gynybos pozicija dabarties laikais taip reikalinga, išganinga ir naudinga, būna puola, kas netingi... rolleyes.gif

QUOTE(Chiromante @ 2008 03 16, 05:02)
Chiromante  biauroka motera yr ir sako atvirai-per pusmeti bendravimo SM rado du idomias asmenybes - Vaizgante ir Jadziune.Vaizgante super motera,ale su ja pagert neina..........Jadziunes nepazystu.......

Nu truputėlį pažįsti gi ax.gif , aš kartais išgeriu, saikingai... ax.gif

QUOTE(linabalt @ 2008 03 16, 10:16)
Kiba Jadziunė patalagoanatomė būsi  bigsmile.gif

O ar tai turi įtakos mūsų gražiam bendravimui ? brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 16, 09:30)
O ar tai turi įtakos mūsų gražiam bendravimui ?  brunette.gif

Visiskai ne, tik idomu, ar atspejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 03 16, 12:48)
Visiskai ne, tik idomu, ar atspejau ax.gif

Praeity gal, o gal ir ne tongue.gif , na į profesijas nesigilinkim mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif , chirologija juk irgi ne profesija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 03 15, 23:37)
Oi norėčiau aš Jadziūnės rankas pamatyt bigsmile.gif Gal pasirodysi? ax.gif

Aš irgi norėčiau: ar švarios, ar prižiūrimos, ar manikiūras padarytas.
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 16, 14:28)
Praeity gal, o gal ir ne  tongue.gif , na į profesijas nesigilinkim  mirksiukas.gif  4u.gif  wub.gif , chirologija juk irgi ne profesija  rolleyes.gif

Beveik atspejau... Nu gerai, nesigilinkim i profesijas. Gilinkimes i delnus 4u.gif As savo jau parodziau, dabar tavo eile rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 03 16, 16:13)
Gilinkimes i delnus 4u.gif As savo jau parodziau, dabar tavo eile rolleyes.gif

Rodyti savo delnus, tai tas pats kas atskleisti savo slapčiausias mintis.
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 03 16, 17:21)

Baik tik,mano "kudlotu" ir dar "kudlotesniu" cool.gif wub.gif minciu jokiam delne neiziuresi sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 03 16, 17:04)
Aš irgi norėčiau: ar švarios, ar prižiūrimos, ar manikiūras padarytas.

Nešvarios, panagės brudnos pernykščių mėsgalių ir kraujų, alkūnes jau matėt... rolleyes.gif

QUOTE(Ugnė @ 2008 03 16, 17:28)
Baik tik,mano "kudlotu" ir dar "kudlotesniu" cool.gif  wub.gif minciu jokiam delne neiziuresi sokiai.gif

Tamstai pas dvasininką... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 03 16, 01:45)
Nesi tu bloga, jaučiu iš tolo biggrin.gif Tik prisidengi kauke , kuri tau visiškai nelimpa smile.gif

Man tai irgi atrodo, kad Jadziūnė yra kaip tik labai geras ir jautrus zmogus, kuris ta jautruma stumia giliai i vidu kaip ir daugelis musu, nes negi rodysi dusia kiekvienam sutiktam, ne tie laikai (toki ispudi susidariau is visu jos SM, kiek man teko skaityti forumuose). Ir humoro jausmas pas ja thumbup.gif O jos sarkazmas ir SM, kurios taip uzkliuva kai kurioms forumietems (buvo gi zmoniu ir ja uzignorinusiu), mano nuomone, yra tik noras parodyti tam tikru dalyku apie kuriuos diskutuojama ir kita puse, tai privercia susimastyti ir jos SM primena, kad vienos tiesos nera, kad i dauguma dalyku reikia ziureti atsargiai ir nepriimti visko is karto uz gryna piniga doh.gif Pas ja nera bandos jausmo, visuotinio pritarimo tam tikriems dalykams, ji visais klausimais turi savo asmenine nuomone ir isitikinimus ir moka ir nori juos pasakyti vienaip ar kitaip dazniausiai lengvo sarkazmo israiska, nes moralizavimas ne jos budui ir tai yra saunu lotuliukas.gif
Nu va ka butent man sako jos SM 4u.gif O kaip yra zino tik ji pati 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 03 16, 16:21)

Minčių neatskleisi, bet charakterio bruožus tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Na man irgi labai cekauna pasidare, kas galetu mane apibudinti pagal mano rankytes linijas biggrin.gif . Jau ir nuotrauka nupyskinau, tik nezinau, kam ja siusti, kad mano charakteri bandytu atspet cool.gif
Atsakyti