Galima prigalvoti kiek nori kvepalų derinimo taisyklių ir nemažiau būdų tom taisyklėm laužyti. Pavyzdžiui, visai logiška taisyklė, kad darbe netinkami alkoholinių natų turintys kvepalai, pvz. jau minėti YSL , Guerlain Samsara( užuomina į raudoną vyną), Insolence ( tikriausiai likeris

)ir dar visa eilė. Bet asmeniškai man ( nesakau nei kad tai blogai, nei kad gerai) , tai panašu kad ir į prietarų apie pinigų pritraukimo į namus/piniginę laikymąsi- pradedant raudonos piniginės įsigijimu, baigiant šluotos vartymu kampe- objektyviai lengviau tuos pinigus uždirbti nei galvoje išlaikyti visus tuos patarimus ir dar spėti jais pasinaudoti

Kvepalus aš derinu pati prie savęs- tai yra prie savo asmenybės ir nuotaikos .Drabužius- prie asmenybės, nuotaikos, progos. Vadinasi, apranga su kvepalais kelis sąlyčio taškus ir nesiderinant turės. O dėl progos, kad ir sakysime, darbo, aš spendžiu itin primityviu būdu- derinu kvepalų kiekius. pavyzdžiui, darbui puikiausiai tinka išsivadėjusi Samsara , o visos Lempickos tai iš viso bendradarbių džiaugsmas

Taigi kvapas ,apranga ir visa kita tikrai sudaro visumą , bet ne tokiais juokingais būdais, kaip noir- tamsiaplaukėm, o bright- šviesiaplaukėms, o kur kas subtiliau .