Labukas, kiek mes naujokių turim, tikriausiai visos jaunos, blogai ,bet gaila ,kad tai ne nuo mūsų priklauso. Žinot buvau aš kaune pas gydytoją, kur folio metodu tiria, tai kaip ji man prisakė , kad net baisu.Rado kasoj auglio užuomazgą, o jau virusų ir bakterijų tai "labą dieną". Svarbiausia tas aparatas rodo, kad ir mioma ir tas augliukas piktybiniai, gerai, kad aš ramiai reagavau. Parvažiavus miomą išoperavau dabar laukiu atsakymo dėl vėžio, o kasoj echoskopas nieko nefiksavo, tik tulžies pūslėj polipą rado, bet liepė stebėti.gėriau visą laiko tuos žirniukus matysiu ką dabar pasakys,kai jau praktikos daugiau su daktarais turi, tai į viską labai atsargiai reaguoji, kažkaip nelabai aš tuo tikiu, nors kiek skaičiau internete, kad tai būdas kuris tiksliai nustato kur kas ir kaip.
naujokėms linkiu optimizmo ir mažiau nervų , tikrai viskas bus ciki, pamatysit, po operacijų mums taip visoms buvo, paskui save grauži, kad tiek nervavaisi.O nuo nervų visos ligos , senbuvės - tuoj pavasaris ,juk einam į priekį mergaitės, tuoj gėlės sužydės