Įkraunama...
Įkraunama...

Chirologija 2

QUOTE(minik @ 2008 03 16, 22:41)
Na man irgi labai cekauna pasidare, kas galetu mane apibudinti pagal mano rankytes linijas biggrin.gif . Jau ir nuotrauka nupyskinau, tik nezinau, kam ja siusti, kad mano charakteri bandytu atspet cool.gif

Gal cia i tema idek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 03 16, 20:37)
Man tai irgi atrodo, kad Jadziūnė yra kaip tik labai geras ir jautrus zmogus, kuris ta jautruma stumia giliai i vidu kaip ir daugelis musu, nes negi rodysi dusia kiekvienam sutiktam..............

Ačiū Tau, Dūšele, už gerą žodį, kurio taip reta.... taip už dūšo sujamė.... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 17, 11:20)
Ačiū Tau, Dūšele, už gerą žodį, kurio taip reta.... taip už dūšo sujamė....  cray.gif

Prasom, nera uz ka console.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 17, 11:20)
Ačiū Tau, Dūšele, už gerą žodį, kurio taip reta.... taip už dūšo sujamė....  cray.gif

unsure.gif o katroje vietoje pas jumi dūšas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 03 17, 12:16)
unsure.gif o katroje vietoje pas jumi dūšas?  unsure.gif

Taip, reiškias, eini per paradines lauko duris, koridoriuje suki į dešinę, atidarai duris, pereini pirtį ir voila- durys po kaire cool.gif O pas Jus kur? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 17, 13:12)
Taip, reiškias, eini per paradines lauko duris, koridoriuje suki į dešinę, atidarai duris, pereini pirtį ir voila-  durys po kaire  cool.gif O pas Jus kur?  bigsmile.gif

pas many nuo durų į kairę. o kaip pas jumi griebia už dūšo?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 03 17, 15:26)
pas many nuo durų į kairę. o kaip pas jumi griebia už dūšo?

Supranti, nuveini dūšan, nusrengi gryna, čiumpi ranka (aš dešine dažniausiai blush2.gif ) už dūšo ir tenkiniesi....ups, ax.gif na vandens procedūromis rolleyes.gif
Atsakyti
Mane, kaip besidominančia rankų linijomis, labiau domintų, kaip dušo naudojimas atsispindi dešinės rankos linijose, ar labai skirtusi linijos, jeigu vietoj dušo būtų naudojama vonia, kokios būtų rankų linijos, jeigu nebūtų nei dušo, nei vonios.
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 03 17, 15:03)
Mane, kaip besidominančia rankų linijomis, labiau domintų, kaip dušo naudojimas atsispindi dešinės rankos linijose, ar labai skirtusi linijos, jeigu vietoj dušo būtų naudojama vonia, kokios būtų rankų linijos, jeigu nebūtų nei dušo, nei vonios.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 03 17, 16:03)
kokios būtų rankų linijos, jeigu nebūtų nei dušo, nei vonios.

neįžiūrimos, manytau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 03 17, 16:03)
kokios būtų rankų linijos, jeigu nebūtų nei dušo, nei vonios.

Sese Emiliūte, jei nesinaudosite nei dūšu, nei vonia, tikėtina, kad Jūsų rankų linijos bus užterštos, kas jau bylos apie nekuriuos Jūsų gyvenimo būdo subtilumus blush2.gif , geriau jei neturite nei dūšo, nei vonios nueikite pas draugę nusimaudyti ir tik tuomet rodykite savo delniuku, kvepiančius muiliuku, chiromantams/-logams ir kitiems --logams wub.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kokia nors gera chirologe Kaune? 4u.gif
Atsakyti