Įkraunama...
Įkraunama...

Chirologija 2

QUOTE(Chiromante @ 2008 03 21, 01:53)
Manau,kad neisizeide....o be kaukiu nepavyks-tokiu nera...beveik

Sakai? g.gif Netikiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 03 21, 00:56)
Sakai? g.gif Netikiu unsure.gif

O tu gerai gerai pamastyk....tarp eiluciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 21, 02:03)
O tu gerai gerai pamastyk....tarp eiluciu biggrin.gif

Na, alegorijom nekalbesim gal g.gif Bet mintį supratau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 03 21, 01:06)
Na, alegorijom nekalbesim gal g.gif Bet mintį supratau cool.gif

As tai megstu alegorijom,bet cia beabejo nekalbesim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 21, 02:08)
As tai megstu alegorijom,bet cia beabejo nekalbesim biggrin.gif

Aš tai mėgstu tiesiai šviesiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 03 21, 01:13)
Aš tai mėgstu tiesiai šviesiai biggrin.gif

Tai kad alegorijom gali buti dar tiesiau sviesiau,argi ne? biggrin.gif
Atsakyti
žinai, prieš pusė metų žiūrėjau tėčio ranką, ir taip tiesiai šviesiai pasakiau, greitai laukia sunki liga, jei nesusiimsi,nes jis toks , kuris niekada nesirūpino savo sveikata verysad.gif Ir po dviejų dienų jį ištiko insultas doh.gif Tada pati gailėjausi savo žodžių, buvo labai negera,o tuo labiau, kad visi tai girdėjo.
Dar prieš kurį laiką draugei pasakiau, kad nebus ji su vyru laiminga, ar net gi išsiskirs unsure.gif Šiandien jis serga nepagydoma liga,ir vaduojasi mirtimi g.gif Irgi kalta jaučiuosi,kad taip jai leptelėjau.Geriau žinoti, bet tylėti, nes paskui kalta jautiesi, ir nežinai kodėl g.gif Geriau jau alegorijom kalbėtis verysad.gif
Atsakyti
Mano nuomone geriau, kai pasako tiesą, bet ne stačiokiškai, o švelniai.
Šiandien sapnavau įdomų sapną: pastate, lygtai mokymosi įstaigos, lygtai ligoninės, slapsčiausi nuo skiepijimo, visi nuėjo, o aš atsisakiau, pasisekė pasprukti. Vėliau sužinojau, kad skiepai buvo nuo hemarojaus smile.gif Kažkokios nesąmonės. Vėliau sapne vandens rezervuare skiniau baltas vandens lelijas, nuo jų siurbelė maža prisikabino. Spalvingai prisapnavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiljana: 21 kovo 2008 - 08:49
QUOTE(emiljana @ 2008 03 21, 01:46)
Nieko keisto, kad piktokos, juk čia daugiausia raganos ar raganaitės užsuka. Keista tik, kodėl sesuo Jadziūnė Raganaitę vadina Vaižgante.

Na man irgi keista, kodėl Vaižgantė patapo raganaite V. g.gif , užbanino, matyt, nabagę unsure.gif , kaži ko, taigi nesikeikdavo...? g.gif

QUOTE(Chiromante @ 2008 03 21, 01:58)
Todel,kad sesuo Jadziune zino ka sako....ir daro biggrin.gif Sesuo Jadziune neveltui ezoterikoj lankosi,-pas ja gal kokia zvaigzde Neptune yra  bigsmile.gif

Aha, nuosavas Palydovas cool.gif , Velykų proga nusipirkau...

QUOTE(Preila @ 2008 03 21, 02:05)
g.gif Tikriausiai biggrin.gif Ko tai paskutiniu metu ji labai rami patapo g.gif Neramu darosi g.gif

Tau neramu, kad aš rami, oi Sese, nekrikščioniška šventinės ramybės pavydėti schmoll.gif

QUOTE(Preila @ 2008 03 21, 03:27)
žinai, prieš pusė metų žiūrėjau tėčio ranką, ir taip tiesiai šviesiai pasakiau, greitai laukia sunki liga, jei nesusiimsi,nes jis toks , kuris niekada nesirūpino savo sveikata verysad.gif Ir po dviejų dienų jį ištiko insultas doh.gif Tada pati gailėjausi savo žodžių, buvo labai negera,o tuo labiau, kad visi tai girdėjo.
Dar prieš kurį laiką draugei pasakiau, kad nebus ji su vyru laiminga, ar net gi išsiskirs unsure.gif Šiandien jis serga nepagydoma liga,ir vaduojasi mirtimi g.gif Irgi kalta jaučiuosi,kad taip jai leptelėjau.Geriau žinoti, bet tylėti, nes paskui kalta jautiesi, ir nežinai kodėl g.gif Geriau jau alegorijom kalbėtis verysad.gif

O šitą patį, apie žodžio galią girdėjai ką? Nu kai įsikalbama/įkalbama liga rolleyes.gif ?Atsargiai su raganystėm, Motin, atsargiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 21, 10:51)
Na man irgi keista, kodėl Vaižgantė patapo raganaite V.  g.gif , užbanino, matyt, nabagę  unsure.gif , kaži ko, taigi nesikeikdavo...?  g.gif

Man irgi tokia mintis buvo toptelėjusi. Kas paprastai keičia savo vardus? Tik nusikaltę, prisidirbę žmonės, slėpdami savo praeitį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiljana: 21 kovo 2008 - 10:01
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 20, 23:48)
Yra pakankamai zenklu:vienas is ju-intuicijos linija,labai svarbus zenklas-aiskiai susiformaves trikampis ant Saturno kalvos-tai rodytu gabumus ir polinki okultiniams mokslams,magijai...,trikampis ant Menulio kalvos rodo polinki i parapsichologija.Jei Neptuno kalvoje linijos formuoja trikampi ar kampa-taip pat domejimasis ezoterika,Jei toje vietoje yra zvaigzde-galimas "praregejimas",toks zmogus gali matyti auras....
Papildyta:
Be reikalo niekas nieko netraukia...O tos baimes visai nepagrystos.Baisu tai,ko nepazysti....Pazink ir nebebus baisu biggrin.gif

O kur yra neptuno kalva? http://burtai.mylive...92?last_page=go ziurejau pagal sita puslapi, tai ten nerandu neptuno kalvos, nenutuokiu kuri cia ji yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 03 21, 10:29)
O kur yra neptuno kalva? http://burtai.mylive...92?last_page=go ziurejau pagal sita puslapi, tai ten nerandu neptuno kalvos, nenutuokiu kuri cia ji yra  4u.gif

Neptuno kalva yra mazas plotelis per viduri delno prie pat rieso ziedu (tarp Veneros ir Menulio kalvu apaciu).Ar suprantamai parasiau.Beje,man ten nerodo paveiksliuko,bet nesupratau,kodel priklausomybes-alergijos linja Via Lasciva pavadinta dukterine gyvenimo linija. Siaip-dar apie kaire ir desine rankas. Kaip zinom-kairej rankoj stebim zmogaus duotybes,o desinej-kaip jis tai naudoja. Taigi JEI DUOTYBINES ENERGIJOS ZMOGUS NEISNAUDOJA,TUOMET JI TRANSFORMUOJASI,O TRANSFORMUOTA ENERGIJA YRA NEGATYVI ENERGIJA. I ka lenkiu.... biggrin.gif Tos kurios turi cia minetus zenklus-mistinius kryzius,trikampius ant saturno,bei Neptune,intuicijos linijas kaireje rankoje,o desineje ne,tureti aktyviai dometis ezoterika biggrin.gif
Atsakyti