Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VIII

Sveikos 4u.gif ,

Ryt vežu mamą operuoti strumą. Bijau tos operacijos ir nerimauju dėl jos labiau nei mane pačią operuotų verysad.gif
Labiausiai domina kokios dabar tų operacijų kainos. Būčiau dėkinga, jei kas parašytų man a.ž. apie tai.
taip pat būtų be galo malonu, jei atsirastų kam operacija buvo atlikta Klaipėdos Universitetinėj ligoninėj.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ar priimsit į savo būrį? Aišku, norėčiau kad čia užsukti būtų nereikėją verysad.gif
Savaigalį aptikau kakle guziuką, šiandien pasitikrinau, ogi turiu mazgą, gan didelį (nes net išoriškai matosi), gyd sako jog nepanašu į piktybinį, bet punkciją visvien reikia pasidaryt. Tai kovo 12 užsirašiau punkcijai pas Kazanavičių. Labai bijau...
Ir bet kokiu atvėju, manau, visvien geriau to guziuko nelaikyt, nes iš jūsų pasisakymų, matau kad visko gali būt su tais guzais laikui bėgant, arne?
Dabar net atrodo jaučiu tą guziuką gerklėj doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza: 20 vasario 2008 - 15:32
QUOTE(Selga @ 2008 02 20, 11:59)
Sveikos  4u.gif ,

Ryt vežu mamą operuoti strumą. Bijau tos operacijos ir nerimauju dėl jos labiau nei mane pačią operuotų  verysad.gif 
Labiausiai domina kokios dabar tų operacijų kainos. Būčiau dėkinga, jei kas parašytų man a.ž. apie tai.
taip pat būtų be galo malonu, jei atsirastų kam operacija buvo atlikta Klaipėdos Universitetinėj ligoninėj.
Ačiū  4u.gif

Sveika. nebijok tos operacijos, ten viskas labai greit trunka ir nieko baisaus nera. O del kainos nėra privalomo mokesčio. jei kas nori duoda savo nuožiūra. Parašysiu tau į a.ž. kaip aš atsidėkojau 4u.gif

QUOTE(Eliza @ 2008 02 20, 15:31)
Sveikos merginos, ar priimsit į savo būrį? Aišku, norėčiau kad čia užsukti būtų nereikėją verysad.gif
Savaigalį aptikau kakle guziuką, šiandien pasitikrinau, ogi turiu mazgą, gan didelį (nes net išoriškai matosi), gyd sako jog nepanašu į piktybinį, bet punkciją visvien reikia pasidaryt. Tai kovo 12 užsirašiau punkcijai pas Kazanavičių. Labai bijau...
Ir bet kokiu atvėju, manau, visvien geriau to guziuko nelaikyt, nes iš jūsų pasisakymų, matau kad visko gali būt su tais guzais laikui bėgant, arne?
Dabar net atrodo jaučiu tą guziuką gerklėj doh.gif  unsure.gif

Labutis. Nepergyvenk labai. Tie guziukai kartais geriant vaistukus išnyksta. Gal dar nereiks pjaut. Nueisi pas gydytoją, o tada ir tarkis. Jis tikrai patars teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, kiek mes naujokių turim, tikriausiai visos jaunos, blogai ,bet gaila ,kad tai ne nuo mūsų priklauso. Žinot buvau aš kaune pas gydytoją, kur folio metodu tiria, tai kaip ji man prisakė , kad net baisu.Rado kasoj auglio užuomazgą, o jau virusų ir bakterijų tai "labą dieną". Svarbiausia tas aparatas rodo, kad ir mioma ir tas augliukas piktybiniai, gerai, kad aš ramiai reagavau. Parvažiavus miomą išoperavau dabar laukiu atsakymo dėl vėžio, o kasoj echoskopas nieko nefiksavo, tik tulžies pūslėj polipą rado, bet liepė stebėti.gėriau visą laiko tuos žirniukus matysiu ką dabar pasakys,kai jau praktikos daugiau su daktarais turi, tai į viską labai atsargiai reaguoji, kažkaip nelabai aš tuo tikiu, nors kiek skaičiau internete, kad tai būdas kuris tiksliai nustato kur kas ir kaip.
naujokėms linkiu optimizmo ir mažiau nervų , tikrai viskas bus ciki, pamatysit, po operacijų mums taip visoms buvo, paskui save grauži, kad tiek nervavaisi.O nuo nervų visos ligos , senbuvės - tuoj pavasaris ,juk einam į priekį mergaitės, tuoj gėlės sužydės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 02 20, 17:14)
Sveika. nebijok tos operacijos, ten viskas labai greit trunka ir nieko baisaus nera. O del kainos nėra privalomo mokesčio. jei kas nori duoda savo nuožiūra. Parašysiu tau į a.ž. kaip aš atsidėkojau 4u.gif

