QUOTE(Mona @ 2008 02 17, 21:42)
Mergaitės, ar visoms po skydliaukės operacijos taip neišvengiamai auga svoris

? Dar taip naiviai tikiuosi, kad gal kažkam pavyksta jį kontroliuoti

. Ar svoris auga dėl to, jog valgoma daug, ar dėl to, kad sulėtėja medžiagų apykaita, t.y. gal jis augtų ir šiaip, jeigu neprisilaikytumėm

? Ar čia kaltas tik skydliaukės neturėjimas?
Na, mano svoris kol kas (bet dar tik du mėnesiai po operacijos) liko toks pats, t. y. turėjau viršsvorio prieš operaciją, turiu ir dabar. Norėtųsi atsikratyti. Prikūriau jau visokių planų, kai atšlls.
QUOTE(eugenita @ 2008 02 21, 08:30)
sveikos mergaites

tai va, man opercija atkėlė, nes suslogavau, kažkokį vurusa pasigavau

tai toliau laukiu, jau nusibodo...

būtų jau išoperavę ir viskas, o dabar ta sloga pripuolė.

tai prisigalvoju visokiu ligų dabar sau
Ojej, įsivaizduoju, kaip bjauru. Aš prieš savo operaciją ne tiek jos bijojau, kiek, kad kas nors nesutrukdytų jai įvykti, nes tas laukimas jau buvo užknisęs. Ir iš tiesų prieš pat operaciją buvo temperatūra šiek tiek pakilusi (37,3-37, 4) ir net lyg sloga buvo pradėjusi rodytis, bet jau operacijos dieną kažkaip dingo, o dėl tokios temperatūros tai operavo, nors nelabai kas ir susidomėjo, kad ji tokia. O kada tau nukėlė?
QUOTE(Silma @ 2008 02 21, 19:15)
Lina, man taip pat tulžies pūslėje mato kažkokias išaugas, bijau kad nebūtų polipai. Aš atsakymą sužinosiu kovo mėn.
Tai nieko gero, nes kiek suprantu, polipai - tai priešvėžinė būsena. Nes man gimdoje buvo atrasti polipai, todėl labai skubiai operavo. Ar ką nors apie polipus žinote?
Ups

, man tulžies pūslėje polipuką rado jau prieš kokius keturis metus. Nusiuntė pas chirurgą konsultacijai, tai sakė darytis tyrimus ir pjauti, nes ateity gali supiktybėti ir t. t. Jei būtų buvę įmanoma tik tą polipuką išpjauti, tai gal ir būčiau operavusis, bet čia būtų šalinę visą tulžies pūslę. Nuėjau dar pas kelis pasikonsultuoti, patarė stebėti. Na ir stebiu jau keturi metai, kol kas jis nedidėja, jų nedaugėja.