Įkraunama...
Įkraunama...

Chirologija 2

QUOTE(Preila @ 2008 03 20, 18:16)
O kodėl tik 6? unsure.gif

Kiti išnaudoti verysad.gif ... nu nebent dar bonusų kokių gausiu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 20, 16:21)
Kiti išnaudoti  verysad.gif ... nu nebent dar bonusų kokių gausiu...  bigsmile.gif

6..... tai pakankamai daug....O bonusu tau nereikia-pati pakankamai daug turi,tik gerai paziurek biggrin.gif
Atsakyti
Chiromante, vienoje temoje paklausiau, kitoje dėkoju. Ačiū už atsakymą. O ar yra daugiau ženklų rankų linijose, patvirtinančių tokius sugebėjimus? Šiaip tai mane labai traukia tokie dalykai, viskas, kas mistiška. Vienu metu buvau rimtai nusprendusi lankyti Taro kursus, bet atsitiko kai kas labai netikėto, kas tiems planams sutrukdė. O paskui atsirado kažkokia baimė, abejonė, ar man to tikrai reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-lloreta- @ 2008 03 20, 21:24)
Chiromante, vienoje temoje paklausiau, kitoje dėkoju. Ačiū už atsakymą. O ar yra daugiau ženklų rankų linijose, patvirtinančių tokius sugebėjimus? Šiaip tai mane labai traukia tokie dalykai, viskas, kas mistiška. Vienu metu buvau rimtai nusprendusi lankyti Taro kursus, bet atsitiko kai kas labai netikėto, kas tiems planams sutrukdė. O paskui atsirado kažkokia baimė, abejonė, ar man to tikrai reikia  doh.gif

Yra pakankamai zenklu:vienas is ju-intuicijos linija,labai svarbus zenklas-aiskiai susiformaves trikampis ant Saturno kalvos-tai rodytu gabumus ir polinki okultiniams mokslams,magijai...,trikampis ant Menulio kalvos rodo polinki i parapsichologija.Jei Neptuno kalvoje linijos formuoja trikampi ar kampa-taip pat domejimasis ezoterika,Jei toje vietoje yra zvaigzde-galimas "praregejimas",toks zmogus gali matyti auras....
Papildyta:
Be reikalo niekas nieko netraukia...O tos baimes visai nepagrystos.Baisu tai,ko nepazysti....Pazink ir nebebus baisu biggrin.gif
Atsakyti
Blogiausia yra, kai niekam nėra polinkio, niekas netraukia, niekas nedomina. Štai tada, ką daryti.
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 03 20, 22:07)
Blogiausia yra, kai niekam nėra polinkio, niekas netraukia, niekas nedomina. Štai tada, ką daryti.

Turbut susirasti ta,kuris parodytu tai,ko nematai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 03 21, 00:07)

Kreiptis į gydytoją arba į vaistininką. Kito kelio nežinau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(-lloreta- @ 2008 03 20, 22:24)
Chiromante, vienoje temoje paklausiau, kitoje dėkoju. Ačiū už atsakymą. O ar yra daugiau ženklų rankų linijose, patvirtinančių tokius sugebėjimus? Šiaip tai mane labai traukia tokie dalykai, viskas, kas mistiška. Vienu metu buvau rimtai nusprendusi lankyti Taro kursus, bet atsitiko kai kas labai netikėto, kas tiems planams sutrukdė. O paskui atsirado kažkokia baimė, abejonė, ar man to tikrai reikia  doh.gif

Na tikrai, pagalvok, ar šito nori? g.gif Nieks gi neverčia? doh.gif Aš pati Taro kortas dėlioju, visiems artimiesiems, ir kam negaila, bet prieš pora mėnesių įsijungė kažkoks stabdis, ir viskas doh.gif Nebepaimu kortų į rankas, tiesiog nenoriu schmoll.gif
Ir sapnuose jos pas mane skraido lotuliukas.gif Žinau, kad reikia pertrauką padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 20, 22:42)
6..... tai pakankamai daug....O bonusu tau nereikia-pati pakankamai daug turi,tik gerai paziurek biggrin.gif

Prie Apdovanojimai: 0 verysad.gif

QUOTE(Chiromante @ 2008 03 20, 23:48)
Be reikalo niekas nieko netraukia...

Va va ir aš sakau, ko mane taip traukia į ezoteriką rolleyes.gif ir visai nebaisu čia, mielos pašnekovės, draugiški oponentai wub.gif

QUOTE(Raganaitė V. @ 2008 03 21, 00:30)
Kreiptis į gydytoją arba į vaistininką. Kito kelio nežinau.  g.gif

Žinai, Vaižgante, viską Tu žinai... temoj apie būrėjas ir kitas viedmas sakei... Karveliškės. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 20, 23:09)
Prie Apdovanojimai: 0  verysad.gif
Va va ir aš sakau, ko mane taip traukia į ezoteriką  rolleyes.gif ir visai nebaisu čia, mielos pašnekovės, draugiški oponentai  wub.gif
Žinai, Vaižgante, viską Tu žinai... temoj apie būrėjas ir kitas viedmas sakei... Karveliškės.  rolleyes.gif

Jadziun,ja o vysokom,o tu- Apdovanojimu 0.....

Tikrai,o KODEL tave traukia i ezoterika????????

Apie Karveliskes nieko nezinau
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 21, 01:15)
Tikrai,o KODEL tave traukia i ezoterika????????

Nu tai sakiau dėl ko ax.gif wub.gif
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 21, 01:09)
Va va ir aš sakau, ko mane taip traukia į ezoteriką  rolleyes.gif ir visai nebaisu čia, mielos pašnekovės, draugiški oponentai  wub.gif

Linksma gi bigsmile.gif
Atsakyti
Jauciu pacios mieliausios ir draugiskiausios gyviu temose (tai nera uzuomina keliauti tenais-tiesiog pamastymai apie meilumus g.gif ) O cia,sakyciau,piktokos kartais buna
Atsakyti