kadangi rytoj irgi vaziuoju operuotis, tai parasyk ir man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiukiene @ 2008 02 20, 16:47)
Labukas, kiek mes naujokių turim, tikriausiai visos jaunos, blogai ,bet gaila ,kad tai ne nuo mūsų priklauso. Žinot buvau aš kaune pas gydytoją, kur folio metodu tiria, tai kaip ji man prisakė , kad net baisu.Rado kasoj auglio užuomazgą, o jau virusų ir bakterijų tai "labą dieną". Svarbiausia tas aparatas rodo, kad ir mioma ir tas augliukas piktybiniai, gerai, kad aš ramiai reagavau. Parvažiavus miomą išoperavau dabar laukiu atsakymo dėl vėžio, o kasoj echoskopas nieko nefiksavo, tik tulžies pūslėj polipą rado, bet liepė stebėti.gėriau visą laiko tuos žirniukus matysiu ką dabar pasakys,kai jau praktikos daugiau su daktarais turi, tai į viską labai atsargiai reaguoji, kažkaip nelabai aš tuo tikiu, nors kiek skaičiau internete, kad tai būdas kuris tiksliai nustato kur kas ir kaip.
naujokėms linkiu optimizmo ir mažiau nervų , tikrai viskas bus ciki, pamatysit, po operacijų mums taip visoms buvo, paskui save grauži, kad tiek nervavaisi.O nuo nervų visos ligos , senbuvės - tuoj pavasaris ,juk einam į priekį mergaitės, tuoj gėlės sužydės  smile.gif

blink.gif Na ir prigąsdino tave. Aš irgi tyriausi tuo folio metodu. manęs labai negąsdino. tiesiog pasakė, kad organizmas labai užterštas ir turiu parazitų. Nusipirkau kažkokių žolelių, kad juos išvaryt. Dabar kovo 8 eisiu vėl. pažiūrėsiu ką sakys. Nelabai ir aš tikiu. Jaučiu daugiau jokių papildų nebegersiu. Nors sakė, kad ir kažkas su plaučiais nelabai gerai ir su skydliauke ( bet nepastebėjo, kad aš jos neturiu) ir dar visokių biesų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 02 19, 23:46)
Sveika. O kas čia per dalykas? Ir kam daro? g.gif O tg tavo stebi?

Labutis,
man kaklo echoskopiją darė, tai nieko nematė, kad kas ten būtų negero. Bet kaklą labai skauda, nors ir neištisai. Ir ten užčiuopiu skausmingą sukietėjimą. Anksčiau taip nebuvo. O pilvo organų echoskopija parodė, kad tulžyje kažkosios išaugos yra. Todėl nori užsitikrinti, kad ten nieko blogo. Tg dabar nedariau. Jau greitai važiuosiu į KMUK pas endokrinologą, gal ten padarys. Ir balandį Baranauskas žadėjo daryti Tg, nes gavau daug jodo, o vis dar yra skydliaukės likučių doh.gif Jei Tg bus geras, tai jodo daugiau nebeskirs.
Atsakyti
Labai dėkui, mergaitės už info.
Visokeriopos sėkmės ir sveikatos jums, mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaite 4u.gif tai va, man opercija atkėlė, nes suslogavau, kažkokį vurusa pasigavau unsure.gif tai toliau laukiu, jau nusibodo... verysad.gif būtų jau išoperavę ir viskas, o dabar ta sloga pripuolė. unsure.gif tai prisigalvoju visokiu ligų dabar sau doh.gif
Atsakyti
Joliuke, noriu paklaust kokiam mieste tyreisi Folio metodu ir kur?
Aš buvau Klaipėdoj Medikanoj,tai pasakė , kad sveika.O jau ir iš gimdos kaklelio išoperavo Carsinoma in situ ir iš skydliaukės Carsinoma II stadijos . kažkaip keista.
Atsakyti
Labas mergytės, dabar toks laikas gydymo, kad turi pats pastoviai žiūrėti savęs, nes jiems tai neįdomu.Šiandien buvau pas gydytoją tai dar išrašų apie onkologiją nėra. Dėl folio metodo tai daug visko prirašyta, bet reikia savo galva galvoti,nes ką gali žinoti kaip ten iš tikro yra. Dar ne viskas ką tas folio aparatas pasako, reikia ,kad gydytojas nusimanytų tuose skaičiuose, o tam mokytis reikia,tai sunku ir pasakyt kiek tos tiesos , aš jau iš vis tokiu principu vadovautis pradėjau, kad viskas gerai jei padeda gyti, o ko mums daugiau ir bereikia. Tvarkau popierius grupei nes kovo pabaigoj baigsis, tai matysim ką ten nuspręs gal jau 3 gr. duos.Neperšalkit labai oras pavojingas, sėkmės visoms ir žiūrėkite save smile.gif
Atsakyti
o kaip ten del tos grupes? ar ji priklauso po skydliaukės operacijos, ir pas ka reikia teirautis del jos g.gif
Atsakyti